Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka_kasienka

Sukienka na wesele- błagam doradźcie

Polecane posty

Gość kasienka_kasienka

Kobitki doradźcie proszę, bo tracę już nadzieję, że znajdę coś ciekawego na wesele które zbliża się wielkimi krokami. Obeszłam już wszystkie sieciówki- Nook, simply, h&m, orsay, vero moda itp... niestety żadna z sukienek nie wpadła mi w oko. Nie wiem jaka sukienka pasowalaby do mnie i do mojej urody, opiszę skrócie: mam 23 lata, brązowo-rude włosy, jestem niska- 155cm, biust-C, nogi- raczej krzywe nie do pokazywania, sukienka musi być przynajmniej do kolan lub tuż przed kolana. Myślałam o sukience w ksztalcie tulipana w kolorze nude ale gdzie taka znaleźć?!?! Wesele wkrótce a ja nie mam nic :(

Gość znawca 34560
a kogo to k... obchodzi w czym pójdziesz do slubu!!!!!

Gość umumu
sukienka tulipan poszerza w biodrach, to zalezy od ciebie,tez mam wesele za 2 tygodnie i kupilam sobie tydz temu sukienke tube,dokupie ramiaczka i bedzie git mam 20 lat,napewno odradzam sukienke do ziemi moim zdaniem , a może sukienka ołówkowa? są śliczne i są do kolan ;) a ty znawco zamknij ryj to tyle dziekuje dobranoc

Hej Przy niskim wzroście biust tego rozmiaru prawdopodobnie sprawia że wyglądasz na większą niż jesteś. Jest to świetny idealny rozmiar lecz gdy jest się niska i on potrafi dominować nad sylwetką. Dlatego nie zdecydowałabym się na żadną przytłaczającą sukienkę, nic bardzo rozkloszowanego. Nie wiem czy zdecydowałabym się na tulipana może dodać dodatkowe kg jednak to zależy od reszty twojej sylwetki. Proszę opisz dokładnie sylwetkę a postaram się coś doradzić. Jeśli jesteś szczupła a biodra masz proporcjonalne do ramion i nie masz dużych problemów w strefie brzucha zdecydowałabym się na coś dość wąskiego, ołówkowy dół, dopasowana z dekoltem/ gorsetowa góra. Coś w stylu BB w najlepszych czasach. Bardzo seksownie bo mimo wzrostu masz do tego ciało. Taki biust trzeba pokazać:) Krzywe nogi od Kate Moss są traktowane jak uroczy defekt a nie wada. Poza tym rozumiem że krzywe są w kolanach dlatego chcesz zakryć kolana.