Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Ile macie lat, a na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość Laura211232
na nastolatke też mnie czasem ktoś tam oceni ,ale już raczej rzadko na wiecej niż mam też mnie jeszcze nikt nie ocenił czyli wyglądam na mniej wiecej swój wiek :P

Mam 29 a wygladam na tyle ile ludzie uwazaja (1 raz w miesiacu musze pokazywac downd gdy chce kupic vodke) ale ja czuje sie na 24 :P :).

hehe, kolejna :) no to fajnie macie, dziewczyny, widzę, że tu wszystkie o dowód w sklepach pytają :D

Gość :) ja.....
ja mam 32 lata a ludzie dają mi najwięcej 25 :) mam to po mamie :) w wieku 36 lat dawano jej 30 :) oby tak dalej :)

he he wzrost akurat nie ma tu nic do rzeczy :) tak samo jakby wysoka osoba mówiła, że przez wzrost wydaję się młodsza, bo nastolatki są wysokie :) a niskie są i 20 latki i 60latki więc wiesz :)

Gość :) ja.....
a mama mojego byłego w wieku 46 lat wyglądala jak 34latka ze świetną fgurą. normalnie bosko wyglądała...

Gość phiphiiii
ja mam 30. Wyglądam różnie :P. Zależy ile śpię. Im więcej śpię tym młodziej. Urlop też dodatnio wpływa na urodę. Wglądam na przedział 25-35 :D. Im ciemniej tym młodziej :P

Gość ddddssssss
mam 23 lata i wygladam na 23 o dowód pytali się mnie czasami do ok 21 roku życia.

biest dziękuję, że odpowiadasz na temat, bo ja prowadzę badania, ile procent kobiet uważa, że wygląda młodziej :) a czy wierzę? cóż, ciężko wierzyć, jeżeli wszystkie tu kobiety piszą, że młodziej wyglądają, ale jeśli faktycznie tak jest to uważam, że wzrost tu nie ma nic do rzeczy ... skoro są nastolatki, co mają 150 cm i 170cm, i babcie które mają i 150cm i 170cm. Poza tym kobieta przestaje rosnąć w wieku ok. 16 lat, no więc ludzie musieliby myśleć sugerując się wzrostem, że jeszcze nie urosłaś i masz 15 :)

Gość gbnghfn
Ja mam prawie 27lat i caly czas mnie prosza o dowod jak chce kupic piwo czy inny alkohol :o .

ddddssssss o proszę, jesteś pierwszą osobą, która napisała, że wygląda na swój wiek :) ciekawy czy pojawi tu się jeszcze post, że ktoś wygląda choć na rok więcej, bo na razie to wszyscy młodziej ;)

Gość gbnghfn
Bazinka, ale to nie wynika nawet z własnej, nieobiektywnej opinii. Mam napisać, że mając 27 lat wyglądam na 30 skoro stale wołają ode mnie dowód w sklepach, a ostatnio jakiś dwóch gówniarzy wykłócało się, że są starsi ode mnie, a sami mieli po 20 lat ;). Jedna babka ostatnio jak jej powiedziałam ile mam zarzuciła mi, że na bank kłamię albo robię sobie z niej żarty... Także noż kurczę, nie będę się ubierać w garsonki ;) żeby wyglądać na swój wiek, czy celowo się postarzać...

Gość kaderrrkkka
21 lat i wygladam na swój wiek...chyba, że idę z moim siostrami 15 i 16 lat, to dają mi mniej.

Gość gość
ja 35 wygladam na 20, bratowa 28 - wyglada na 43, szwagierka 34 wyglada na 41

Gość napompowane usta to nie botox
ja mam 23 ;) róznie, zalezy od dnia raz slyszlam ze wygaldam na 18-19 innym razem ze na 27 ;)

Gość u mnie tez podobnie
dobiegam 40, a nie daja mi wiecej niz 25, za to kobiety w rodzinie meza to juz tragedia. Mimo, ze mlodsze niz ja to wygladaja 10 do 12 na wiecej niz ja

Gość gość
Bazinka, wzrost ma duze znaczenie, ja od dziecka bylam uwazana za starsza bom wysoka i powazna, jako nastolatka kupowalam kolezankom papierosy. Za to teraz z wiekiem zaczynam wygladac coraz mlodziej bo mam dobra skore, nie zniszczona opalaniem i papierosami :D Gdybym byla niska i drobniutka brali by mnie za nastolatke :D

Gość to nie ja bylam
ja mam 43, ale wygladam zdecydowanie mlodziej . Ostatnio pomylono mnie ze studentka. Moje znajome rowiesniczki wygladaja jak moje ciotki , przykre to.

Gość gość
ja 40 wyglądam na 30 i nie chodzi o to że się modnie młodzieżowo ubiorę na twarzy nie mam zmarszczek rysy łągodne przez co twarz wydaję się dużo młodsza nigdy nikt mi nie dał więcej niż 32 lata

Gość gość
wmawiajcie sobie, ze wygladacie mlodo :)

Gość gość
34, nie wiem na ile wyglądam. Nikt nie dał mi więcej niż 27, ale przeciętnie 23

Gość 40 i
ja mam 47 , ale biora mnie max za 29 latke, ostatnio proszono mnie o dowod, za to byla mojego meza to pozal sie boze, kazdy kto ja zna , slusznie spostrzegl , ze wyglada na 10 lat wiecej

Gość gość
ja to wygladam dopiero mlodziutko, ostatnio wyklocalam sie z pewnym przystojniakiem o to. Myslal, ze mam 19, a tymczasem, uwaga .........mam skonczone 38

Gość gość
Czterdziestosiedmiolatka proszona o dowod :D Kto da wiecej?! :)

Gość gość
38-latko, to sie nazywa wyrafinowany bajer! :D

Gość gość
wpis 19.09 :classic_cool: najlepszy od czasów... była męża ;)