Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przegrałem

czy zwolennicy PO głoszą, że wyjaśnianie Smoleńska grozi wojną z Rosją?

Polecane posty

Gość efhnbad
Prezesa powinni izolować

Gość bo co tu wyjaśniać
zdarzyła się katastrofa, to przykre, owszem, bardzo przykre, zginęło dużo ludzi, ale do ciężkiej, jasnej cholery co tu wyjaśniać skoro to był nieszczęśliwy wypadek?! przecież te teorie o zamachu głoszone przez kilku paranoików są tak absurdalne, że się słuchać nie da a ci jeszcze chcą zrobić washing mózgu społeczeństwu i wmówić te bzdury. JEEEJ, przestańcie ze Smoleńskiem! Minęły 2 lata, w między czasie rozbiło się kilka innych samolotów, zdarzyły się różne inne wypadki nie mówiąc już o milionach ludzi na świecie, które umarły w tym czasie z głodu i innych skutków ubóstwa, nie tylko Smoleńsk, skończcie ze Smoleńskiem! Mam już dość! Już rzygam tym Smoleńskiem! PS Nie popieram PO, dla mnie PO i PiS to jeden diabeł i w równym stopniu ich nie toleruję.

Gość bo co tu wyjaśniać
i jestem typowym przykładem bezmózgiego leminga :)

Gość źle słyszysz bo
tak mówił macierewicz

Gość wiadomo że nie było zadnego
zamachu, bo nic za tym nie świadczy. to tylko rozrabiactwo pisiorów i chęć dorwania się do władzy kurdupla. po trumnach do władzy - to jego filozofia

nie jestem zwolennikiem PISu ale lizusostwo i kłamstwa dziennikarzy -pomagierów Tuska mnie przerażają dziennikarze są od tego żeby sprawdzać różne teorie a nie kłamać żeby tylko zaszkodzić nielubianemu politykowi

Gość bo co tu wyjaśniać
hahaha, no wiedziałam, że zaraz będzie jakiś podszyw w tym stylu :P jakoś już te teksty o bezmózgich lemingach nie robią na mnie wrażenia

Gość kto nakłamał
z dziennikarzy?

przecież już tyle kłamstw na temat katastrofy padło ze strony obozu rządowego i dziennikarzy - szmat, że już naprawdę zaczynam wierzyć w wersję o zamachu :o

Gość jakich kłamstw?
możesz coś napisac na ten temat?

Gość bo co tu wyjaśniać
Donald T. to kawał rudego skur... wysyna są setki powodów dla których można ocenić go tylko w ten sposób, ale nie ma nic wspólnego z żadnym zamachem ani go nie tuszuje z tej prostej przyczyny, że żadnego zamachu nie było :)

Gość Łowca B
Nie znoszę Po-wców, nigdy na nich nie głosowałem, tak samo jak nigdy nie głosowałem na Pisiorów i na prawdę nie chciałbym aby te przygłupy kiedykolwiek dorwały się do żłobu. Jaro i ta jego "świta" naprawdę robią wrażenie jak dali by nogę z psychiatryka :D

Gość jakich kłamstw?
to po angielsku. daj przykłady kłamstw

Gość jakich kłamstw?
no widzisz. piszesz a nie wiesz

Gość jakich kłamstw?
lemingi nie znaja. ja znam. ale dużo błedów było z powodu niuansów językowych, jak np z tymi cztrema lądowaniami. to były cztery nawroty. ktoś nie zrozumiał języka lotników i wyszła bzdura a nie kłamstwo. podobnie z patologami. oni polscy patolodzy byli przy identyfikacji a nie przy autopsji

Gość jakich kłamstw?
jestem Shatyn i udaję idiote, udaje ze nie wiem i nie pamiętam tych tysięcy kłamstw o czterokrotnym podchodzeniu do lądowania, o próbie wylądowania, o Błasiku w kokpicie, o pancernej brzozie i setkach innych taki już ze mnie komuszy wypierdek, frajer Tuska :D:D

Gość jakich kłamstw?
nie potrafisz podac przykładów kłamstw? to po co o tym piszesz?

Gość kpoi89
ziemie przekopali na metr głębokości :D:D:D

Gość jakich kłamstw?
może ruscy kopali. nie wiadomo.

Gość jakich kłamstw?
to ci wytłumaczyłem że sa problemy z niuansami językowymi. tak jak z tymi nawrotami. podałem nawet przykład. nie zrozumiałaś?

najlepsze jest to że zwykłe cywilne katastrofy są badane o wiele bardziej profesjonalnie, a tutaj mamy VIPów i .... ... Rosjanie umyli wrak :D

Gość jakich kłamstw?
nie wiadomo czy umyli ale nawet jeśli umyli polscy specjaliści już dano go zbadali. bada się każda katastrofę.

Gość chyba_nie_jestem_polakiem
PO=Pewnie opierdalacze z rzadu Po dawnego skl stronnictwa konserwatywno ludowego tusk skonczy zle klamie w rzywe oczy bezszczelny kaszubina rodem z branderburgi

Gość jakich kłamstw?
to tez kłamali dziennikarze? może i wyciągał.