Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z mokra glowa07

mam rozmiar biustu 65ff jestem zalamana :(((

Polecane posty

Gość nie wiem jakim cudem masz
taki rozmiar jestem obecnie matką karmiącą i moje wymiary, to 67 cm pod biustem i jakieś 94 cm w obwodzie piersi i "wchodzę" właśnie w rozmiar 65 ff jak dla mnie to ten rozmiar jest całkiem spory, bo normalnie noszę 60 f, ale ja jestem bardzo drobnej budowy jednak nawet teraz moje piersi nie wyglądają na ogromne, a z wymiarów wynika, że są sporo większe niż Twoje

mam np. panache superbra cycki mi się nie wylewają, dobrze leżą wiec nie wymyslajcie ze mam zly stanik moze faktycznie lepszy bylby 70e ale musze sprobowac ale to tylko kwestia obwodu, miske mam dobrą wiec ty wyzej mamuska nie wymyslaj :o cycki są w tym panache superbra duze....

Ja mam 70 G w biustonoszach Freya i uważam, że wcale nie mam takich dużych piersi. Jakoś mi się to rozchodzi:)

to ja wymyślam? nawet wymiary jakie podałaś nie pasują do rozmiaru 65 ff

moim zdaniem wszystko zależy od budowy ciała ja jestem bardzo drobna i nie wiem jaką musiałbym mieć miskę by biust wyglądałby na ogromny, bo 65 ff wcale na wielki nie wygląda

pasują.... :o mam 74 pod i 94 w biuście kobieto To jest 65ff... ewentualnie 70e aby nie bylo ścisku blue jak ci się rozchodzi? masz wieksze od moich... juz nie wiem czemu wam to nie przeszkadza :(

weź do ręki stanik 65ff miski wyglądają trochę jak mała czapka dla niemowlaka....

Gość klarson
che masz duży biust na BBC oglądałem dziewczyna 35l miała biust 45G

Gość junn
A może wrzuć fotkę swojej sylwetki -w dopasowanych ciuchach -wówczas będzie można ocenić czy faktycznie twój biust jest taki duży jak twierdzisz. :) a jak twoja waga i wzrost?

oj no jakos mi się rozchodzi...bo ja mam ten biustonosz nieusztywniany, tzn miska miękka plus fiszbiny. A moze moj biust nie wydaje sie taki duży bo mam 178 wzrostu:) Gdybym miała 160 to pewnie wydawałby się sporawy:)

mam 170 wzrostu, waga 63 kg cycki są duze, takie nabite jakby tym tłuszczem ;) dość cięzkie.... :o np. bluzka 38 czasem na mnie nie pasuje przez ten cholerny biust bo się nie dopnę, sukienka wszystko ok ale tez cycki przeszkadzają i jedną mam sukienkę rozmiar 42! kurtki tez ledwo na guzik dopnę czy zamek, a czasem rozmiar większe traci caly swoj fason bo ogolnie pasuje ale przeszkoda są te cycki :( nie macie tak?

Gość eaewertyumn
szok ale wymiona, ohyda, pomniejszenie jest droisze od powiekszenia okolo 15-20 tys, ale jest duze rawdopodobienstwo ze wróca do poprzedniegoi rozmiaru czyli odrosną

blue ja tez mam staniki nieusztywniane w takich to juz calkiem bym byla jakas cycolina :o mam miseczki miekke mam tez jednego straplessa w nim jako tako wyglądam ale ten panache superbra to mi powiększa mega

junn moje wyglądają na większe w tych stanikach.... ona ma ok ja podobne mam ale w stanikach źle dobranych

Gość junn
kochana to nie wina twojego biustu ale producentów którzy robią ubrania bez uwzględnienia faktu iż kobiety mają biust. :) są na szczęście już na polskim rynku fimy które biorą poprawkę że kobieta może mieć biust i do tego talię. i wówczas nosisz ciuch dopasowany w biuście i talii. :)

junn ja kupuje w sieciówkach a tam jest makabra jeśli chodzi o bluzki na guziki zawsze muszę agrafkami się dopinać :/ czasem mi guziki odpadną bo nie znoszą napięcia na klacie :/

Gość junn
może powinnaś wypróbować jakiś inny krój stanika. nie wiem jakiego panache'a masz dokładnie (jaki model) ale skoro ten który masz zbyt eksponuje piersi to zawsze możesz rozejrzeć się za takim który ładnie je podtrzyma ale nie zrobi efektu powiększającego. :)

mało nie ważysz więc pewnie dlatego Twoim zdaniem Twój biust wygląda na duży i możliwe, że rzeczywiście tak wygląda a możesz wrzucić fotkę?

Gość junn
a zerknij sobie na www.biubiu.pl -to firma polska probiuściasta. :) z sieciówek to całkiem fajne ciuchy mozna znaleźć w Pretty Girl - o dziwo udaje im się zrobić miejsce na biust i wyeksponowanie talii. wiem bo sama mam jak pisałam podobne wymiary jak ty a nawet ciut większe bo 69/94 przy tym wzrostowo podobnie ale waga 5kg mniej. i z lubością noszę superdopasowane ciuchy. :D

Z koszulami na guziki tez mam problem. Jak w talii dobre to w biuście nie dopnę albo wszytsko mi się rozchodzi. A jak bluzka elastyczna to jakos tam się zawsze dopasuje i rozciągnie gdzie trzeba. Jest dobrze:) Trzeba cieszyc się z tego, co się ma. Kiedys byłam prawie płaska i to był mój największy kompleks...Nie chodziłam na basen itd. A teraz w sumie się cieszę:)

pretty girl znam, ale rzadko tam zaglądam :) mało nie waże? nie jestem grubą osobą, wagę mam ok w stosunku do wzrostu :) wlasnie uwazam ze jakbym byla grubsza to lepiej by to wyglądalo bo wtedy gruba plus duzy biust i jakos to wygląda a ja szczupla i te cycki tylko odstają....

junn dzieki za tę stronę biubiu :) widze babki mają wieksze cycki to i moze ja coś dla siebie znajdę i nie będę szarpała się z agrafkami :D

ale ja nie twierdzę, że jesteś gruba;) absolutnie:) waga jest na pewno prawidłowa do wzrostu jednak chodziło mi o porównanie ze mną mam tyle samo wzrostu co Ty, a normalnie ważę 50-51 kg jestem dopiero 6 tygodni po porodzie i teraz ważę jakieś 55-56 kg i jak mówiłam - mój biust wcale na wielki nie wygląda więc ciekawa byłam jak to jest u Ciebie i dlatego spytałam o tę fotkę;)

wygląda tak, że jest duzy i rzuca się w oczy Kazdy facet na nie patrzy.... czasem gadając ze mną wpatrując się w cycki :o zawsze to slysze ze fajne cycki bo DUZE wlasnie duze.... czyli to nie jest moj wymysł :( wygladam jak pamela :/

Gość junn
to daj fotkę -powiemy ci szczerze. :) może właśnie przez te komentarze tak się zniechęciłaś do swojego biustu. wiesz właściwe spojrzenie na swój biust to też inna jest ocena.

nie mam takiej fotki aby pokazac zreszta nie chcialbym wrzucac do neta jeszcze tutaj gdzie potem te fotki są w obiegu bo ktoś je skubnie powaznie mam duze cycki i kazdy na nie patrzy :( zle się tez czuję. nie są jędrne w dodatku a ty junn nie masz problemu z grawitacją? pisalas ze masz podobny rozmiar do mnie ;)

Gość mango__
w 5/6 msc ciąży dobiłam do rozm. 65 G. To był baaaaaaardzo fajny rozmiar :) :) :) co do tego czy 65 czy 70 to zależy od firmy, rozciągliwości danego modelu (a nawet koloru!) stanika. i tak, będą wydawać Ci się jeszcze większe niż w źle dobranym, ponieważ są właściwie podtrzymywane - od spodu, a nie obciążać kręgosłupa 'dzięki' podtrzymywaniu przez ramiączka. po ciąży i karmieniu schudłam baaardzo :( i w końcu i biust poleciał w dół :( :( :(