Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jakie mam szanse na otrzymanie dotacji na własną działalnosc???

Polecane posty

Gość Goździk
Zerowe :)

Gość bo zadajesz glupie
pytania

Gość Goździk
A masz znajomości w instytucji dysponującej funduszami UE albo zabezpieczenia na taką sumę oraz zajebisty biznes plan? :)

Zajebisty biznes plan mam :) nawet 3 wymyśliłem że albo kołdry, pościele, prześcieradła, koce(taki sklep) lub własna kwiaciarnia. Ewentualnie jakiś bar.

Gość Goździk
To są zajebiście chujowe biznes plany i nie zarobisz na tych biznesach nawet na swój ZUS :) Konkurencja... ogromna :)

ale dostane 40 tysięcy z urzędu pracy + 100 tysięcy na pracownika :) czyli z tego jakoś uzbieram na składki, kupie towar i takie tam duperele :) Również dobrze moge połączyc wszystko a)Ubrania robocze b)sklep z - prześcieradłami - pościelą - poszewkami - kołdrami - kocami - ręcznikami - szlafrokami - piżamami c)kwiaciarnia d)księgarnia Oczywiście bez tego baru

Gość Goździk
Moim zdaniem szanse masz zerowe :)

Gość do hiszpanna
chesz to wszystko połaczyć????buhahahhaha a wiec biznes plan na sklep pt "mydło i powidło"!!!:-D rozbawiles mnie chlopie, takim jak ty nie daje sie dotacji bo takie biznesy idą sie jebać po roku czasu. Jak wymyslisz coś mądrego to wtedy zabieraj sie za biznes:-)

Gość do hiszpanna
z tych twoich propozycji to wybrałabym odziez robocza sama kiedys o tym myslałam bo jest na tym niezły biznes bo firmy produkcyjne co roku musza kupować nowe ubrania dla prcowników. Ale po pierwsze jest ogromna konkurencja w sieci i sprobuj ich rpzebic cenami.... sama pracuje w firmie produkcyjnej i zakupy robimy w sieci

Gość kasienkakochana
z pieniędzy, które dostaniesz nie można płacić składek. Ty się zainteresu najpierw co można płacić/kupić z tego dofinansowania..

Gość tuturuttu
dostałam pieniądze na własną działalność bez problemów, wystarczy mieć dobry pomysł i super biznes plan. I przekonać pana psychologa, że się wie co chce się w życiu robić :)

Gość nie wiemmmm coooo
tutu a jaki to biznes?

Gość tuturuttu
szkoła tańca