Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka1gmqm

Czy ja naprawde jestem za chuda?

Polecane posty

Gość Kamagd1m
Powiem tak mam ladny biust rozm c i to jest ok mam tez tzw boczki na biodrach i maly brzuszek calkiem plaski nie jest tylek maly ale nie plaski uda tez sa ok jedynie od kolan w dol czyli lydki chyba za chuda

Gość brudopiss
Śmieszy mnie gdy pocieszacie się że kobiety mówią tak z zazdrości :D:D Szczególnie tej laski wyżej która ma ok. 170 a wazy 40-parę kilo, że koleżanki jej dogryzają bo są zazdrosne :D:D Jassssne. :) Pisząc tak nie róznicie się niczym od grubych loch które twierdzą, że koleżanki im dożerają z zazdorsci :D Jak ktoś mowi Ci ze jesteś chuda to widocznie jesteś chuda. Pogódź się z tym

Gość Kamagd1m
Tak biodra mam okragle i talie tez mam.jedynie nie podobaja mi sie nogi od kolan w dol

Gość Kamagd1m
No kurwa przeciez waze 53kg a nie 40bez przesady

Gość brudopiss
jakaś na poprzedniej stronie pisala że ma 40-pare i koleżanki jej dogadują bo zazdroszczą :D:D

Gość Kamagd1m
Aha nie przeczytalam tego ale w to ze jej zazdroszcza to nie wierze

Gość beaattaaa.
Ja jestem przy kości i żaden facet też mi nigdy nic nie powiedział (chociaż miałam ich trochę). Koleżanki owszem. Czy to znaczy że mi zazdroszczą? Nie. Ja sama wiem że mam trochę nadwagi. A co do zazdrości - ja naprawdę zazdroszczę szczupłym dziewczynom, ale chudym nie. Naprawdę, szczerze, z ręką na sercu, nie zazdroszczę, chudość jest obrzydliwa. Nie piszę tak z zazdrości. Chociaż ja bym żadnej chudej nie powiedziała że jest za chuda, bo wiem że to przykre, tak samo jak dla mnie słyszeć że mogłabym schudnąć.

Gość natala13
a ja mam 44 kg przy wzroscie 163cm

Gość Kamagd1m
Natala to malo wazysz ale moja kumpela przy twoim wzroscie wazy o kg mniej i mimo to wyglada zajebiscie=D

Gość beaattaaa.
Ale zobacz - wygląda na to, że jest Ci jakoś przykro, że koleżanka Ci dokucza z powodu Twojej chudości, ale sama przed chwilą dokuczałaś innej kobiecie z powodu jej małego biustu. Uważasz że to jest w porządku?

Gość Kamagd1m
Bo mnie wkurzyla tym ze 60kg to odpowiednia waga heh no bez przesady

Gość Ganta
Mam twój wzrost i wagę i w życiu bym nie pomyślała, że jestem za chuda.

Gość beaattaaa.
Moim zdaniem to Cię nie tłumaczy. Ona napisała o swoich doświadczeniach. Wybacz, ale wyłania mi się obraz laski strasznie zarozumiałej, której nie można nic powiedzieć, ale sama z chęcią dokucza innym. To twoje "he he", "ha ha". Ile masz lat? 14?

Gość Kamagd1mp
Beatko to co Ci sie wylania nie ochodzi mnie.mam 19lat