Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Prosze wysłuchajcie mnie i wyraźcie swoją opinie!!!

Polecane posty

Gość p. mewcia
ssałbym twoje prącie jak opętany 😘

Gość do @ritatita
"ci ludzie to twoi BLISCY ktorym tutaj wlasnie d**e obrabiasz... zenua" - też mi kurde "bliscy", tacy ludzie to już nie bliscy, a wręcz zamieniają się z czasem w obiekty nienawiści, wrógów... Potem zapomina się o jakiejkolwiek lojalności względem nich, chociaż jestem za tym, żeby jednak nie szkodzić takim ludziom, bo to mimo wszystko hmm jedna krew;) A do Autora, jeśli chcesz zmienić swoje życie (i siebie nie zaszkodzi też nieco uszlachetnić...) to jedynym wyjściem jest wyrwanie się od tych ludzi, izolacja i zerwanie kontaktów PO WSZE CZASY! Też jestem z patologicznej rodziny, więc trochę Cię rozumiem (zakładając, że większość "danych" nie została zmyślona).

Gość do @ritatita
kurde nie skończyłam a się wysłało jakimś klawiszem, nawet nie wiem którym. Kończąc - masz 22 lata, szukasz pracy w innym mieście i spadasz od patologii. Rozpoczynasz nowe życie, zapominasz o starym (z pomocą darmowego terapeuty z nowego miasta, może pomóc też jakiś pastor protestancki). Musisz w sercu wszystkim przebaczyć za wszystko co Ci złego uczynili, wtedy poczujesz takie "wyzwolenie", nie da się tego opisać słowami. Nic dziwnego, że nie czujesz się szczęśliwy, nikt nie mógłby się czuć dobrze w takim otoczeniu. Możesz pójść do pracy, w międzyczasie skończyć jakiś kurs, szkołę czy nawet studia - nawet nie wiesz jak dobrze jest czuć się niezależnym finansowo od rodziny. Jeśli nie widzisz siebie na polskim rynku pracy możesz też emigrować.

Gość mash8
przynajmniej mają rozrywkę no co chcecie? śmiesznie mają ;D powinni jeszcze zrobić paradę słoni i wynająć klauna by było jeszcze zabawniej :D

Gość opinia.
mash4, ty jakis taki dupiaty jesteś, mameja bez jaj.

Gość Ania Noxelka Grafika
cześc mitomanie jawornikci