Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Prosze wysłuchajcie mnie i wyraźcie swoją opinie!!!

Polecane posty

Ojciec właściwie pracował na kopalni, pracował jako taki sprzedawca, później miał własna działalnosc. Ale 10 lat pracował na czarno jako handlarz uliczny, matka przepracowała w biurze i nie wyobraża sobie pracy teraz na stare lata na produkcji czy jakiejkolwiek fizycznej pracy, nikt nie zaproponował jej pracy. Ona proponowała swojej matce i siostrze by sprzątała u nich a one by jej płaciły (włącznie z zusem i ze wszystkim składkami) 3 tysiące to powiedziały że nie chcą ale sprzątanke jakąś obcą na czarno zatrudniły. Babka i dziadek dopóki ich najmłodsza córka nie wyszła za mąż żyli w biedzie.

Gość namiętna tygrysica
na jakiej podstawie umożono Ci kredyt?

Gość ritatita:))))))))))))))))
za chwile dowiemy sie pewnie ze matka twojej w matki okazala sie byc synem twojego ojca...

sam sie wez do roboty zamiast wtracac sie rodzicom!

sorry, ale czemu matka sie nie wezmie do roboty ;o to jest straszne a te wymogi? gorzej niz studenci dzisiejsi po socjologi i marketingu i zarzadzaniu :o🖐️

on niech sie wezmie do roboty! poki co jest na garnusz matki na ktora tak narzeka

Ja się nie wtrącam rodzicom, chce jak najlepiej a do jakiej matka się teraz weźmie roboty. Ojciec powiedział że nie ma zamiaru isc do stałej pracy bo jest szefem sam sobie a matka przerażona że teraz na starosc (52 lata) będzie fizycznie tyrała. Tak to u nas wygląda ja nie wiem co ja mam robic.

do roboty sie wziac! zamiast siedziec na necie i rachunek za prad rodzicom podnosic!

Gość namiętna tygrysica
Pisałeś że umożyli Tobie dług, na jakiej podstawie to zrobili?

ha ha :D wy wszyscy macie o sobie jkaies wysokie mniemanie, nie wiem czemu skoro jestescie niedorajdami!!!!! do roboty 52 lata? kurwa to nic!!!!!! do 67 masz zapierdalać!!!

Na internet i prad tez wyłudziliśmy kiedys pieniadze od ciotki. Prawda jest taka ze z tego internetu korzystam nie tylko ja ale również moja matka i mój ojciec. Moja matka właściwie dzwoni po zakładach i pyta się o prace ale nic nie mają, więc siedzie przed tv z papierosem w ustach a ojciec również jeździ po złomach, raz nawet pobił się z jednym starcem o złom. Raz załatwiałem w gminie dodatek mieszkaniowy, to pracownik socjalny spytała się mnie że skoro ja nie pracuje, mama nie pracuje, tata nie pracuje to z czego my żyjemy. Ja wymyśliłem że mieliśmy trochę oszczędności odłożonych na czarną godzine.

hiszpaninka jestes inna odmiana hiszpanina?

Ponieważ komornik zobaczył że nie pracuje, że mieszkam z rodzicami i nie mieliby skąd tego długu pobrac a poza tym dług się właściwie już przedawnił.

a dlaczego ty nie pracujesz?

a boń cię panie boże :o ja jestem po to, żeby mu pomóc i wytknąc błedy! powiedz matce, żeby poszłą do roboty bo co jak ciotka dotacje jej wstrzyma? ojciec niech tez smieszny nie bedzie tylko idzie gdzies do budowlanki i ty to samo!!!

on przede wszystkim! jak sam bedzie mial prace dopero bedzie mogl sie krytycznie wypowiadac!

A gdzie mam pracowac jak pracy nigdzie nie ma. Byłem nawet w jednym zakładzie prosic o prace. Mówię że rodzice nie pracują, wyzywają mnie, biją, piją. I klęcze wręcz przed kierowniczką biura by dała mi prace to powiedziała że na dzień dzisiejszy nie mają żadnych przyjęc. Ciotka nie może wstrzymac dotacji matce bo jest przez nią szantażowana. Była sytuacja taka że babka i ciotka biły się miedzy sobie, szarpały za włosy, kopały tak że babka wylądowała w szpitalu. To później jak ciotka odwiedziła tam babke to baka do współlokatorki powiedziała że ona jest córką sąsiadki. A jeszcze kilka dnie pokłóciła się z moją matką to te siniaki które zrobiła se z babką rozpowiedziała że moja stara ją pobiła.

W mojej rodzinie ciągle coś się dzieje. Np. babka kiedyś do matki dzwoniła że brat mojej mamy dzwonił do niej i skurwował ją za to że nic mu nie dała a matka powiedziała jej ty się nie martw mną tylko nim głupia cipo.

praca jest. kto chce ten jakas znajdzie. nierob z ciebie i tyle!:O

Moja starą obejmuje wiek 62 lata do pracy. Ja proponowałem rodzicom by sobie wyrobili renty u psychiatry, wtedy może by im długi anulowali, może prędzej by można było wziąc coś na raty ale żadne tego nie chce bo się drą że ja planuje ich do zakładu oddac i przejąc to marne mieszkanko 1pokojowe.

mieszkacie wszyscy w jednym pokoju????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

odwaliles cyrk specjalnie po to zeby cie wzieli za wariata i nie przyjeli o!

Tak, wszyscy mieszkamy w jednym pokoju. Są nawet 3 łóżka w tym pokoju. 1 telewizor w pokoju(siedzi ojciec) drugi w kuchni (siedzi matka) a w przedpokoju biurko i laptop(siedze ja).

Nie odwaliłem cyrku specjalnie, liczyłem że się nade mną ulituje i da mi prace ale jednak nie miała baba sumienia, nawet się tam popłakałem że nie mam co jesc, że nie mam na papierosy, że nie mam na ubrania i tak mnie nie przyjeła. Mówiłem że jestem bardzo chętny do pracy.

pewnie wyszantazowal od babki:O

Ojciec jak chodziłem do technikum rozciął mi warge smyszą bo mu odpyskowałem. Potem na przeprosiny kupił mi laptopa żebym nie wzywał policji, oczywiście z pieniędzy które miał z banku.

biedni rodzice utrzymuja dorosle dziecko i jakie niewdzieczne:O