Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadac...

mega nieudane spotkanie z fotografem ślubnym...

Polecane posty

Gość szkoda gadac...

dzisiaj jestem po spotkaniu z fotografem ślubnym i nie moglam sie doczekac zeby podpisac z nim umowe bo spodobaly mi sie jego zdjecia i pozatym to mialbyc sprawdzony fotograf;) ale pozory myla i z niektorymi najpierw trzeba spotkac sie na zywo a a pozniej dogadywac sie przez tel a nie na odwrot;D przez tel. rozmawialismy i naprawde facet wydawal sie mily i konkretny-ze zalezy mu na dobrej wspolpracy a dzisiaj stwierdzam ze chyba nikt w zyciu nie zrobil na mnie az tak zlego wrazenia;( Gościu byl od poczatku na nas za cos zly( pewnie dlatego ze niemoglismy dojechac do jego domu bo poprostu nie mielismy jak dojechac a to 35 km w jedna srone. pozniej byl zlosliwy np. pytal czy mam tableta do rysowania-(mam takie studia;)) powiedzialam ze mam wacom bamboo a on na to: Bamboo? ( z ironia w glosie) przeciez to to mozesz sobie jedynie do muszli klozetowej rzucicja mam najnowszego intuosa i ten jest super ble ble.. . kurcze na taki mnie bylo stac a rysuje sie na nim swietnie;) a on w jeden dzien zarobi tyle ze moze sobie kupowac taki sprzet;.. ji tak do konca rozmowy zlosliwosvciami rzucal ,celowo mylil moje imie chociaz od poczatku mowil mi po imieniu -dziwne ze na kobniec zapomnial;D jestem wszoku ze tak nas potraktowal -zaznacze ze jak juz dostal zaliczke-3000 zl nie wiem co robicv-czy zostawic to tak i meczyc sie gapiac na jego facjate w dniu slubu czy zmienic fotografa i przebolec te 300 zl;)? prossze co Wy byscie zrobili:)?

Gość szkoda gadac...
zaliczke 300 zl przeptraszam za 1 razem sie pomylilam -to z emocji;D

Gość szkoda gadac...
zamorduje kogos kto wymyslil te glupie wyskakujace okienka!!!! grrrrrr!! zmorduje tego krasnala fotografa!!!

Gość szkoda gadac...
zamówiłam zdjęcie ślubne , pozę -seksi młoda wkłada se obrączke w odbyt podoba sie ?

Gość szkoda gadac...
dzieki cally za odpowiedz:) ja naprawde jestem tak zniechecona nim i jego posepna facjata ze przychylam sie ku tej opcji;)

Gość szkoda gadac...
ten wyzej to podszyw -prosze ludzie doradzcie mi !!!

Gość misssy
ale dziwny typ zamiast sie starac tyo on zniecheca-coz sa tacy tez ludzie...

Gość szkoda gadac...
mnie podnieca jak facet którego chcę mna pomiata gdyby napluł na mnie dałabym mu 500 zł zaliczki

Gość szkoda gadac ...
wlasnie zgadzam sie- zastanawiam sie jakby to bylo gdybym byla na 100 % zdecydowana na niego- pewnie obawialabym sie ze zrobi mi zdjecia po zlosci albo zepsuje mi humor zachowaniem ale z drugiej strony nie moge przebolec ze wczesniej sie nie wycofalismy;(