Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Ile macie lat, a na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość gość
Mam 35 lat, wyglądam na 20-25 lat w zależności od stroju, makijażu itp. W każdym razie wszyscy biorą mnie za studentkę.

Gość gość
mam 28 i jeszcze nigdy nie słyszałam że wyglądam na tyle ile mam w rzeczywistości, wszyscy dają mi góra 24,

Gość gość
bo stare wredne baby licza ile maja sciereczek w kuchni.mysla ile tu sloikow ogorkow zakisic.ile zrobic wekow i stoja w kolejce po tluszcz z gesi do smazenia,,co jeszcze zrobic dla dzieciow ,wnukow do zarcia.....a nie mysla o sobie nie interesuja sie moda nie sa oczytane siedza pod blokami na lawkach i plotkuja..... taki jest ich swiatopoglad

Gość gość
tk to bylo inne pokolenie moja babcia mama tez takie byly nie interesowaly sie moda a babcia to nam wszystkim gotowala przezyla dziadka o 18 lat...mysle ze odetknela jak umarl pamietam jeszcze jak dziadek zyl to przebywala glownie w kuchni..gotujac nam odiady..pozniej chodzila z moja mama na spacer do koscola nieraz kina.... mama prenumerowala kobiere i zycie sluchaly radia i tak mijal im dzien,,,czasy sie zmieniaja ubior my sie zmieniamy

Gość gość
tk to bylo inne pokolenie moja babcia mama tez takie byly nie interesowaly sie moda a babcia to nam wszystkim gotowala przezyla dziadka o 18 lat...mysle ze odetknela jak umarl pamietam jeszcze jak dziadek zyl to przebywala glownie w kuchni..gotujac nam odiady..pozniej chodzila z moja mama na spacer do koscola nieraz kina.... mama prenumerowala kobiere i zycie sluchaly radia i tak mijal im dzien,,,czasy sie zmieniaja ubior my sie zmieniamy

Gość a ja mam 48
i wyladam zdecydowanie mlodziej. W maju bylam w szkole syna , ktory chodzi do gim. , byly juz lekcje, szukalam jego wychowawczyni. Nagle uslyszalam glos dyrektora szkoly : co tu robisz?! juz dawno po dzwonku, zmykaj do klasy !

Gość gość
39 lat wygladam na zywo na32-33 lata na zdjeciach daja mi 28-29 lat

Gość gość
ja mam 22 a dają mi 12 15lat ale to wina skwarek które się postarzają i ciemną skórą jak i tapetą na pysku

Gość pbssss
Ja wyglądam na mniej niż 25 lat, a tyle mam. Coraz rzadziej, ale wołają dowód, zwłaszcza bez makijażu. Gdy miałam 19, dawali mi 15. ;/ Z jednej strony się cieszę, za jakiś czas będę młodo wyglądać. Mam to po mamie. Od wielu osób słyszę, ze nie wygladam.

Gość a ja tez wygladam bardzo mlodo
mam 42, na zdjeciach mi daja 29, ale na zywo uz mniej bo 24

Gość mam 41
a ostatnio jak kupowalam meble , to sprzedawca mi powiedzial , ze dalby mi nie wiecej niz 16. Ja zdrowo sie odzywiam , unikam zadymionych pomieszczen i przeznaczam na sen okolo 7 godz na dobe

Gość frm3pr
mam 17, wygladam na 17. amen

Gość ja tez prostowalam
mam 37 lat , ale wygladam zdecydowanie na nastolatke, kazdy mi to mowi, za to moje sasiadki to szkoda gadac jak staro wygladaja

Gość gość
25 lat .Ponieważ mam podobno kalsyczną twarz na zdjęciach wyglądam poważniej -,niezależnie czy profesjonalnych czy prywatnych -w rzeczywistości wyglądam na tyle ile mam.Zdarza się że dają mi mniej ze względu na budowę ciała-dość wysoka, wiotka i słowiański,delikatny typ urody. Jednak nikt mnie o dowód nie prosi,niestety :classic_cool::)

Gość gość
ale w wszystkie jesteście tępe. myślicie że ktoś jest taki głupi i wam uwierzy że wszystkie tak młodo wygladacie. haha.. tak bajki to tylko na kafe.;D że niby baba 41 lat wygląda na 16? czy ta 42lata na 24. pff.. w rzeczywistości pewnie wszystkie pomarszczone bardziej niż nie jedna 60latka. ale macie rację, odmladzajcie sie wirtualnie bo w realu to już sie nie da. a tak odpowiadając na pytanie to ja mam 19 lat. zależnie od wielu czynników dają mi od 18 do 24lat. w makijażu właśnie wyglądam młodziej bo tylko delikatnie sie maluje i właśnie wtedy najczęściej proszą mnie o dowód. ale tak to zazwyczaj 20-22 mi ludzie dają.

Gość to jaaaaaaa
ja i moje 3 kolezanki , srednia wieku 40 lat , czasem gdzies razem wychodzimy. Wszyscy mysla , ze jestem corka ktorejs z nich, poniewaz wygladam zdecydowanie mlodziej i nie mam zmarszczek.

Ja zblizam sie do 30, ale musze przyznac , ze dzis wygladam mlodziej niz 10 lat temu. Gdy bylam nastolatka ludzie dawali mi i kilkanascie lat wiecej. Od dziecka czulam sie staro . Potem sie karta odwrocila. Najpierw sie zatrzymalam w swoich latach, a pozniej z biegiem lat troche cofnelam do tylu ( z rozumem tez)

Gość det
zalezy ile waze:p jak 52 przy wzroscie 160 wygladam jak o 5 lat mlodziej(,do tego dzinsy i podkoszulek) wraz z kilogramami daja mi wiecej lat ale to chyba u wielu kobiet tak jest. Nadmiar kilogramow i powazny stroj postarzaja.

Gość Aneczka1234
Ja za dwa miesiace koncze 21 lat, wygladam na jakies 16-17, poniewaz mam slowianski typ urody, wysoka, szczupla, jasna karnacja, wlosy, oczy. Moj maz ma 26, a jak jest wypoczety to wyglada na okolo 19 do tego mamy pogodne nastawienie do zycia i lubimy sie wyglupiac, moze wydaje sie to takie fajne, ale starsze panie potrafia naprawde czasami zdolwac, szczegolnie jak bylam w ciazy, lub teraz jak idziemy z wozkiem przez miasto... Nie raz slysze jakies glupie teksty, ze teraz wczesnie to sie zaczyna, ze sie dziewczyny nie szanuja itd.Ja osobiscie to jak wygladam zawdzieczam mamie, ktora gdy idzie z moja siostra (urodzila ja jak miala 20 lat) to sa brane jako siostry, moj ojciec jest od niej 10 lat starszy i zawsze byl brany za jej ojca i sie wkurzal :D

Gość gość
No cud,miod i malina Wszystkie polko wygladaja mega mlodo ;) Tylko gdzie jestescie na ulicy? Nigdzie was nie widac...Widac styrane,szare myszy po czterdziestce :)

Gość gość
26 wygladam na nastolatke o dowod pytaja mnie mlodsze dziewczyny. A jak rok temu po obronie mgr poszlam po fajki i piwo to sprzedawczyni z taka satysfakcja o dowod poprosiła ze zlapała małolate, a ja się zaśmiałam pod nosem. A ona 'nie ma nic do śmiechu! Dowód' jak jej wręczyłam to 3 kobiety w kolejce uwierzyć nie mogły i mówiły że wyglądam na max 15. Teraz będzie wesoło bo w ciąży jestem i będe małolatą z brzuchem :-P

Gość gość
Żeby było mało jestem brana za: dziewczyne siostrzeńca , ma 17 lat, córkę siostry jest starsza 10 lat, siostre mojej siostrzenicy - jej koleżanki nie mogą uwierzyć że jestem jej ciocią w ciąży :-P trochę to zabawne trochę przytłaczające , w szkole mojego siostrzenca ( chodzilam na wywiadowki ) wyganiali mnie do klasy i tylko jego wychowaczyni zawsze leciała z krzykiem ''ta pani do mnie!!''