Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Gość Złyyyy
Jestem bardzo przystojny i w związku z tym w wieku 28 lat nadal jestem sam i mieszkam z mamą oraz kotem :)

Arek6667 Problem polega na tym, że raczej nie dał byś mi rady, na siłownię chodzę od 15 roku życia, nie ukrywam że w młodości do grzecznych nie należałem i czasem lubiłem zrobić rozpiździel na meczach. Po za tym nawet gdybyś dał mi radę, to mam za soboą kilkaset dobrych kumpli, więc pewnie przyszedł być po rozum, jak tylko byś mnie zobaczył...idę na siłkę, nara

Gość Zuzka211
jakbys byl taki super jak piszesz nie bylbys nieudacznikeim w tym wieku bez kobiety u swego boku lol, tylko musisz sie uganiac za niedoswiadczonymi zyciem i facetami gimnazjalistkami, zalosny koles

Gość Złyyyy
Wczoraj z kotem jadłem wishkass

Gość deepthroath
Tatus takiej 15 przy dobrych wiatrach moze miec i 36 lat.Pobudzony adrenalina podana reke upiertoli Ci tuz przy doopie,ktorej uzywasz do myslenia.Chlopcze w pasiastych rajtkach.

Gość Złyyyy
deepthroath byłes wczoraj?

Zuzka211 czyli twoim zdaniem mam startować do jakiś starych bab, tylko po to aby mieć dupę? Nie po to dbam o siebie, aby jakieś stare baby podrywać, ich z koleii podrywaja 50 latkowie, więc wszystko pasuje.

Gość Arek6667
hahaha kilkaset kolegow moze na facebooku pedofilu jebany

deepthroath Więc chwała mu za to, będę wiedział że jest lepszy i nabierze u mnie większego szacunku. Ale raczej wątpię żeby mi dał rady, musiał by naprawdę wiele lat trenować.

Gość Zuzka211
Mam znajome 30latki i one sie spotykaja z goscmi w swoim wieku +- 5 lat ,lub sa w wiekszosci zonami,a ty ejstes sam ofermo,dbasz o siebie ale jestes sam , napewno twoj iloraz inteligencji jest na bardzo niskim krytycznym poziomie

Gość ostry ale mily
Moorland lubisz?

Gość Zuzka211
ktory ojciec dopusci do swojej corki 16letniej tepaka 30letniego z takim tepym swiatopogladem bez zadnego dokonania zyciowego , z wyszkatlceniem podstawowym???ZADEN KAZDY NORMALNY CIE POGONI ZBOCZENCU A NA WEJSCIU KARZE CI WYPIERDALAC

Gość Zuzka211
Lubie dojć siurasa

Gość Zuzka211
"dojć" LOL

Gość dobre dobre dobre dobre
no ale to chyba jasne ze facet chetniej spojrzy na mlodsze swieze niz na podstarzale?

Gość skoro ty widzac 15tolatke
Złyyy Więc chwała mu za to, będę wiedział że jest lepszy i nabierze u mnie większego szacunku. Ale raczej wątpię żeby mi dał rady, musiał by naprawdę wiele lat trenować. hahahahahhaha nabierze u mnie wiekszego szacunku ja pierdole co kurwa tepak

Gość 18nastka :P
Więc moja odpowiedź brzmi tak ja sama mam słabość do starszych facetów więc jakby to powiedzieć jestem zadowolona jak ktoś taki komplement mi zawali :) mam faceta który ma 30 i wcale mi to nie przeszkadza. :) takie małolaty to do dupy!!!

Gość Trochę informacji
Nie popieram autora, ale wy naprawdę macie kompleksy nad sobą. Temat to było prowo, założone przeze mnie w celu pewnego eksperymentu psychologicznego. Po prostu spotykam się z różnymi kobietami w wieku 30 lat, oczywiście na szczeblu zawodowym. Wiele właśnie kobiet mówi że jakie to nie mają wymagań co do faceta, mówię oczywiście o tych samotnych. A prawda jest taka, że jak jakiś gówniarz walnie jej tani komplement, to są w stanie go zgwałcić i wręcz latają z szczęścia. Ostatnio przyszła młoda koleżanka, bardzo młoda(19 lat) do tego ładna. Te 30 latki chciały ją zabić wzrokiem, cięgle jej dogadywały, krytykowały, mimo że dziewczyna się starała i była dla wszystkich miła, niestety była młoda i ładna, a my na nią często się patrzyliśmy i lubiliśmy z nią gadać. A te 30 latki krytykowały wszystko u niej co się dało, a jak się tej 30 latce powiedziało tani komplement, to była w stanie za nas całą robotę odwalić. Przepraszam za te prowo, ale chciałem sie przekonać czy to jest norma u kobiet, okazuje się że tak....Poczytajcie sobie jeszcze raz ten temat, a sami się przekonacie. Jeszcze raz przepraszam, złyyy już nie napisze w tym temacie, chyba że jego podszyw....

zly ty najlepiej zrob tak : powiedz takiej malolacie ze ma zgrabne nogi przy takiej trzydziestce. tylko zaraz potem szybko uciekaj bo ci i silownia nie pomoze.

eksperyment psychologiczny w którym autor broni dojrzałości seksualnej nie 19, ale 14latek? Oj, coś ściemniasz.

Gość deepthroath
Eksperyment psychologiczny inteligenta z fabryki wkladek filcowych 'Barbara':)No...to 'nabrales u mnie szacunku':)

to byla dzisiaj najlepsza prowokacja na tym forum

Gość Trochę informacji
Moorland Nie wiem czy bronię dojrzałości, faktem jest że dziś dziewczynki szybko się rozwijają, pewnie jest to w dużym stopniu zależne od genów. Mimo wszystko buzia zazwyczaj pozostaje dziecinna. Ale chciałem moje prowo jak najwiarygodniej zrobić, więc każdy argument był dobry. Prowo tak naprawdę powstało z myślą o tą koleżankę, jutro wyślę linka tego tematu do tych 30, oczywiście anonimowego z odpowiednim podpisem. Pewnie znów każdy z nas usłyszy wykład, że takie 19 letnie dziewczyny , to jedynie tyłka mogą dać dojrzałemu facetowi. Bo tak zawsze te 30 letnie, zazwyczaj nieatrakcyjne i zawistne kobiety mówią.

19 letnia dziewczyna od dojrzałej 14 jest starsza o 5 lat, a w tym przekroju wiekowym to prawdziwa przepaść, więc sam temat byłby pewnie o wiele sensowniejszy gdybyś nie zagalopował się w wyznania o byciu kibolem, braku edukacji i biustach 12latek.

Gość Trochę informacji
Po za tym zauważ że nie mówiłem nic o podrywaniu dziewczyn poniżej 15 roku życia, więc o pedofilii nie może być mowy. Zresztą temat nie miał mieć nic z pedofilią wspólnego, bardziej z 30 letnimi, zawistnymi kobietami, które nienawidzą swoich młodszych koleżanek...

Gość skoro 30latki
deepthroath Eksperyment psychologiczny inteligenta z fabryki wkladek filcowych 'Barbara' No...to 'nabrales u mnie szacunku' ahahahhaah dobre

i oczywiście zgrabnie pominiesz wypowiedzi dziewczyn 20paroletnich które wyglądają z zasady dużo lepiej niż 5 lat wcześniej. Takimi badaniami to się słońce możesz podetrzeć.