Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przegrałem

czy zwolennicy PO głoszą, że wyjaśnianie Smoleńska grozi wojną z Rosją?

Polecane posty

Gość jakich kłamstw?
no kupił. to kłamstwo? bo widzialem zdjęcia że kupowali. to chyba nie kłamstwo.

Gość jakich kłamstw?
moze mieli złe wiadomości. przeciez dziennikarze bazuja na informatoirach. sprawa do dzisi nie wyjasniona. ale jakie ma to znaczenie w sprawie katastrofy?

przypomina mi się sytuacja z tym zamachem na polityka PIS w Wyborczej wtedy przeczytałem że koleś najpierw chciał zaatakować kogoś z PO i przypadkiem zabił PISowca :D dopiero po paru tygodniach przypadkiem ktoś mi powiedział że to kłamstwo bo sam nie drążyłem sprawy po co media to robią? :o

Gość jakich kłamstw?
media bazują na sensacjach bo ludzie tego chcą. to i zdarzaja się wpadki, kłamstwa i głupoty. ale w powaznych sprawach raczej nie kłamia a jak podadza nieprawde to prostują

"ale jakie ma to znaczenie w sprawie katastrofy?" pytanie czemu pojawiały się wymysły, które mają potwierdzić tezę że katastrofa była spowodowana przez pilotów, generała w kokpicie i Kaczyńskiego? :D

Gość jakich kłamstw?
bo była spowodowana przez pilotów. kto wleciał w mgłe/ Tusk z Putinem czy piloci? kto usiłował lądowac chociaż wieża mówiła że nie ma warunków? Tusk czy piloci?

Gość jakich kłamstw?
Błasika głos błednie odczytali ludzie z komisji. gazety tylko o tym napisały

Gość hare hare
"moze mieli złe wiadomości. przeciez dziennikarze bazuja na informatoirach. sprawa do dzisi nie wyjasniona." nie kłam !!!!!! sprawa jest dawno wyjaśniona, od dawna wiadomo, że to kompletna bzdura wyssana spod brudnego paznokcia jakiegoś nędznego redaktorzyny

Gość jakich kłamstw?
skąd wiadomo?

Gość hare hare
"kto usiłował lądowac chociaż wieża mówiła że nie ma warunków?" kolejne twoje kłamstwo! wg zeznań pilota z Jaka-40 "wieża" kazała pilotom tupolewa schodzić nawet na 50 metrów!!!

Gość jakich kłamstw?
ja też tylko powtarzam punkty z broszury rządowej dla bojówek internetowych PO

Gość jakich kłamstw?
kolejne kllamstwo? przeczytaj stenogram.tam napisane jest wyraźnie. poza tym wieża nie może nakazać niczego. piloci maja swoje przepisy.

Gość hare hare
i jeszcze jedno kłamstwo! nikt tam nie próbował lądować, od dawna wiadomo, że piloci nacisnęli UCHOD i chceli odlecieć bezczelnie kłamiesz, tak samo jak media!!!

Gość utrudnienia podczas marszu
W sobotę, w dzień marszu jechałam na zajęcia, na uczelnię. Całe miasto stało w korku. Na toruńskiej, zablokowali 10m fragmencik, nic tam nie robili, a korek był już na moście grota aż po CH tragówek.., jadę dalej... tzn. ślimaczę się autem dalej.. całe wybrzeże stoi.. zjeżdżam na most łazienkowski.. to samo... i co sie okazuje.. że zwężyli fragmencik Wawelskiej. Oczywiście też nikogo pracującego nie widać.... dalej... skrzyżowanie Niepodległości z Rakowiecką.. fragmencik tegoż skrzyżowania również w przebudowie... korek.. ludzie wściekli.. Docieram w końcu na zajęcia spóźniona.. a tam temat: całe miasto stoi przez Radio Maryja... Dziś jechałam tą samą trasą. I nagle wszystkie remonty się pokończyły...nic nie było zablokowane.. zero korków.. Władze Warszawy widać czerpią inspirację jeszcze z prlu... Teściowa opowiadała mi dziś, jak to władze blokowały ulice specjalnie na takie niewygodne zloty... Szkoda słów....

Gość jakich kłamstw?
i te podszywy:O już widac że brakuje argumentów

Gość jakich kłamstw?
jakie były niewygodne zloty za prl-u?

Gość jakich kłamstw?
nikt nie chciał lądowac? to po co wypuszczone podwozie? dla jaj?

Gość hare hare
"przeczytaj stenogram" a ty kłamco zapoznaj się z zeznaniami pilota Artura Worsztyla, jasno powiedział, że słyszał przez radio jak "wieża" chciała sprowadzić tupolewa na 50 metrów

Gość jakich kłamstw?
wazniejszy jest stenogram. warto przeczytać jak ktoś nie wie. wieża zezwoliła bo piloci prosili o zezwolenie na podejście.

Gość hare hare
"nikt nie chciał lądowac? to po co wypuszczone podwozie" a kiedy sie wypuszcza podwozie? 5 metrów nad płyta lotniska???? ty pier­dolony idioto

Gość jakich kłamstw?
piloci maja swoje minima i nie wolno im jest je przejraczać. a piloci Tu przekroczyli.

Gość jakich kłamstw?
wypuszcza się podwozie jak się ma zamiar ladowac. a móiłes że pilociu nie chcieli lądować. poza tym przycisk uchod działa na lotniskach z ILSem. na tym, lotnisku go nie było.

Gość jakich kłamstw?
moze zapoznaj się z faktami zanim zaczniesz te idiotyzmy tutaj wypisywac i obrażac innych

"media bazują na sensacjach bo ludzie tego chcą" większą sensacją byłyby informacja o możliwości zamachu albo chociaż, że "NIEWIELE JEST WIADOMO NA TEMAT KATASTROFY" przecież ludzie by chcieli kupować ich gazetę bardziej gdyby się przyznali że niewiele wiedzą i jest wiele hipotez ale nie, pomagierzy Michnika i inne media ostro ruszyli z jedną słuszną wersją, która opiera się na kłamstwach i wymysłach

Gość jakich kłamstw?
no i okazało się że kłamstwa były ale tylko autora tematu. jak wyszło to na jaw to zwiał z podkulonym ogonkiem:D

Gość gość
"1. Tu-154 cztery razy podchodził do lądowania, mimo że kontrolerzy nalegali, by odleciał na zapasowe lotnisko (powtarzały to wszystkie główne media 10.04.2010 r.). W rzeczywistości samolot wykonywał jedno próbne podejście do lądowania uzgodnione, a nawet wręcz zalecone przez wieżę."Juz ci tłumaczono, że top pomyłka i chodziło o cztery nawroty. Tak właśnie wyglądają "kłamstwa" z tej listy.

Gość gość
No i wieża mówiła że nie ma warunków do przyjęcia co wynika jasno ze stenogramu.I po co tak kłamać ?