Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durnyy braat

Ale mój brat jest durny, czytajcie to!

Polecane posty

a słyszałeś o czymś takim jak ewolucja? Co wyobraża sobie idiota z tatuażem na czubku wygolonego łba podchodząc do dwojga ludzi radośnie pijących cole w ogródku piwnym i dopieprza się do długich włosów faceta, podrywając dziewczynę? BSA nick zmienił chyba...spadam z tego tematu.

Moorland-Długie włosy świadczą o kobiecie lub o pedale, zauważ że Piaseczny za młodu nosił długie włosy. Dziewczyny noszą długie włosy a nie faceci, bo można się na tym pomylić, często faceta myli się z dziewczyną, bo mało który facet wygląda na faceta z długimi włosami. Po prostu zapewne chcieli mu powiedzieć, aby nie robił z siebie idioty, bo wygląda ba dziewczynę lub pedzia, tym bardziej że farbował włosy, czyli typowy pedał. Ale ty chyba lubisz pedałów a ty samym impotentów dla płci pięknej .

Zwiad- Nie chcę się wcinać, ale uważam że ocenianie ludzi po tym jak wyglądają nie jest mądre. Dziwne masz poglądy. Co mają długie włosy do orientacji seksualnej? Freddie Mercury nie miał długich włosów, a mimo to był homoseksualistą.

astaroth_6661-A meneli na PKP nie rozpoznajesz po wyglądzie? Arabów i konserwatywnych żydów nie rozpoznajesz po wyglądzie? Psa od kota nie odróżnisz po wyglądzie? Wygląd to nasze myślenie i nasza mentalność....

To są inne przypadki. Orientacji seksualnej nie rozpoznaje się po długich czy krótkich włosach. Tyle w temacie, bo nie mam ochoty na dyskusję z kimś tak niskim jak Ty. Na siłę wymyślasz argumenty tylko po to, żeby przekonać kogoś do swojego zdania, które niekoniecznie musi być zawsze słuszne. Żegnam.

Gość ej zwiad
wrzuć swoją fote, zobaczymy jaki to ty jesteś męski :D