Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanakonda23

jakie macie samopoczucie w niedziele popoludniu.Jka sie czujecie?

Polecane posty

taka se mała nie przejmuj się podszywkami ....przynajmniej pokazują to na co mają ochotę , a gdy Ciebie czasem wkomponują w swoje fantazje , nic się nie stanie...:classic_cool:

Nie, no revuś pożegnaj się, żebym wiedziała od kiedy mam płakać po Tobie:P Skomplikowane te powody, prawie tak samo jak skomplikowana jest kobieta :classic_cool:

krwawa 1 listopada zapal świeczkę ....a powody są proste, jak skomplikowana kobieta ...

nie chodzisz 1.XI. na spacer wśród swego przeznaczenia i nie zapalasz światełka nadzei? :classic_cool:

Gość taka se mała
dzieki kochana strzebeleczko :classic_cool: niczym sie juz nie przejmowac ja

18:50 [zgłoś do usunięcia] revolver Ameryka Południowa robisz na plantacjach produktów narkotykowych ? wtedy nie wychodziłabym z pracy w ogóle:P u was tez byla burza:D?

Gość taka se mała
oj jak rozmantycznie sie robi, 1listopada, swiatełka nadziei oby do lata :classic_cool:

wtedy nie wychodziłabym z pracy w ogóle ameryka - pod warunkiem , ze było by kilku przystojniaków ? :P a burzę to maja tu codziennie niektóre damy ...ale to tu norma...:classic_cool:

Gość taka se mała
mama zapytac po co mnie do tej rzeki, czy mam milczec juz ? :classic_cool: dora nie bede pytac bo z Krwawa sie na razie awisz

L. chcę byś zbadała grunt , poczuła trochę chłodu i dreszczy oraz rozładowała emocje...

Mała, on będzie rzeką odpływał, Ty do rzeki...no chyba wiadomo;) A ja razie mam głęboką awersję do świec. A 1 nie chodzę. Mam do dyspozycji piękny cmentarz który wolę odwiedzać w inne dni.

A ja razie mam głęboką awersję do świec. A 1 nie chodzę. Mam do dyspozycji piękny cmentarz który wolę odwiedzać w inne dni. to jakiś prywatny ? czy osobisty?:classic_cool:

niedziela popołudniu to najgorszy czas w ciągu całego tygodnia.. myśle wtedy już o pracy do której na drugi dzien trzeba iść.. a do nastepnego weekendu daleko..

Rev, Ty i drań? Phi 💤 Rev, ale wrócisz? Wrócisz, prawda? :( No chyba, że znajdziesz sobie jakąś hmm... ja też stąd spadam na dłuższy czas, lecz wrócę prędzej czy później :( Rev, a gdzie się wyprowadzasz? Dlaczego? :)

Gość juz nic nie rozumiem jak
to ma byc z ta rzeka i ja na dnie ? a kto za kamien bedzie roił ? sama tak z sieie na dno nie opadne, bo mam troche ciała na sobie i moze robic za kamizelke i popsuc ci strzebelko plany moze przywiaz do mnię szczerusia. Jego tez stad chca sie pozyc :classic_cool:

Gość o i zagadka się rozwiązała
L. Mam nadzieję8 że nie umiesz pływać:P

ameryka... podobno na kafe nie ma mężczyzn , wszak to forum dla bab - bo jakże mężczyzna mógłby dyskutować z babami ? czy to możliwe>?:classic_cool:

Karolina nie wrócę - to na bank....nie będe miał juz czasu na te swoje brednie - w końcu muszę do rzeki kilka ofiar wrzucić , ratować je potem , a na końcu sam iść na dno z wyczerpania....przeznaczenie ....:)

L. wyciągnę Ciebie i innych - a sam sobie popłynę na dół...ok? wy musicie istnieć - netowe gwiazdy mogą poczekać na przeznaczenie - reszta je wyprzedzi ...

Gość o i zagadka się rozwiązała
Przeznaczenie...matko, czy to znaczy rev, że chcesz przeprowadzić się do mnie?

Gość juz nic nie rozumiem jak
hmm jako wybitnie glupia ryba, powinnam chyba jednak umiec plywac jak to ryba sama nie wiem