Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka zyciowa.....

maz nie wie ze jestem w ciazy...

Polecane posty

dzieki...

Gość najpierwww to
jeju...i co bedziesz do konca zycia chowac przezd nim ksiazeczke???wez odpowiedzialnosc za swoje czyny i nie wymyslaj bo tutaj nic NIE DA SIE wymyslec

No i co całe życie w kłamstwie, kłamstwo ma jednak krótkie nogi. Wcześniaki są traktowane inaczej podczas wizyt u lekarza to na dłuższą metę się nie uda. Wiem bo córke nie donosiłam do końca a nie był to poród znowu az w takiej wczesnej ciązy. Zrobisz jak uważasz ale skoro chcesz całe życie żyć w kłamstwie to mam wrażenie że robisz to dla swojej wygody a z tą milościa do męża to przesadzasz.

Gość beatka bez kwiatka
A ty chcesz to dziecko w ogóle?

Chyba ,że masz pewność, że nie będzie go przy porodzie? A chcesz w to brnąć dalej? Przecież wcześniaki też inaczej się rozwijają, a Ty pewnie urodzisz dorodnego malucha... może zauważyć.

juz napisalam ze zaluje tego co sie stalo i wiem ze zrobilam zle, ale nie chce przez to zrujnowac calego naszego malzenstwa bo teraz jest naprawde dobrze miedzy nami...

Gość porazka to jetes Ty
Nie chcesz go krzywdzic? a dawanie dupy na boku i wciskanie nie jego dziecka to wspanialomyslnosc moze? coraz bardziej jestem przekonana, ze to prowo. A jesli jakims cudem nie, to wszystko sie wyda i taqk-i tego Ci zycze.

na wypisie noworodka ze szpitala też będą informacje- w którym miesiącu ciąży się urodził podstawowe informacje są też w książeczce zdrowia dziecka nie ma szans, żeby ojcu nie wpadła w rękę ani raz poza tym prowo słabe- przerabiane setki razy

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
musialabys sklamac ze dziecko sie urrodzilo w 4 czy 5 miesiacu a to jest niemozliwe zeby taki niedojrzaly plod przezyl. Mozna uratowac najwczesneij dzieci w 23-24 tygodniu ciazy ale one waza z reguly niecaly kg i widac ze to po prostu płody ktore powinny byc jeszcze w brzuchu. Myslisz ze jak urodzisz donoszone dziecko to sie nie kapnie ze np 3,5kg ksztaltny noworodek nie moze byc wczesniakiem z urodzonym w 5 mieisacu? wiadomo ze sie koles kapnie, nie badz naiwna

powiedz mu prawde, nic wiecej ci nie zostało. nie ukryjesz tego przed mezem. jak go kochasz powiedz mu prawde.

Gość najpierwww to
lubieto forum i diebili tutaj ahahhhahahaah jaka historia! obys zgnila w rynsztoku puszczalska szmato ahahah ja jestem drugi dzien tutaj i usmialam sie tyle ze mi humor sie poprawil:)

Gość karolciaoko
zastanow sie nad soba. a chcialabys aby maz takie kity Tobie wciskal? zal mi ciebie. przeciez predzej czy pozniej wyda sie to wiec na co i po co to? lepiej odejdz od niego !! krzywdzisz czlowieka .

Gość porazka to jetes Ty
Nie wazne, ze Ty zalujesz- powiedz mezowi prawde i jemu pozwol podjac decyzje, zaklamana debilko.

no nie bedzie przy porodzie, mam termin na okres kiedy on bedzie za granica, ale czy to cos zmienia? dodaje, ze nie jest to prowokacja, anaprawde chcialabym... a mysliscie ze przeszloby takie cos gdybym mu powiedziala ze mnie zgwalcono???

Wszystko teraz będzie zależało od twojego męża. J a tez mu współczuję. I tak się dowie. Ja myślę, że musisz mu jakoś powiedzieć.

Gość beatka bez kwiatka
Kiedyś czytałam o takim fenomenie że dziecko matka musiała urodzic wczesniej bo było za duze :) Mysle ze mozna by bylo to zatuszowac jakos...

nie powiem mu prawdy na pewno, chyba ze bede juz pod sciana, to jest wyjscxie ostateczne... wiec nie piszcie mi zebym mu powedziala prawde

Gość lubieto forum i diebili tutaj
zgwalcono ci mozg dlatego jestes taka niedorobiona...

powiedz mu prawde, bo cale zycie sobie przesrasz tym kłamstwem. mowiac prawde masz szanse na to ze bedizesz mogla jeszcze chodzic z podniesioną wysoko głową. nie przejdzie ci kłamstwo ze to jego dziecko, nie ma szans...

tez mysle ze tego nie ukryjesz. Musisz powiedziec, moze jakos ci wybaczy i sie wszystko ulozy. Jak oddasz do adopcji to cale zycie sie bedziesz zastanawiac co sie stalo z dzieckiem, czy mu sie krzywda nie dzieje. Pozatym jesli bys miala jakies powiklania po porodzie lub np konieczna by byla cesarka, to myslisz ze mąz nie zauwazy blizny na brzuchu?? predzej czy pozniej sie dowie, lepiej zeby uslyszal to od ciebie

kocham go, kocham go naprawde ale nie jestem w stanie mu powiedziec prawdy bo wiem ze mi nie wybaczy, a nie chce sie z nim rozstawac...

Matko jej nie chodzi o męża po prostu swojej dupy chce bronić. Tak jej jest wygodnie męzulek za granicą siedzi kasiorkę sle ona mu rogi przyprawia no i taki pech. Wygodne życie zaczyna sie walić. Nawet mi ciebie nie żal

a co z resztą rodziny? myslisz ze uda ci sie schowac 9-miesieczny brzuch? kto cie zawiezie do szpitala? to sie wszystko kupy nie trzyma. I tak sie wyda

Gość porazka to jetes Ty
Zycze ci zeby sie dowiedzial, szkoda go dla takiej puszczalskiej, wyrachowanej zdziry. To, ze nie przyjechal na Swieta (wiem, jak jest zagranica, ciezko dostac urlop w tym czasie, a wiadomo, ze Polacy masowo na swieta chca do PL, a tu sie pracuje wlacznie z Wigilia) nie upowaznialo Cie do dawania dupy innemu-bo samotna bylas. Niedojrzala pinda z Ciebie, nie doroslas do malzenstwa. Gwalt? Ogarnij sie dziewucho ! Nie przejdzie, gwalt zglasza sie na policji, mowi sie o tym komus najblizszemu. co mu powiesz? Ach, zgwalcono mnie? Pierwsze co leci sioe do lekarza po tabletki wczesnoporonne. WYDA sie wszystko i tak.

nie znasz mnie wiec nie oceniaj prosze... nie wiesz jak bylo i jak jest miedzy nami...

Gość cos nie abrdzoo
a kim jest ojciec?

a tak na marginesie to nie moglas do niego pojechac na swieta, skoro on nie mogl?

Gość marcoo
1.przekonac musisz nie tylko jego ale i rodzinę a tesciowa na pewno dobrze potrafi liczyć - kłamsto ma krótkie nogi 2. poza prawdą jedyna opcja jak wspomniałas to gwałt. musisz zmyślić całość, zagrac jak aktorka i liczyc że to dziecko z gwałtu on w ogóle kiedykolwik zaakceptuje (możliwe że nie-ja bym nie zaakceptował, ustawa dopuszcza aborcje dziecka z gwałtu)...cała masa kłamstw, kłamliwych zachowań itd... 3. a prawda jest taka że tyle czasu minęło już...nic z tym nie zrobiłaś..sama sie oszukujesz - jak dla mnie wątpliwe żebyś umknęła przed prawdą.....łudzisz sie tylko