Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda i bogata

20 LAT I MIESZKANIE WŁASNOŚCIOWE-POWIEM WAM JAK ;)

Polecane posty

Gość 88u8u8iiuou0909
a z jakich programów korzystałaś? Bo one musza byc legalne, jak sie ma firmę, inaczej ci kary przypierdolą

Gość 88u8u8iiuou0909
Mój ex tez robi strony, dorabia sobie ok. 200 zł na mc przeciętnie. Robi b. ładne, we Flashu

Gość nie wiem dlaczego,
ale mam wrażenie, że ten temat to prowokacja, względnie jego autorka dorobiła się głównie dziurą i teraz świeci na całą kafe ;)

Gość Młoda i bogata
Powidzcie mi jak to jest że jak się zesram to wali nie mogę tego zrozumieć wiele razy nad tym myślałam ale nie moge tego pojąć zawsze wali takim ostrym smrodem z dupy raz zanurkowałam do środka żeby poczuć to wyraźniej ale nie dałam rady dużej się sztachać i mnie aż z butów wydarło wytłumaczcie mi to bo nawet jak chapie ptasie mleko na cyce to tak nie wali

Gość Młoda i bogata
No właśnie wylewając swoje żale robiąc głupie prowokacje niestety ale nigdy się nie dorobicie ;) i będziecie mówić że to Tuska, Kaczyńskiego, Polski, złodziei.... wina

Gość osilowni.pl/dieta
Ja chetnie wykonam strone pod wordpress typu osilowni.pl tuningsfera.pl ies.org.pl itd wszystko to moja robota jak cos pisac tu swoje gg to sie odezwe;p

Gość Młoda i bogata
jedynym, co straciłam na uprawianiu swojej profesji jest trzymanie kału

Gość Młoda i bogata
zwieracz mi szwankuje, coś wyskoczyło mi na cipie a i miałam 3 skrobanki ale w sumie nie żałuję ;)

Gość Młoda i bogata
Dobra przestańcie już bo to się już żałosne robi i tak dzisiaj już nie pracuje bo już tyle razy kindybała brałam do kiełbofona że aż mnie migdały bolą dlatego wystarczy już tych prowokacji

Gość 88u8u8iiuou0909
Chyba autorka jednak nie robiła żadnych stron, tylko ma bujna fantazję. Rynek stron rozwalają stucenci , którzy je robia dosłownie za grosze.

Gość Młoda i bogata
żadna szanująca się duża firma nie pójdzie do studenta, bo musi mieć fakturę na tę usługę. Studenci to mogą robić jakieś małe strony które nawet nie są wrzucane w koszta.

Gość 88u8u8iiuou0909
czyli załozyłas od razu firme? A skąd wzięłas kase na oprogramowanie, przeciez licenncja często za jeden tylko program- dla firm to kilka tysięcy złotych

Gość Młoda i bogata
nie, nie od razu

Gość 88u8u8iiuou0909
a teraz masz firme w wieku 20 lat? To nie wiem jak zarobilas na tych stronach na oprogramowanie,

Nie jestem ani młoda ,ani bogata.Robię to co lubię za psie pieniądze.Na co dzień mam styczność z młodymi i bogatymi jak również lekarzami ,prawnikami,nauczycielami.Młodzi i bogaci tylko wymagają ,a w zamian niczego nie dają .Zadufani i naburmuszeni mimo,że człowieka znają ,dzień dobry nie powiedzą .Czekają ,aż ja im się ukłonię i tego samego uczą swoje dzieci.Ale kiedyś dotrze do nich ,że droga była zła.

Gość Młoda i bogata
bez większych problemów ;) uwierz mi, bez większych

Gość Młoda i bogata
onika05, no tak, przecież każdy bogaty to bufon, zapomniałam ;) hahahaha

Gość 88u8u8iiuou0909
a z jakich programów korzystasz obecnie?

Gość Młoda i bogata
a co Cię to obchodzi? tajemnica firmowa ;)

Gość mnbvcxzsdfg
Przecież ona nie ma nawet pojęcia o czym pisze.

Gość 88u8u8iiuou0909
tak myśłałam.... po prostu nie masz pojęcia o robieniu stron dziecko...

Gość Młoda i bogata
skończyłam technikum informacyjne ale to szczegół

Gość 88u8u8iiuou0909
to się nazywa "technikum informatyczne" :p

Gość mnbvcxzsdfg
A co to za twór ?

Gość mnbvcxzsdfg
No i dziewczyna się zbłaźniła.

Gość Młoda i bogata
część zespołu szkół elektronicznych. Nie wiem kto tu się błazni

Gość nawalona ziutka
masz 20 lat to dopiero kończysz teraz technikum,a wszystkie twoje kontakty są z dupy wyciśnięte:D pewnie tłusta z ciebie dziewoja i tak sobie marzysz.......... co by było gdyby????

Gość Młoda i bogata
wiecie co? czytanie ze zrozumieniem nie boli " Ja i moi znajomi: każdy z nas ma około 20 lat, każdy w innej branży dorobił się własnościowego mieszkania. Powiem wam jak:" OKOŁO! technikum skończyłam 4 lata temu a już w nim rozkręciłam ten biznes. Ja zresztą nie przyszłam na tym forum się tłumaczyć tylko zachęcać do aktywności i optymizmu

Gość akurat osoba ktora
przed 20 dorabia sie SAMODZIELNIE naprawde dobrych pieniedzy tak ze moze o sobie z czystym sumieniem powiedziec ze jest bogata JEST JEDNA NA MILION...taka osoba raczej nie ma czasu ani ochoty prawic takich komunalow (warto robic to co sie lubi i umie) na kafe ewentualnie udzieli czasem wyiadu do gazety wiec temat wydaje mi sie niewiarygodny...warto byc przedsiebiorczym ale nie wmawiaj wszytskim ze to latwy chleb, pomysl dla kazdego i przepis na sukces w jednym poniewaz czesc wlasnyhc przedsiębiorstw sie kreci ale wiele upada pociagajac za soba wszytskie oszczednosci wlasciciela. PS Ostatnio moi znajomi, tez mlodzi ludzie dwudziestoparoletni, ktorzy przez kilka ostatnich lat prowadzili firme graficzna tyrajac jak dzikie osly (powodzilo im sie niezgporzej - budowali juz dom pod miastem, jezdzili na zagraniczne wycieczki a nawet w niedzyczasie dziewczynie udalo sie skonczyc studia w przeciwienstwie do Ciebie) zbieraja manatki i wyjezdzaja za granice poniewaz zmienila sie sytuacja na rynku i kredyty ich zezarly. Wiec nie mow hop

Gość akurat osoba ktora
we wszystkim trzeba znalezc zloty srodek z zdrowy rozsadek bo hurraoptymizm podobnie jak paralizujkace wszelka aktywnosc czarnowidztwo niejednego juz wyprowadzilo na tzw "swinskie poludnie"