Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanakonda23

jakie macie samopoczucie w niedziele popoludniu.Jka sie czujecie?

Polecane posty

Rev, że się starasz to przyznam. Nie zawsze Ci się to udaje, ale jednak próbujesz:P W dzieciach pewna słodka naiwność i umiejętność czerpania radości z najprostszych rzeczy są fajne, a nie obrażanie się i roszczeniowa postawa.

Gość nielubieniedzieliiiewcale
ja tez tak mam niedziela zawsze taka dla mnie jest, jakoś smutno same złe wspomnienia zawsze a wieczorem lekkie zdenerowawnie :( własnie teraz sie tak czuje, nie lubie niedziel

Co ze mną? Mam chcice Poza tym kilka dni temu definitywnie pożegnałam się z kaffe, a i tak od czasu do czasu wracam, jak bumerang :( Mam nadzieję, że dziś mi się uda :P Wilczyca :P

Gość taka se mała
wyczuwam lekki podtekst :classic_cool: .Tak zawsze panuję nad sobą 😴

Karolajn, bo to nie warto mówić o definitywnym kończeniu :P A jak ktoś wpadnie czasem to się krzywda nie stanie. W końcu tu tak miło :classic_cool: Revuś też się żegnał kiedyś ślicznie, czyż nie?:D

krwawa dzieciaki też sie obrażają....zabieraja zabawki i idą do siebie Karolina chcicę na co/kogo? :classic_cool: biedna ....oj biedna... mała nie wyczuwaj podtekstów lepiej , bo nie zapanujesz :classic_cool:

Revuś też się żegnał kiedyś ślicznie, czyż nie? tak..ale coś mi się przesunęło i jeszcze pozostałem :P

Gość chrum chrumk
dobrze sie czujemy, kiedy widzimy ze tez tu gnijecie

Gość taka se mała
zapanuje,zapanuje o mnie się nie kłopocz :P ,a jak nie zawsze zostaje dywan ewentualnie materac lub w ostateczności rzeka:P

Gość amber rain
Beznadziejnie się czuję. Nienawidzę niedziel.

Gość pająkowa
Boli mnie głowa...:/

"dzieciaki też sie obrażają....zabieraja zabawki i idą do siebie" Czytaj ze zrozumieniem. Ale rozumiem, zbyt dużo interlokutorek:P Coś się przesunęło? Wyjazd na bezludną wyspę czy na w ramach Lekarzy bez granic?:P Po prostu nie możesz odmówić sobie by nie patrzeć na swą rosnącą popularność na kafe :classic_cool:

Gość Nicool.
Moje samopoczucie jest zajebiscie.xD Tylko szkoda, ze weekend juz sie skonczyl.; ( Za to w weekend majowy zabaluje od soboty do soboty.: D

Gość taka se mała
a na materac nie??? :classic_cool:

krwawa - spokojnie .....jaka popularność? teraz to sama chcesz być dzieciakiem używając takich ściem...:O o powodach tu nie będę pisał...ale przyjdą , tylko jeszcze nie teraz... mała rzeka to największa przyjemność , zwłaszcza w lodowatej wodzie :P a materac zazwyczaj cieplutki jest...

Gość taka se mała
dziwnie odbierasz przyjemność :) ja wolę ciepło i mięciusio niż zimno i mokro :P

Gość taka se mała
hmmm... a skąd w naszych rozważaniach o życiu i w ogóle wziął się lód ???? broisz revolwer :classic_cool: masz chyba robaczywe myśli :P

No jeszcze dzieckiem sobie mogę być. Na szczeście:P A ściema to kłamstwo, a istnieniu pewnych zjawisk sam chyba nie zaprzeczysz. Ale pożegnasz się równie ładniusio jak już będziesz odchodził, co?

Gość taka se mała
wiem skad ten łodowaty podmuszek, jestes zimny jak lód :classic_cool:

Gość taka se mała
to wyżej podszyw :) kocham ludzi którzy sami nie mają nic mądrego do powiedzenia :D

mała sama masz ochotę broić :classic_cool: krwawa nie - tym razem tak sobie cicho odpłynę rzeką - bez pożegnań - to było głupie i niepoważne wtedy...ale masz szansę to ukazać...:classic_cool:

Gość taka se mała
Moze zostane lessbijką ? miłosc trzeba krzewic :classic_cool:

taaaak? nie wiedziałam Wilczyco :P Fajnie, wiedzieć, że nie jestem sama :classic_cool: ano przywiązałam się do Was, fajni jesteście :P ale kaffe kradnie mi czas, zamiast zrobić coś pożytecznego etc., to siedzę tu z Wami Rev, co było powodem, że odejście z kaffe przesunęło Ci się w czasie? :P Revolver 👄 na faceta przez duże F, który jest w łóżku silny, pomysłowy, wulgarny, dominujacy, czasami poniżający mnie, lekko brutalny drań, ale w ustalonych granicach... a zaraz potem ma się zmienić w czułego, romantycznego kochanka

Gość taka se mała
rev mam ochote na to na co mam. cieie3 w menu nie mam na dzis. mozesz udac sie na spoczynek o glodzie i w chłodzie.

Gość taka se mała
miło się pisało jednak debilizm się szerzy :D bywaj revolwerku 🖐️ i nie brój :P ja grzeczna jestem 😴

Gość taka se mała
bardzo grzeszna :classic_cool: 👄

Rev, co było powodem, że odejście z kaffe przesunęło Ci się w czasie? Revolver na faceta przez duże F, który jest w łóżku silny, pomysłowy, wulgarny, dominujacy, czasami poniżający mnie, lekko brutalny drań, ale w ustalonych granicach... a zaraz potem ma się zmienić w czułego, romantycznego kochanka Karolino - powodem było to , że m.in nie miałem mieć neta jakiś czas oraz zmienić miejsce zamieszkania i jeszcze kilka powodów - jednak to przesunęło mi się w czasie + inne powody ....jednak to tak czy inaczej się pojawi później i wtedy będziesz mogła wspomnieć kiedyś tego drania....:P