Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Prosze wysłuchajcie mnie i wyraźcie swoją opinie!!!

Polecane posty

Biedni rodzice??? Matka do ojca ty chuju On do niej ty kurwo I nigdy nie wiadomo które z nich zacznie pierwsze.

Ja nie odstawiałem cyrku by mnie nie przyjmowali, liczyłem na to że mnie przyjmą. Czasami patrze na te seriale trudne sprawe, dlaczego ja i widzę że wielu z tych bohaterów ma problemy takie same jak ja, z tym że to co ja mam to nikt mi niedorówna. W rodzinie nienawisc W podstawowce i w gimnazjum wlasciwie to samo, w technikum wlasciwie tez mnie wysmiewano ale teraz jak na to z drugiej strony patrze to tesknie za czasami szkoly sredniej.

Gość ritatita:))))))))))))))))
hiszpaninka ty juz go opisalas w stopce:D lepszego opisu nie trzeba:P

Nie wiem jak opisac swoje wady i zalety. Jestem bardzo wrazliwym czlowiekiem, potrafie wybaczac, czasami chcialbym niesc pomoc innym , nawet tym ktorzy zrobili mi cos zlego ale jak sobie cos przypomne to jakbym przywalil. Naprawde, ciezko jest mi o sobie powiedziec cos dobrego czy cos zlego.

hiszpanin skad ten nick?

Nie jestem ani mitomanem, ani nierobem. Ja mam naprawde ciezka sytuacje ktora ciezko zmienic i watpie by kiedykolwiek byla taka mozliwosc. Pijanstwa jako tako miedzy rodzicami nie ma. Wam naprawde trudno to zrozumiec ze jak sie jest czlowiekiem mlodym, nawet w pewnym sensie wyksztalconym, bez zadnych plecow, znajomosci to trudno dostac prace? matka chciala isc do wawla i tez tam byla sie prosic by dali jej szanse. To powiedzieli jej ze teraz nie ma przyjec a sa masowe zwolnienia i rowniez wrocila stamdat wsciekla ze sa problemy zeby sie na ta pierdolona jak to sie wyrazila produkcje dostac.

Bo liczyłem na to że wyjade kiedyś do Meksyku i będę pisał scenariusze, kręcił filmy i grał w telenowelach. Podobnie sądziłem że zostane tam kucharzem, dziennikarzem, fotografem, piosenkarzem, modelem, pisarzem w tym kraju. Ale się przeliczyłem, już straciłem wiare że kiedyś tak będzie.

to czemu nie meksykan?

hiszpanin odkąd oglądam pamiętniki z wakacji podobało mi się jeszcze bardziej. Chciałbym tam zostac na stałe. W kraju hiszpańskojęzycznym.

przykro mi ale jestes mitomanem :( wymyślałes rózne bzdury, o pracy, Krakowie itp nierobem bo nie szukasz pracy, łatwo znajdujesz wymówki i wykręty nie dajesz 100%, jakby ci zalezało to byś ulice zamiatał! ale nie lepiej narzekać i wymyśalc coraz to nowe powody do nieróstwa nawet na produkcję się nie nadawałeś, bo byłeś za waolny :o nie chciało ci się przyłozyć do pracy to ją straciłeś wszędzie upatrujesz sie winy tylko nie w sobie kazdy jest winny tylko nie ty każdego oskarżasz i oczerniasz a siebie nie widzisz nawet nie potrafisz wskazac swoich wad które ewidentnie posiadasz, ale nie masz w sobie za grosz samokrytyzmu!!!!!

a znasz hiszpanski?

mam zamiar się uczyc : ) ale znam pare słówek hermanos, hermano, hermana, adios, asesino, asesina, puta itp :)

hiszpani jakies gowno topk ci zasralo

Ulice zamiatał? a kto mi da prace przy zamiataniu ulicy? jak urząd pracy - chodze na terminy i jakoś nic nie może mi znalezc? nie mówie że nie mam wad, nie mówię że mam zalety. Ja tego nie widze, to ktoś musi zauważyc.

az tyle! nie no to filolog z ciebie!:P

tak czy siak dobranoc;)

Gość kepasa porvavor
domel kulo mama pinda marikon... laciucia madre gringo...porvavor de la muerte

Gość Samiczka
hej ja moge z Tobą pogadac lubie innych słuchac:)

Gość tapanlar;
już miałem się wziąć za opisywanie swojej rodziny, jednak stwierdziłem, że mi się nie chce :classic_cool:

Gość *Reniferek*
a Ty na Śląsku chyba mieszkasz? Chciałam tam się przeprowadzić kiedyś, ale na szczęście nie udało się wtedy i po tym co czytam nie żałuję. Koleś, weź się w garść:) Idź do pracy, wyjedź za granicę, do innego miasta,...cokolwiek.. nie tkwij w tej patologii. Ratuj się.