Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyzby zla macocha

Byla zona mojego partnera zabrania ich dziecku na kontakt ze mna...

Polecane posty

Gość czyzby zla macocha

Sprawa wyglada tak: moj partner ma synka w wieku 5 lat. Jest juz 3 lata po rozwodzie. Z dzieckiem widuje sie dosc czesto, a raczej widywal. Od kiedy zamieszkalismy razem jego byla zona zabrania mu zabierac dziecko do siebie, zeby jak to ujela "nie mial z nia kontaktu":O Nie wiem o co chodzi, nic nigdy tej kobiecie nie zrobila ani tym bardziej ich dziecku. Chlopczyk lubi mnie, nigdy nie mialam z nim problemow. Moj partner teraz jak chce sie zobaczyc z dzieckiem to tylko w domu ex co jest chore poniewaz nie moze go nigdzie zabrac na weekend na przyklad. Czy uwazacie, ze ja powinnam porozmawiac z ta kobieta? Moj facet rozmawial, ale to nic nie dalo.

Gość nastolatkamama
Rozmowa nic nie da ..była twojego partnera ze złości ,albo z zazdrosci nie pozwoli zabrać dziecka do waszego domu

Gość tylko.
Niech sprawe zlozy do sadu jezeli sie nie moze dogadac z matka syna.Sad napewno ustali ze twoj partner moze zabierac dziecko,nawet jak ty jestes w domu.Jak bedzie mial sadowy nakaz to mamusia nie moze sobie juz tak zabronic.

Gość czyzby zla macocha
wlasnie pewnie na sadzie sie skonczy:O a chcielismy uniknac tego

Gość czyzby zla macocha
Podbije temat, bo martwi mnie naprawde ten problem i powaznie mysle o tym by porozmawiac z ta kobieta.

Gość a co to za człowiek
który zostawia 2-letnie dziecko bo znalazl sobie nową doopę. To kawał mendy a nie dojrzały mężczyzna

Gość LInkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma sensu zebys podejmowała próby rozmowy z nia, skoro ona Cie nie znosi to mozesz to tylko pogorszyc

Gość a co to za człowiek
daj kobiecie czas zeby przyzwyczaiła się do nowej sytuacji. Skoro dziecko będzie zostawać na wekend to jak 5-cio letniemu dziecku wytłumaczy ojciec że zamiast z mamusią , to pokłada sie z jakąś obcą babą w łóżku. I ty sie dziwisz że matka dziecka ma jakieś ale?

Gość kasakasssaa
do co to za czlowiek - a znasz ich sytuacje ? a skad wiesz ze zostawil byla dla obecnej ? A nawet jak tak to co kogo to obchodzi. Jesli z byla bylo by mu dobrze to by jej nie zostawil. Cnotki dewotki rozprawiajace o moralnosci zajrzyj w swoje gary a nie innych oceniasz. Do autorki lepiej nie wchodz mieszaj sie w sprawy jego i jej nawet jesli lubisz tego dzieciaka bo sobie bedziesz psula nerwy. Jesli twoj partner nie umie sobie z nia poradzic to juz jego problem. Wiem co mowie mialam taka sytuacje z moim partnerem i przejmowalam sie kazda sytuacja i mialam tylko nerwy w strzepach.

Gość a co to za człowiek
kaskaaaaaa - a coś się tak spluła? Ty chciałabys żeby twoje5cio letnie dziecko patrzyło jak ojciec pokłada się z jakąś babą w łóżku? Postaw się na miejscu dziecka. Powiedz, chciałabyś. 10 czy 15 latkowi wytłumaczysz, a temu dziecku co powiesz? że tatuś już nie kocha mamusi i znalazł nową mamusię? Spójrz też z drugiej strony, a nie tylko widzisz czubek swego nosa

Gość hgfghhggh
Bardzo dobrze robi matka tego dziecka, szkoda, że moja tak nie robiła, i musiałam oglądać parszywy ryj duoy mojego ojca w każdy weekend... kawał kurwy z niej był, na szczęście życie dało jej teraz takiego kopa, że sobie popamięta

Gość kaskaaaaaa a ty
uważaj zeby nie znalazł sobie z którą mu będzie jeszcze lepiej niż z tobą. Ma już w tym praktyke

Gość kasakasssaa
A co on ma byc do konca zycia sam ? napisala ze sa 3 lata po rozwodzie tak ? On ma nie pokladac sie z inna ale jak mamusia puszcza sie kantem z kilkoma to co mowi dziecku ? Bo ja juz jedna wypowiedz 8 latka slyszlaam jak byl zapytany dlaczego jest na dworze o tak poznej porze. "Bo mamusia spi z jakims panem" wiec przemysl co mowisz/piszesz.

Gość ....koko
ja bym zrobiła to samo, co była żona Po co Ci ich dziecko? Zróbcie sobie swoje

Gość co to za człowiek
dlatego nie mierz wszystkich jedną miarą, tylko spójrz na małe dziecko

Gość kasakasssaa
Kazdy kiedys z kims byl i kazdy sie z kims rozstawal wiec kazda/kazdy z was jest ta kolejna. A tu wypowiedzi jak by same pierwsze byly.

Gość edwweqwsq
ja tez sie nie dziwie byles zonie. co to za facet co tak szybko zone z dzieckiem zostawil, 2 letnim. pajac. niech cierpi. a moze ty rozbilas to malzetswo? w zyciu bym nie pozowlila.

Gość ....koko
ale po co jej cudze dziecko:O niech sobie urodzi swoje, własne

Gość kasakasssaa
....koko masz racje zgadzam sie z Toba.

Gość ....amelka
ja też bym nie oddała dziecka obcej babie

Gość kasakasssaa
a moze nie rozbila ? podala powod ich rozstania nie

Gość ....amelka
nie wiadomo czy rozbiła czy nie - ale wiadomo że dziecko nie jest jej a miota się oburzona jakby własne straciła

Gość co to za człowiek
to nie ważne rozbiła czy nie. Ważne co powiedziueć małemu dzieckuy że widzi w łóżku obcą babę z ojcem. Czy to tak trudno zrozumieć że dziecko tego nie rozumie?

Gość ....amelka
Wyobraź sobie, że to Ty masz z nim dziecko powiedzmy - córka miałaby 5 lat i nowa kochanka twojego faceta chciałaby spędzać weekendy z twoją córką - pozwoliłabyś?

Gość kasakasssaa
Nie miota sie chce zeby dziecko mialo kontakt z ojcem widac jemu na tym zalezy logiczne ze lepiej jest sie dogadac niz ciagac po sadach ale w wiekszosci przypadkow i tak konczy sie na sparwie. Nie podala powodu rozpadu tamtego malzenstwa. Powiedziala ze juz 3 lata nie sa razem. Powiedziala ze dziecko ja lubi. Nie chce robic za druga mamusie tylko chce miec dobre kontakty to logiczne jesli chce mieszkac z ojcem tego dziecka.

Gość kasakasssaa
....amelka a Ty bylas w takiej sytuacji ? a Ta nastepna tylko o tym ze dziecko tatusia z kobieta w lozku zobaczy. A moze mamusia tez ma kogos i co ?

Gość ....amelka
nie odpowiedzieliście na pytanie

Gość co to za człowiek
a gdzie nam się autorka stracila?

Gość ....amelka
już ja widzę, jak nowa żona zajmuje się dzieckiem swojego faceta....

Gość kasakasssaa
....amelka to okulary kup moze lepszy wzrok bedziesz miala.