Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwne podejście 201222

Mój chłopak obowiązkowo musi raz w roku wyjechać za granicę na urlop!

Polecane posty

Gość hgfghtf
ponawiam pytanie SKORO TAK CI NIE PASUJE TO PO CHOLERE Z NIM JESTES???????????? jestes jak zdarta płyta moze jemu to odpowiada!! wiec daj mu swiety spokoj i znajdz kogos kto podzieli twoje poglady,tacy tez istnieja :)

Gość OMG OMG
hahahahaha!!!jak ja uwielbiam Fakt, jest stereotypem to, ze człowiek ma potrzebę zwiedzania i poznawania świata, ale chocbyś narobił w gacie nic z tym nie zrobisz;) Mnie takie życie w zgodzie z nim jest na rękę, Tobie natomiast proponuję ambitne "wczasy pod gruszą". Jaki pisałam wczesniej, niech kazdy wypoczywa jak chce, problemem jest jedynie odmiennośc tych poglądów w związku...

Gość hgfghtf
Hahahahaha czyli na basen i silownie tez nie powinien chodzic bo ci to nie pasuje?? :) POTRAŻKA jestes niemozliwa poprostu

ma mu odpowiadac,ze nie ma za co zyc,ale na wyjazd pozyczy a pojedzie?:) kto normalny chce byc z taką osobą? chyba jakas patologiczna kobieta

Gość hgfghtf
ja pierd...to go zostaw i po problemie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobisz mu przysługe :)

NIGDZIE NIE NAPISALAM ZE MA NIE CHODZIC NA SILOWNIE. Wiec przestań się nakrecać i wmawiać sobie samej chyba . Ma swoje hobby i je realizuje,ale one pochlaniaja 2/3 wyplaty. to na tym pollega zaradnosc zyciowa,aby wszystko przepuscic na swoje hobby?? Gdybym ja tak robila,to bym jadla ziemię

Gość OMG OMG
Jak grochem o ścianę.... Nie bede pytać: " po co z nim jesteś?" Myśłe, zednak ze w tym gronie nikt sie nie bedzie specjalnie nad Tobą użalał .... wnioski wyciągnij sama

Gość OMG OMG
A widzisz: I jednak jest zaradny zycuiowo, bo jeżdzi na te wakacje, chodzi na siłownie i generuje te swoje koszty, a jednak ziemii nie je:) Moze to z Tobą jest coś nie tak???? Czyzbyś miała złotówki zamiast źrenic....

zaradny??? bo mamusia karmi i ubiera?:):): HELOL

Gość hgfghtf
NIGDZIE NIE NAPISALAM ZE MA NIE CHODZIC NA SILOWNIE. Wiec przestań się nakrecać i wmawiać sobie samej chyba . Ma swoje hobby i je realizuje,ale one pochlaniaja 2/3 wyplaty. to na tym pollega zaradnosc zyciowa,aby wszystko przepuscic na swoje hobby?? Gdybym ja tak robila,to bym jadla ziemię wlasnie tu to podkreslilas ze ci to nie pasuje,zal ci dupe sciska ze facet wydaje kase na siebie a nie na ciebie :) poza tym przynudzasz po raz ost pisze jak ci nie pasuje to go zostaw i przestan na niego narzekac kazdy ma prawo zyc jak lubi,on lubi inaczej niz ty i zaakceptuj to albo zmien faceta

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
OMG OMG dobra dobra :D, żeby robić takie akcje to się raczej całkiem sensownie zarabia i już z rodzicami nie mieszka. Ale ja bym chyba nie umiała się cieszyć z tego lotu helikopterem (pomijając że nie lubię latać, za dużo rzeczy może teoretycznie odpaść :D) jak bym wiedziała, że się zadłużam i potem rok będę spłacać. Ale to ja tak mam. Na razie wystarczy mi Europa, krócej się leci.

cZY KTORAS Z WAS CHCIALABY MIEC FACETA,KTORY MIESZKA Z RODZICAMI, oni mu dają jedzenie,placą. On przepuszcza wszystko,z koncem miesiaca nic nie ma,ani grosza. ZADNYCH OSZCZEDNOSCI NA KONCIE. Nie ma prawka. Wydaje glupio i slepo,pozycza na wyjazdy zagraniczne ? NO SLUCHAM :)

Gość hgfghtf
problem tkwi w tobie bo jestes egoistka i tyle :)

Gość jakie to kobiece
:) Jak zmienić faceta, który kompletnie nam nie odpowiada, ale chcemy być z nim ,bo go kochamy :D

Gość OMG OMG
zaradny??? bo mamusia karmi i ubiera? : HELOL I o to chodzi!!!! Bo w życiu, kochana, trzeba sie umieć ustawić i korzystać z kazdej jego chwili, bo nie wiadomo ile go masz jeszcze przed sobą... A takie zapobiegawcze kutwy jak Ty, zwykle całe życie klepią biedę, mimo ze wszystkiego sobie całe zycie odmawiają.... Taka prawda...

Gość hgfghtf
z toba sie gada jak ze słupem a słup stoi jak dupa :) nie chcesz takiego faceta to go zostaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hgfghtf
jakie to kobiece Jak zmienić faceta, który kompletnie nam nie odpowiada, ale chcemy być z nim ,bo go kochamy jak sie kogos kocha to sie go akceptuje takim jakim jest a nie napiernicza na niego na forum

Gość OMG OMG
Założe sie że marzy ci sie piekny śłub i weselicho na 100 osób, mieszkanie na kredyt na 30 lat, pochąłniający jedna wypłatę i coroczny wypad na działke do cioci kloci z przyczepką słoików i dmuchanymi materacami :o

NIKT MI NIE ODPOWIEDZIAL NA MOJE PYTANIE:) i kto tu jest słupem soli:))))))))))))) wszystko jasne

Gość jakie to kobiece
a skad ty wiesz co ja miałam na myśli pisząc "kochamy"

Gość hgfghtf
a ty odpowiedzialas na ktores wczesniejsze??? tepa jestes jak but jak mi by tak strasznie facet nie odpowiadal to bym z nim nie byla!!! proste!!

Gość hgfghtf
jakie to kobiece :) zrozumialam ironie hahahahahahah autorka jest w swoim zwiazku nieszczesliwa ale tkwi w nim pewnie ''bo kocha'' zalosne

OMG marzy mi sie slub,dlatego ze w tym akurat mam staroswieckie podejscie. Biala suknia,pamiątka,piekne zdjecia ktore mozna bedzie pokazywac dzieciom,opowiadac o milosci. Fajne przyjęcie dla rodziny,dla gosci,jak rowniez dla nas. Mieszkanie mi sie marzy,ale nie widze siebie w kredycie. Zamierzam na nie zarobić za granicą(zylam juz za granicą). Slub,mieszkanie,dziecko jeszcze nie. Może kiedyś.

ja bym nie była z takim facetem. wyjazd na urlop byc musi- niekoniecznie zagranice- ja pregeruję polskie i słowackie Tatry- wedrówki z plecakiem, noclegi na grani :classic_cool: ale kto co woli. kazdy ma prawo do odpoczynku. ale problem lezy gdzie indziej - w podejsicu do zycia. ze on ni e odkłada na wasz slub, mieszkanie? a rozmawialiscie o tym ze chcecie wziac slub? jestescie chociaz zareczeni? o jakim ty dziecku mówisz, skoro nawet nie macie slubu? cos tu jest nie halo.

Gość jakie to kobiece
Dziwne podejście - i masz do tego prawo,ale okazuje sie ,że nie z tym facetem hgfghtf- przestań sie nad nią znęcać :)

Gość hgfghtf
jakie to kobiece hehe poprostu nic tak mnie nie wkurza jak ludzka glupota niech sobie jezdzi gdzie chce lub nie jezdzi ale niech nie zmienia faceta na sile! nie pasuje to do widzenia i po sprawie :)

nikt sie nade mną nie znęca:) Nie dyskutuję ze znerwicowanymi ludźmi. Szkoda mi na to czasu i dobrego nastroju :)

Gość hahahahaha!!!jak ja uwielbiam
OMG-no jasne dla ciebie poznawanie świata to tylko jak widać kurorty za granicą! cosik mały ten twój świat!

Gość hgfghtf
no widac ten twoj dobry nastroj szczegolnie jak nadajesz na swojego faceta :)

Gość OMG OMG
No widzisz, a dla mnie (i podobnie chyba dla Twojego faceta) wazniejsze są wspomnienia i zdjęcia z podórży po swiecie niż te śłubne. Też ogladamy je wspolnie, pokazujemy wszystkim dookoła... Widzisz w tym cos złego???? Powtrzam, problemem nie jest to, że Ty masz takie podejscie do zycia, ani to że Twoj facet ma swoje. Promblem to, to ze macie RÓZNE!!!!! Jaki masz pomysł, zeby to pogodzić, bo to w końcu Twoje życie, bo odniosłam wrazenie, że oprócz takiego, zeby Twoj facet sie zmienił, to zadnego...