Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanakonda23

jakie macie samopoczucie w niedziele popoludniu.Jka sie czujecie?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 22
21:08 [zgłoś do usunięcia] revolver Zuzanna Amelia nie proponuję ....wspominamy sobie , bo krwawa też zagląda od czasu do czasu ... widzisz Zuzia miałaś pecha do typowego faceta ..... Rev - jak bys znal jakiego NIEnormalnego to daj mi znac.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Sorry . Mialo byc "nietypowego"

Tamtego mimo wszystko jakoś przyciągałam swoją osobą (wystarczy jako tako się prezentować a nawet na wariatkę lecą), ale był zbyt normalny robiłaś wrażenie naturalnie , a nie grałaś za bardzo , więc leciał :classic_cool: Tylko czemu ci wariaci tak się ukrywają? bycie wariatem jest bardzo trudne - wszystkie te tzw."męskie i normalne ochłapy grają pierwsze skrzypce , bo system oraz masa i kobiety im w tym pomagają" dlatego nie dziw się , ze taki facet nie będzie występował na przedzie , chyba że ma moc ....ale to znikomy procent... Wrzuca by potem bohatersko uratować z zimnych topieli? Jednak myślę, że to kiepski pomysł. Ale wypróbuj i zdaj relację nie zdam , bo ja w tym dramacie nie mam przeżyć...:classic_cool:

Zuzia znam nienormalnych i nietypowych , ale oni sobie nie poradzili z życiem mimo , ze talenty mieli nieprzeciętne - natomiast inni są zajęci...

ameryka musze być skromny....taką mam naturę - potrafię być też szowinistą i draniem , ale wszystko musi mieć swój takt...

Gość Zuzanna Amelia & 22
rev - co to znaczy "nie poradzili sobie z zyciem " ?

ameryka i nie mam żadnego brania.....grube ryby są znacznie smaczniejsze dla kobiet niż denaci ...:classic_cool:

zuzia zamknęli się w swoim świecie i nie wychodzą z niego - nie dbają o siebie i przyszłość - lub też inni żyją z rodzicami i zajmują się wyłącznie swoimi hobby lub zainteresowaniami...

"robiłaś wrażenie naturalnie , a nie grałaś za bardzo , więc leciał " Ta ta, no bo to w końcu naturalność się liczy:P Wariatki w ramach systemu też sie średnio mieszczą. "nie zdam , bo ja w tym dramacie nie mam przeżyć.." No daj się namówić na chociaż relację zza grobu :D Poświęcę się i zapalę świeczkę by Cię wywołać. Ameryka, cały rev, kłamstwo nawet zarzuci byle się nie przyznać:P

Gość Zuzanna Amelia & 22
rev - to prawie tak jak ja.

Wariatki w ramach systemu też sie średnio mieszczą. znacznie lepiej sobie radzą ponieważ maja sposobności do przyciągania różnych typów ...:P No daj się namówić na chociaż relację zza grobu Poświęcę się i zapalę świeczkę by Cię wywołać. nie rób tego - bo ja zabieram kobietom dusze i należy ona do mnie - tak jak moich eks 💤

Revusiu, uwielbiam kontrasty, lubię gdy jest słodko i przyjemnie :) a potem... obrót o 180 stopni :P oj, ja nigdy nie umówiłabym się z facetem, którego nie znam, na cmentarzu :O tylko i wyłącznie miejsce publiczne, tak jakoś czuję się bezpieczniej. Rev, domyślasz się z kim się umawiam, więc muszę na siebie uważać i być czujna ;) Kiedyś koleżanka umówiła mnie na randkę z ciemno ze swoim kolegą, przyjechał autem, żeby się gdzieś przejechać... i przejechałam się z nim do lasu, zakluczył drzwi, że nie mogłam wyjść :O

I co komu po różnych typach przyciągniętych,rev? Jak większość z wiadomych powodów się interesuje. "nie rób tego - bo ja zabieram kobietom dusze i należy ona do mnie - tak jak moich eks" I potem je diabłu odsprzedajesz? Czyś sam jest Złym? Ameryka, to ta skromność wrodzona:D

Karolina ale w jakimkolwiek miejscu facet może zachować sie jak debil , bo go nie znasz - szczerze to publicznie bym odcinał jaja takim typom - ale cóż zrobić , skoro "kaci" od pokoleń są bezrobotni....:P

I potem je diabłu odsprzedajesz? Czyś sam jest Złym? ja jestem od tych dobrych - lecz nie zawsze miłych i słodkich ....nie zawsze ciepłych i słonecznych....

Gość Zuzanna Amelia & 22
Karolina - to jest prawo akcji i reakcji. Jak sie sprawy rozwina zalezy prawie wylacznie od tego jak sie zachowasz.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Krwawa - rev na pewno jest po jasnej stronie Mocy...

a teraz pozwólcie że udam się na spoczynek - jestem zmęczony tymi bzdurami jakie wypisuję i prawdami które od was otrzymuję.... życzę wam miłej nocy i spokojnych snów - żartowałem.......mam nadzieję , ze sny będą nieobliczalne....

Taki facet jak nie dojdzie do czegoś dostanie zawiasy, jak dojdzie to parę latek. O ile wgle. A potem wychodzi na wolność i dalejże... "ja jestem od tych dobrych - lecz nie zawsze miłych i słodkich ....nie zawsze ciepłych i słonecznych...." No to wywoływaniem ducha krzywdy nie uczynię ani nie uświadczę ;)

Gość Zuzanna Amelia & 22
Kolorowych Rev. Niech Ci sie przysni piekna krolewna z miseczka D.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Krwawa - jak facet nie jest swirniety to sam zadba o to aby sie nie ladowac w sytuacje ktore moga przysporzyc mu potem klopotow.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Oczywiscie , ze nie wiemy. I dlatego warto zadbac aby nie robic z wlasnej strony niepotrzebnych bledow.