Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Ile macie lat, a na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość gość
ja mam 23, ale myślę, że wyglądam na więcej Mam ciemna karnacje włosy, oprawę oczu więc jak sie pomaluje to wyglądam gdzieś na 25 tak myślę ;) Za to mój narzeczony ma 32 i nikt mu tyle nie daje wygląda na max. 27,28

Gość ja mam 55
jednak wygladam na zadbana 20 latke, ale u mnie to rodzinne, dobre geny, za to tak jak i wyzej u pan , w rodzinie meza kobiety wygladaja na bardzo podstarzale

Gość krysia  z AUSTRALII
za tydzien koncze 30:) bez makijazu kazdy daje mi maks 22:) w makijazu chodze rzadko, bo jak sie wymaluje mam wrazenie, ze wygladam duzo starzej, daje sobie w tapecie ok 26, 27

Gość krysia  z AUSTRALII
nie farbuje wlosow, zero siwych, do tego sa dlugie i geste, zero makijazu i waga 53 kg przy 172 mysle, ze to dlatego wygladam na 8 mniej niz mam:)

Gość gość
Mam 19 i chyba na tyle wyglądam:-)

Gość gość
Mam 34 lata. Jak miałam 11, to wyglądałam na 18. I tak wyglądałam do 25 r. ż. Teraz wyglądam na 24.

Gość gdzie kupujecie
ja i moj maz jestesmy z tego samego roku, dobiegamy 40. Jednak ludzie sa bardzo zdziwieni , gdy sie o tym dowiaduja, . Mysla, ze jestem jego corka. Ostatnio pewien mezczyzna byl bardzo zdziwiony, ze jestesmy malzenstwem.

Gość tyrryuuyuy
ja mam 65 i zawsze musze pokazywac dowod jak kupuje piwo, co mi dziala na nerwy :/ wszyscy dają mi 17 :/ ale to moze dlatego bo jestem mala, niska, drobna.

Gość gość
Krysia ,wyjdź za mnie.....pliz

Gość gość
pojade za Toba nawet do Australii

Gość nie chce sie chwalic,
mam 45 lat , ale gdy wychodze z moja 16 letnia corka, ludzie biora nas za siostry- blizniaczki

Gość gość
ja mam 29, wygladam na jakies 25

Gość gość
29 .wygladam na 25-26 lat ;)

Gość też sie nie chwalę
ja mam 40,ale jak wychodze ze swoim 15-letnim synem to biora nas za bliźnieta i to jednojajowe

Gość gość
ja dobiegam 60-tki i wyglądam na 30 lat. jak idę z wnusią na spacer, to wszyscy mówią "jak ładna córcia", a jak raz poszłam bez makijażu i w topie z myszką Mickey, to jedna babka splunęła na mój widok i powiedziała, że "te młode suki nie potrafią nóg razem utrzymać!"

Gość gość
ja mam 52- wygladam na 23, 24. To dlatego , ze pije duzo wody , odzywiam sie zdrowo, cwicze , nie pale , od czasu da czasu wypije lampe wina i duzo sie smieje . Makijaz w stopniu minimalnym i to tylko na wielkie wyjscia.

Gość też sie nie chwalę
dobre,dobre:D:D:D

26. Jako dziecko i nastolatka wyglądałam na starszą, teraz raczej jestem "odmładzana" - w granicach 18-22. Ale bywa też w drugą stronę. Stawiam pierwsze kroki w środowisku naukowym i nieaz przy okazji różnorakich konferencji ludzie są zaskoczeni, że mam "tylko" 26, bo spodziewali się kogoś starszego :) Ale to się nie odnosi akurat do wyglądu. Ogromną rolę odgrywa chyba nie tylko wygląd w sensie: rysy twarzy czy figura, ale też styl ubierania się i zachowanie. Ja jestem raczej drobna, mam dość okrągłą twarz i burzę włosów, na nieoficjalne okazje ubieram się bardziej młodzieżowo niż powaznie i jestem raczej zakręcona niż poważna. Za to koleżanka z biura, tylko 3 lata starsza ode mnie, bywa postarzana w dużym stopniu ze względu na styl - żakiet, półbuty na obcasie, włosy ściągnięte w koczek, okulary. Do tego jest lekko przysadzista (nie gruba - może minimalnie przy kości, ale przede wszystkim raczej "nisko osadzona") i, przy całej sympatii, bardziej sztywna w sposobie bycia.

Gość gość
Ja mam 21 lat i chyba wygladam na tyle co mam. Jedynie bez makijazu moze mniej. I mnie oczywiscie tez pytaja sie o dowod zawsze prawie jak jestem w sklepie do ktorego nie uczeszczam regularnie. Ale to, ze kogokolwiek pytaja o dowod nie znaczy, ze wyglada jakos super mlodo. Sama dorabiam w sklepie i wiem, że gowniary po 15 czy 14 lat potrafia sie tak odpicować, ze wygladaja nawet na 25 lat. I dlatego w sklepach o dowod pytaja bardzo czesto, bo ostatnio jest na to nagonka i mozna dostac niezle kary za taka pomylke. A wierzcie mi, że w tych czasach na prawde trudno ocenic wiek drugiej osoby. Nie pamietam dokladnie w jakim sklepie, ale chyba w lidlu czesto sa kontrole jezeli chodzi o sprzedaz alkoholu nieletnim i w tych sklepach kierownicy z gory nalegaja, ze o dowod proszone sa wszystkie osoby, ktore wg kasjerek/kasjerow sa w wieku poniżej 30 lat. Po co? Po to zeby nie placic niepotrzebnie zadnej kary. Ot co

Gość gość
ja mam 40 lat i ostatnio poszłam rano z psem do parku ubrana w stylu casual- rurki plus koszulka z napisami, koński ogon. pies się zawieruszył między drzewami, a mnie zgarnęła policja i odwiozła do pobliskiego gimnazjum. wnerwia mnie ta akcja zwalczania wagarowiczów!

Gość gość
no ciężkie jest życie 40-latek...echhh

Gość z granicy nocy
Mam 20lat. Bez makijażu wyglądam na 15, jak się umaluje to pewno na 22, może 23. w każdym razie wole nie wychodzić bez maku-upu bo wyglądam jak dziecko.

No i właśnie dlatego ja nie sugeruję się tym, że jestem proszona o dowód osobisty przy zakupie % (a jestem dość często) :)

Gość gość
koniecznie sie maluj,bo do przedszkola mogą cię zgarnąć...

Gość gość
mam 21 lat zAwsze wygladalam na wiecej jestem wysoka i mam kobieca figure bardzo duzy biust itd i moze dlatego wiecej zawsze dawali mi lat. mialam 14 dawali 17, mialam 16 dawali 18. mialam 18 to znowu 20 mówili. choc teraz jak mam 21 juz mi tak lat nie dodaja tak bardzo jak kiedys. teraz czesto slysze ze tyle na ile mam. kiedys moze dlatego wiecej bo 14 lat mialam juz farbowalam wlosy i sie malowalam

Gość ja mam 41
jestem mama 9 latka, ostatnio uslyszalam za soba komentarz jakiejs baby ,, do czego to doszlo, ze dziecko rodzi dziecko

Gość gość
ja ma 50 a wyglądam na 3,5 łeh łeh łeh :D :D :D

Gość virtutimilitari
Ja mam 23 a wygladam na ok 16-18 lat, jestem facetem i musze powiedziec, ze to ma swoje ogromne minusy szczegolnie w kontaktach z kobietami. Chcialybyscie zeby wasz facet mlodo wygladal, ale nie w wieku 23 lat tylko o wiele pozniej.

Gość gość
ja mam 24 a wyglądam na 27-28. Nie mam mocnego makijażu ani opalonej skóry... mój brat za to 26 a dają mu mniej

Gość gość
heh smieszycie mnie kazda kobieta po 40 niby wyglada jak nastolata hihi ? wklejcie zdjecia ;D kilka z was moze faktycznie wygladac na duzo mniej