Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Anna z nadwagą

Dlaczego jak przez pub przechodzi SZCZUPŁA dziewczyna w mini to faceci

Polecane posty

są za chwyceni i ją komplementują, a jak przejdzie tęższa dziewczyna, ale ładna to nic nie mówią, albo szydzą z niej?????

No przecież napisałam, że jest ładna z twarzy

Gość lola1706
bo faceci uważają że każda grubsza laska to leniuch i obżartus co ciągle siedzi przed tv i nic nie robi

Gość mmLena07
Bo pierwszy warunek, żeby kobieta była atrakcyjna dla większości kolesi jest właśnie taki, że ma być szczupła. Mam takie dwa skrajne przypadki w rodzinie, że jedna moja kuzynka jest bardzo szczupła, ale niezbyt ładna z twarzy, a druga kuzynka jest dość grubiutka, ma bardzo ładną twarz i jest wesoła. Nie muszę chyba pisać, która ma większe powodzenie... Większość facetów woli szczupłe i tyle.

Bez sensu, że facet wybierze chudą z brzydką twarzą, zamiast tęższą z ładną twarzą

Gość maziaaaaaaa
zamiast nad tym sie zastanawiać to schudnij. ;) proste.

Gość inteligentne osoby
z grubymi babkami to jak z motorowerem ,każdy by pojeździł ale nikt nie chce się przyznać:D

Gość Stefan wymiatacz
Co rozumiesz przez tęższą podaj przykład, porównanie z jakąś znaną osobą. Ja mogę powiedzieć, że dziewczyny szczupłe tj ta modelka Rubik, jeśli chodzi o mnie to odpada dla mnie to zwłoki. Ale podobają mi się takie babki jak np Monika Belucci, ma fajną krągłą i kobieca figurę na pewno nie jest szczupła.

Gość lola1706
hm jak ma ładne ciało to na twarz papierową torbę założy i nie będzie widział:)

"Bez sensu, że facet wybierze chudą z brzydką twarzą, zamiast tęższą z ładną twarzą" tak samo "bez sensu" jak to ,że wy wolicie "drani " zamiast "miłych kolesi" no tak nas natura stworzyła ..schudnij i za toba tez beda sie uganiali niemacie co narzekac łatwiej jest grubej lasce schudnac i stac sie przez to atrakcyjna niz ciotowatemu facetowi zmężnieć

Gość Stefan wymiatacz
Laski chciałyby faceta najlepiej spoconego drwala, z kołami potu pod pachami, z tygodniowym zarostem, który po wypiciu piwa zjada kufel. Najlepiej żeby ich jeszcze nie szanował i zdradzał. Wtedy będą mogły się pożalić na kafeterii.

Gość lola1706
niestety "mili faceci" też wolą zimne su*** niż porządne kobiety taki już ten świat

Ja mam identyczna figurę do kim kardashian tyle że mam 177cm i niestety moj były ciągle mówił mi że jestem za gruba i powinnam się odtro odchodzic.. popadlam w kompleks, przez co zaczelam sie odchudzac.. rozstalismy się, znow wrocilam do swojego wygladu i mimo ze nie jestem seks bombą,to uważam że podobam się samej sobie a to najważniejsze. Faceci są tacy że wolą zwariowane i szalone laski a jak jest ladna i poukladana to już niestety nie specjalnie się nia interesuja.. :( wolę byc szczesliwa będąc sama niż nieszczęśliwa z kimś innym,. oo!

"niestety "mili faceci" też wolą zimne su*** niż porządne kobiety taki już ten świat" Dokładnie "Co rozumiesz przez tęższą podaj przykład, porównanie z jakąś znaną osobą." Np. Kirstie Alley

Nadarine a powodzenie miałaś większe jak schudłaś?

Gość bo faceci nie myślą
Lubią wypacykowane lale.Nie zastanawiają sie co ta kobieta sobą reprezentuje,wystarczy,że wygląda.Później wku..ją sie na forach,że mają głupią,wiecznie odchudzającą się i stojącą przy lustrze żonę.Ich wybór.

"Lubią wypacykowane lale.Nie zastanawiają sie co ta kobieta sobą reprezentuje,wystarczy,że wygląda.Później wku..ją sie na forach,że mają głupią,wiecznie odchudzającą się i stojącą przy lustrze żonę.Ich wybór." Szczupłe=wypacykowane i laluniowate? Wpuść mnie do swojego czarno-białego świata, prosze. Tam wszystko musi być takie proste.

Powiem Ci że nie... miałam powodzenie ciągle to samo... jak wróciłam do swojej wagi słyszałam więcej komplementów niż jak byłam "zasuszona".. kobieta musi miec swoje kształty.. ja czuję się kobieco a nie jak dziewczynka - wolę tak.

Nadarine bo najlepiej to czuc się dobrze z samym sobą ;) jeśli ktoś ma skłonności do tycia, to musi się natrudzić i katować dietami, żeby schudnąć

"Lubią wypacykowane lale.Nie zastanawiają sie co ta kobieta sobą reprezentuje,wystarczy,że wygląda.Później wku..ją sie na forach,że mają głupią,wiecznie odchudzającą się i stojącą przy lustrze żonę.Ich wybór." Mnie śmieszy jak faceci widzą jakąś fajną laskę i mówią, że na pewno jest super, świetna i w ogole och ach

Tak, w dodatku cwiczenia ktore wykanczaja .. moj terener personalny każe mi jesc 5 razy dziennie,ale przez te cwiczenia jestem taka zmeczona ze mi sie nie chce. a faceci sa jacy sa. nigdy nie zrobie nic dla faceta-nie warto !

Ciekawe jak rozpoznają jej charakter, po krótkiej kiecce i wytapetowanej twarzy i oczywiście wieszakowatej sylwetce

Gość bo faceci nie myślą
Rzadko która kobieta jest szczupła z natury,wiekszość,zeby zachować odpowiednią wagę jest na ciągłej diecie,wystarczy poczytać forum kafeterii,nie oszukujmy się.

Gość bo faceci nie myślą
Ale gwarantuję wam,ze są faceci dla których kobieta to nie tylko opakowanie i takich wam życzę

"Rzadko która kobieta jest szczupła z natury,wiekszość,zeby zachować odpowiednią wagę jest na ciągłej diecie,wystarczy poczytać forum kafeterii,nie oszukujmy się." To samo można powiedzieć o otyłości, większość to obżarstwo a nie hormony czy sterydy. A ja życzę Wam byście nie obrażali innych z powodu własnych kompleksów. To, że ktoś jest chudszy czy grubszy nie znaczy, że można go nazwać niekobiecym patykiem czy wielorybem którego wyrzuciło na brzeg 🖐️

Gość kj doik
powiem po sobie mam 165' majac 60 kg-mialam takie w miare powodzenie, bylam podrywana mam 70 nie splunie na mnie facet z kulawa noga odchudzam sie

Gość zukier
"Stefan wymiatacz Laski chciałyby faceta najlepiej spoconego drwala, z kołami potu pod pachami, z tygodniowym zarostem, który po wypiciu piwa zjada kufel. Najlepiej żeby ich jeszcze nie szanował i zdradzał. Wtedy będą mogły się pożalić na kafeterii." To pierwsze się zgadza, ale żeby szanował i nie zdradzał