Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanakonda23

jakie macie samopoczucie w niedziele popoludniu.Jka sie czujecie?

Polecane posty

A taki jeden cmentarz, jeden z największych w Europie. Ale no chore, spacerować po cmentarzu, co? miejsce na spacer jak każde inne - jednak bardziej klimatyczne niż np.oklepane deptaki miejskie na wzór zachodnich :P

Gość juz nic nie rozumiem jak
no teraz to mi smutno jakos :( jak to innyych chcesz ratowac ? wiedzialam ze niedziela to dzien kiedy Ci odbja ale nie sadzilam ze az tak :( wniosek strzeelka chce sie uwolnic od kafe i od nas ratujmy Go !!!!

Gość porarelaksu
L. twarda jest, jej żadna trucizna nie ruszy:classic_cool:

i ta gadka o cmentarzach, spacerku boje sie o Niego 😭 moze cos z tej biedronki Mu jednak zaszkodzilo :(

te relaksacyjna :classic_cool: ide stond bo sie ze mnie nasmiewacie 😭 do kiedys bawcie sie dobrze :)

Gość porarelaksu
Może zimne nóżki z biedronki:P Uważaj rev na dziurę za kioskiem cmentarnym:P

Wielu osobom jednak cmentarze czemuś źle się kojarzą;) Deptaki są fantastyczne, szczególnie te na widok których przyjezdni wybuchają śmiechem... ale no można deptać, czemu nie wte i z powrotem :classic_cool: Nie bójcie się, rev na cmentarz się nie wyprowadzi:P

Gość porarelaksu
L. zostań, ja pójdę🖐️

Ameryka Południowa revolver Ty tego dokonałes mozesz byc z siebie dumny nie przesadzaj....jako szowinistyczny beton , jestem nie nadającym sie do konwersacji zatwardziałym kretynem , do którego trzeba młota pneumatycznego , a nie kobiety :classic_cool:

glupia, baw sie ja znikam na dluzej :)

Gość taka se mała
no i humor się popsuł 😭

Uważaj rev na dziurę za kioskiem cmentarnym będę - włączę KAT-a na uszach i jej nie zauważę....:P

Do weronika rottati: Jak sobie słucham Joe Dassin to zapominam o wszystkim :) Czy nie jest on motywem w którymś filmie Claude'a Leloucha? Miałem świetne samopoczucie, ale jak wieczorem zobaczyłem rodziców byłej przyjaciółki, co są odpowiedzialni za rozbicie znajomości z nią, to straciłem i humor, i dobre samopoczucie.

krwawa cmentki przypominają ludziom o ich przeznaczeniu , a deptaki wywołują euforię bycia bogami z portfelami :classic_cool:

Ta, fikuśna kawka na deptaku to jest to. Z pół roku nie byłam na cmentarzu, wiosna teraz rozkwitło pewnie wszystko to trza się wybrać :)

krwawa bierzesz kat-a ze sobą? ja kiedyś nawet zabrałem....potem inne kapele...fajnie było...potem nad rzekę w ramach spaceru...:P

na deptaku fikuśna kawka + słodzenie przy ciastku w cukierni ....i te ładne słowa , gesty i uśmiechy...wszystko mądre , wyważone i słodkie....romantyczne...:P

Gość Zuzanna Amelia & 22
rev - proponujesz randke na cmentarzu ? Orginalne. I to na cmentarzu najwiekszym w Europie.? Super. Jak ja kiedys zaproponowalam jedmemu ze sie mozemy umowic na cmentarzu to popatrzyl na mnie jak na wariatke i wiecej sie do mnie nie odezwal.

Zabij mnie, ale za KATem nie przepadam. Huntera zabieram. Ja kiedyś jednego zaciągnęłam, tak przy okazji niby bo blisko (ale i tak mnie za wariatkę wziął):D "te ładne słowa , gesty i uśmiechy...wszystko mądre , wyważone i słodkie....romantyczne..." Romantyczne aż do mdłości:P

Zuzanna Amelia nie proponuję ....wspominamy sobie , bo krwawa też zagląda od czasu do czasu ... widzisz Zuzia miałaś pecha do typowego faceta .....:P

krwawa romantyczne aż do mdłości , dlatego czasem idzie się nad rzekę i wrzuca do zimnej wody pannę, aż do szpiku kości...:P

Gość taka se mała
rewolwer 😠

Tamtego mimo wszystko jakoś przyciągałam swoją osobą (wystarczy jako tako się prezentować a nawet na wariatkę lecą), ale był zbyt normalny:D Tylko czemu ci wariaci tak się ukrywają?:classic_cool: Wrzuca by potem bohatersko uratować z zimnych topieli?:P Jednak myślę, że to kiepski pomysł. Ale wypróbuj i zdaj relację:classic_cool: