Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona_anitka

pilneee !! zajrzyj!!!!

Polecane posty

Gość zdradzona_anitka

Mój facet miał romans z dziewczynka co ma 20 lat ( ja mam 27) Mamy dziecko 5 letnie. Jako powod podał znudzenie , monotonie, ze tylko praca , rodzina, dom . Brakowało mu wypadów na piwo , dyskoteki itd. Odkryłam zdrade , jest ze mna nadal bo ja chciałam i on niby chciał to naprawic - ale z perspektywu czasu jak patrze na to wszystko to ona miała lepiej .. wiecej czulosci , telefonów , lepszego seksu ( wiem mam nagranie) itd. Nie bylam oziebła suką . Zawsze miałam wieksze libido od niego ... zawsze to ja naległam na seks bo mu sie nigdy nie chciało ... a jak nie chciało mu sie 2 tyg to juz wysiadałAM. oNA MIAŁA WSZYSTKO TO CO JA BYM CHCIAŁA MIEC.

Gość fajnyy
jakie masz nagranie???

Gość nie kumam niccc
moze masz delikatna nadwage w porownaniu do konkurencji, albo zniszczone ciało po porodze . niestety takie cos nie poprawia popedu.

Gość life is brutalll
tez wolał bym walic cos młodego z pieknymi piersiami ktorych nie wyciagnela grawitacja czy dzieci niz ten swoj wor na sperme.

Gość zdradzona_anitka
nadawaga moze byc problemem ? przciez on tez utyl 10 - 15 kg i tak samo go kocham i pragne ? o co chodzi ?