Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

weekend majowy nad morzem co zabrać ze soba??

Polecane posty

Gość Proszę o poważne potraktowanie
weź prezerwatywy

Gość bumbum---------_bum
viagre weź jakby Twojemu klientowi nie stawał

Gość moniapyzka
tez jaaaade!

Gość Mario Bolucci
Kórtke przeciwwiatrową

Gość 2 wojna była kara boga
biblie zabierz

Gość moniapyzka
podobno caly tydzien ma byc 20-23 wiec biore takie ubrania zeby ubrac sie "na cebulke" :) oczywiscie parasol, jakies botki, baleriny i chyba styknie, co? oczywiscie nie wspominam o rzeczach niezbędnych jakimi są: kosmetyki, reczniki itp :)

Bielizna: Majtki Stopki Skarpetki Staniki Legginsy Kostium kąpielowy Ubrania: T-shirty Bluzki na długi rękaw Koszulki na ramiączka bluzy kurtka Sweterki Długie spodnie spodnie Spódnice Pidżama Dresy Buty: Trampki szpilki Sandały Kosmetyczka: Ręczniki Dezodorant Szampon Odżywka Płyn do mycia Żel do golenia Golarka Filtr Krem Suszarka Gumki Szczotka Szczoteczka do zębów Pasta Wkładki Tusz do rzęs Lakier do paznokci Zmywacz do paznokci Płatki kosmetyczne Fluid Puder Korektor Chusteczki do demakijażu Mokre chusteczki Podpaski Biżuteria Akcesoria: Okulary Elektroniczne: Aparat + ładowarka iPod + ładowarka Komórka + ładowarka to jest moj zestaw brakuje mi cos jeszcze ?

ale ja tam jade 1 raz ! i wogole nie wiem jak tam jest , nie moge sobiew wyobrazic moze opowiecie o jakis imprezach czy cos ? bedzie cos tam w maju wg ?

Gość yhjguhv
Ale gdzie dokładnie jedziesz nad te morze jaka miejscowość? We większych zawsze na majówkę są jakieś imprezy organizowane, gorzej z mniejszymi pipidówkami.

no wlasnie i tu jest problem bo nie wiem :D raczej interesuje mnie wesze miasta :d z moim jedziemy tak o :d bdziemy sie martwic na miejscu :D

Gość yhjguhv
Kołobrzeg w 100% będą imprezy tak jak Gdańsk, Hel, Gorzej jest na mierzei wiślanej