Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Ile macie lat, a na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość gość
to jeszcze nic. niedawno spotkała mnie jeszcze gorsza historia. mam 40 lat, mąż 38, ale on jest prawie całkiem siwy i ma posturę niedźwiedzia, a ja drobniutka i zgrabna, mam duże oczy, świeżą cerę, pełne usta. poszliśmy wieczorkiem do parku, on usiadł na ławeczce, a ja mu na kolankach. do tego jeszcze lizałam lizaka tootsie roll [ uwielbiam je!] i na ten widok nadszedł patrol. nie miałam dowodu i nas zgarnęli podejrzewając męża o pedofilię. tyle wstydu i przykrości zanim się sprawa wyjaśniła..

Gość najlepsze na upaly
mam 39 lat. Pisalam z pewnym facetem 40 latkiem , wczesniej widzielismy sie tylko na zdjeciach. Gdy mnie ujrzal po raz pierwszy , to spytal sie czemu go oklamalam . Ja zdziwiona, a on : spodziewalem sie 40 latki , a nie 18 nastki ( mialam niewidoczny makijaz, prosta fryzurke, modne ciuszki) , zawsze staram sie dbac o siebie , nie tylko gdy gdzies wychodze

Gość gość
nie wiem jak wy robicie ten makijaż, ale ja z makijażem wyglądam lata świetlne młodziej. wszyscy się zachwycają jaka jestem piękna. bez makijażu- cienie pod oczami, pająki na nosie, "niewyraźne" oczka, usta koloru spranych gaci. 5 lat więcej niż mam jak nic, a z tapetą ludzie myślą np, że moja 10 lat młodsza siostra jest starsza ode mnie.

Gość Szymuś_
Ja mam 29 lat, a wyglądam na 22.

Gość gość
mam 40 wygladam na 20:)

Gość gość
a ja mam 55 a wygladam na 36,5

Gość typowa kafetarianka
mam 50 ale wygladam tak super ze nie jedna 20-stka moze mi pozazdroscic

Gość gość
a ja mam 25 a wygladam na 30 i ludzie sa zdziwieni jak sie dowiaduja ile mam. Nie mam zmarszczek ale powazne, takie troche grozne rysy twarzy. I nie wierze wam ze wszystkie lodziej wygladacie :D

Gość wk1973
ja mam 40 lat ale dają mi tak 28-30 jestem szczupła i to robi swoje, nie mam nałogów zdrowo sie odzywiam i cwicze:)

Gość typowa kafetarianka
a jak wychodze gdzies na clabing z moja corka lat 25 to wszyscy biorą nas za siostry

Gość gość
ja mam 26 lat, a wyglądam na 15.

Gość typowa kafetarianka
i czasem jak chce kupic winko lub fajki w biedronce to prosza mnie o dowod:)

Gość gość
a ja mam 26, ale wszyscy znajomi mówią, że wyglądam tylko na 25 lat i dwa miesiące! mój sekret? codziennie biegam i piję dużo wody. pozdrawiam wszystkie młodo wyglądające kafeterianki.

Gość wk1973
ja tez mam córke 20 letnią chodzimy razem na dyskoteki :)) jest super......wygladamy jak kumpelki.....

Gość gość
ma 30 lat ale nie mam piersi wiec wszyscy biora mnie za 15 a czasem nawet za mlodego chlopca ale co tam wazne ze daja mniej niz wygladam

Gość wk1973
tylko napisze jedno wygląda sie młodo, ale czasu nie oszukamy w końcu kiedyś przyjdzie ten czas i będziemy wyglądły na stare baby:)) pozdrawiam serdecznie!!!

Gość gość
ni c***a...pójdę do Szczyta:D

Gość gość
ja mam 56 lat wygladam bez przesady o 10 lat mlodziej..ale 30 lat temu inaczej sie ubieralam nie przywiazywalam wagi do mody nosilam spodnice ,wlosy dlugie w gumke,z kosmetykow stosowalam szminke i dezodorant. 'odzylam' 8 lat temu.nabralam sily.ubieram sie tak jak mlode dziewczyny.od 20 lat nie mialam na sobie spodnicy.i mimo ze do najchudszych sie nie zaliczam ludzie zawieszja na mnie oko. od 20 lat farbuje wlosy na ladny kolor .mam poczucie gustu. co sprawia ze za przyslowiony grosz mozna sie ladnie ubrac Zmarszczek nie mam od kilku biore melatonine na noc odmladza,,pije duzo herbat ziolowych.z paleniem bywa roznie jak ide z corka wygladamy jak kolezanki ..nieraz idziemy na Starowke sobie na piwo .. mysle ze twarz czlowieka jest zwierciadlem jego duszy jkazde zle zyczenie odbija sie na twarzy jak u utworze Krawczyka 'JAK NA TWARZY ZYCIA SLAD WIDAC TO CO BYLO .I TO CO JESZCZE W NAS' Przede wszystkim mam mloda dusze w srodku czuje sie jak nastolatka i taka umre

Gość Elizka232333
mam 28 lat wyglądam na 17 ;)

Gość gosc*
mam 40:(, wygladam na 32:) tak mowia:)

Gość gość
tez slyszlam o tym ze osoby o pieknym wnetrzu wygladaja mlodo ja mam 57 lat wygladam moze na 50 lat jednak mam zniszczone rece praca fizyczna nie stosowalam kremow ochronnych wazna jest pogoda ducha bo zlosc .marszczenie czola powoduje zmarszczki

Gość mała_owieczka
35 i ostatnio, gdy kupowałam alkohol, pani przy kasie poprosiła mnie o dowód osobisty :D. To jest oczywiście gruba przesada, ale mnóstwo osób daje mi 25 lat.

Gość gość
mnie podobaja sie starsze kobiety ladnie ubrane zadbane kila dni temu widzialam taka pania z twarzy moze miala wiecej niz 70 lat a byla tak ladnie ubrana lepiej od niejednej 20nlatki figurka tez niczego .

Gość gość
24 lata, wyglądam na 19, czasem na swój wiek, czasem na dziecko w zależności od bo ja wiem? ubioru? wyglądam młodziej jak przytyję, bo robi mi się pyzata twarz. o dowód ostatni raz pytano mnie jakiś rok temu. nie maluję się bo nie umiem, co najwyżej używam korektora.

Gość gość
15 wyglądam na 14

Gość gość
i w moim przypadku to tylko geny

Gość gość
a ja mysle ze roznica co do sposobu ubieranai lezy w charakterze ,,widuje mlode kobiety w garsonkach. wlosy w gumke.jakas marynarka...wygladaja o wiele lat starzej oraz babcie ubrane jak wnuczki i ladnie im oczywiscie nie mowie o ubieraniu sie w krotkie spodniczki buty na obcasach..czy dlugich blond wlosach ...czarnymi brwiami i mocna tapeta bo to wedlug mnie niegustowne i niemodne..

Gość gość
Jaka ta polska piekna kazda wyglada na conajmniej 15 lat mlodziej niz ma. Przeraza mnie ze z tego wynika,ze te pomarszczone stare wredne baby z krzywymi haluksami na ulicy to same 30tki:-) a 40tki to lada na to ze nikt nie dozywa:-):-):-):-) Ps. Czasami " osiemnastka" czy "młodo" to komplement a nie fahowa ocena wieku:-)!

Gość gość
Mam 28 lat ( a w zasadzie skończę za tydzień) i myślę że na tyle wyglądam. Czasami podrywają mnie małolaty myśląc że mam max 21, ale to chyba mój ubiór i figura ich myli. Mam bardzo dziewczęcą, szupłą figurę (po babci :-) ) i lubię na codzien nosić sportowe wygodne ciuchy. Niestety jeśli chodzi o twarz to na pewno wyglądam na tyle ile mam.