Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piooootrek

seks z kochanka

Polecane posty

Gość Autorzee Twoje sumienie.
Świetnie robisz to normalne, dla ludzi bez zasad moralnych. Zapewne jesteś nie wierzący w Boga. Toteż nie zdziw się jak przyjdzie Twój kres życia, że właśnie "ono" dla Ciebie tu się zakończy, nie jednokrotnie w chorobie i opuszczeniu bez perspektyw ................ ufffffffffffff żal mi trochę twojej bezsensownej beztroskości. Przeczytaj definicję mąż, głowa rodziny, prawdziwy dżentelmen itd.

Gość kuboltas
i jestem z siebie dumny ,że się odważyłem, przewróciłem życie do góry nogami, Miałem duze obawy, do konca nie bylem przekonany ale z perspektywy czasu _NIE ŻAŁUJĘ!

Gość kuboltas
niestety święty nie byłem, trzymałem te dwie sroki za jeden ogon, bo się bałem odejścia od pierwszej ale i bałem się życia z tą drugą, bo nie wiedziałem co los przyniesie, Ale jeszcze raz powtórzę!NIE ŻAŁUJĘ!

Gość jaonnaaaa
kuboltas no to byłęś zwykłą szują,a i ta Twoja druga kobieta też bez ewiny nie była,jezeli wiedziała,że masz dziewczynę i spotykała sie z Tobą,to po prostu tez bezczelna osoba i niech się modli aby ją cos takeigo nigdy nie spotkało. Wierząca ani moralnie czysta nie jestem,ale dla mnie takei zachowanie podłe jest.

Gość anitkaaas
a nie boisz się,że ta 1 sie dowie?Niczego się nie domyśla? Bo zazwyczaj jak pojawia sie ta 2 to związek zaczyna sie trochę sypać, w łóżku tez nie jest juz wtedy jak dawniej itp

Gość kuboltas
czy szują byłem?Nie, poprostu się zauroczyłem i zaryzykowałem. Czy jeśli ktoś jest w związku 5 letnim to ma juz sobie przekreślać wszystko?Już mówiłem, nie żałujemy ani ja ani ona, bo jesteśmy już 4 lata ze sobą i jestesmy rodziną.

Gość pumabela
Piotrek, czemu zamilkłeś?

Gość jaonnaaaa
kuboltas byłęś szują jezeli w czasie trwania zwiażku z 1 dziecwzyną spotykałes sie także z druga i zdradzałes z nią ta 1.

Gość kuboltas
niech Ci będzie, byłem szują, potępiaj mnie, ale wiesz co ci powiem, warto było!Bo jestem szczęliwy, a nie zyję w związku, w którym były tylko ciągłę kłotnie o nic, w którym wszystko wygasło.Uwolniłem 1 od siebie... ale ok, byłem szuja i sie tego nie wstydzę

widac ze dzis w modzie takie nie moralne zycie kazdy przynajmiej w wiekszosci szuka wrazen

Gość jaonnaaaa
kuboltas a nie wstydzisz sie tego,ze mimo takiego kłotliwego zycia ciągnąłeś je przez tyle lat? Facetem jestes,dzeci wspolnych nie mieliscie,niezalezny finansowo byęłś i dlaczego z ta 1 tyle lat byłeś? Desperatem widocznie byłes. A i ta 2 tez desperatką musiała być,bo zadała sie z facetem ,który był w zwiazku. Brania nie miała dziweczyna,że z Tobą sie zadała? A na jej miejscu bałabym sie ,ze pewnego dnia też tak psotąpisz z nią jak i z tą 1.

Gość do kuboltas
kuboltas mam do Ciebie pytanie ja jestem kobieta i ta druga - w sumie ja jestem w zwiazku i moj K. ma kobiete - od pierwszego spotkania nas porazilo, napiecie seksualne jest olbrzymie, ale ja mam kogos i on tez Powiedzial, ze tylko seks bez zobowiazan i ze nie szuka zwiazku Dlugo sie wahalam, ale w swoim zwiazku jest bardzo nieszczesliwa, stracilam juz nadzieje, ze moge miec dobry zwiazek i dlatego postanwilam, ze bede z kim uprawiac seks On sie zaczal mnie dopytywac czy mi taki uklad nie przeszkadza, czy sie w nim nie zakochalam przypadkiem juz itd jak na razie uprawialismy seks tylko jeden raz, bylo cudownie :):) jemu tez, wiem to, bo mi caly czas to mowi Caly czas sie dopytuje czy go jeszcze chce, czy zostawilam juz swojego faceta, czy bylo mi z nim dobrze itd Jak sie nie odzywam np jeden dzien to ma pretensje iWidujemy sie w zwiazku z praca czasami, ostatnio zaczal mnie na pozegnanie delikatnie calowac to bylo takie .... romantyczne myslisz, ze on zaczyna miec watpliwosci co do tego, ze mamy miec tylko uklad? czy tylko sobie robie nadzieje (bo sama sie w nim zakochuje, o ile juz nie wpadlam ;))

Gość jaonnaaaa
do kuboltas nieszczesliwa,zdradza,ale nadal w nieszczesliwym zwiazku ejst.Coż za chamstwo i desperacja.

Gość do kuboltas
oj kobieto jestem nieszczesliwa i jestem w zwiazku, bo moj "wlasciciel' nie chce dac mi odejsc, bo jestem jego Niewazne, ze mnie nie kocha, nie szanuje Ale jego wlasnosc to jego strasznie agresywna jestes i niewyrozumiala

Gość jaonnaaaa
do kuboltas a ty co,w muzułmanskim panstwie mieszkasz,ze nie mozesz odejsc od swego partnera? Jestes z nim,bo jest ci tak wygodnie,widocznie nieszczeslwia jestes,ale kjase chłop ma ,dobrobycik jako taki masz,wiec wolisz nieszczesliwą być i miec kochanka na boku.

Gość do kuboltas
oj joanno nie wiesz, a wymyslasz chce zeby kochanek zostal moim facetem :) zebysmy zrobili tak jak nalezy, zeby on zostawil swoja kobiete, ja swojego faceta i zebysmy ulpzyli to tak jak nalezy :):):)

Gość jaonnaaaa
do kuboltas Ty chcesz sie rozstac,ale boisz sie,ze ten twoj kochanek nie chce rozstac sie ze swoją kobietą. A pzoa tym,jakbys miałą tak źle ze swoim facetem,to byś dawno od niego odeszła,ale musi cię trzymac kasa przy nim :-)

Gość kuboltas
ktoś tu sie za mnie podszywa, ja jestem facetem!

Gość Powiem ci tak przyjacielu
Nie myslisz glowa a chujem, niestety taka jest prawda. Do swojej dziewczyny sie przyzwyczailes i dla tego sex z nia Cie juz nie kreci... A tamta, nowa, inna, nie koniecznie lepsza, tylko dla Ciebie jest to jakies tam inne przerzycie no i nie ta sama dziura. :/ Jak dla mmie jestes frajerem i tyle, trzeba tak zyc w zwiazku aby sie nie nigdy nie znudzil, jest tyle mozliwosci a ty wybrales najprostsza, czyli spuscic z bata w innej cipce... Nie jest Ci glupio przed samym soba ? Jak bys sie ty poczul jak by twoja dziewczyna Cie zdradzala z innym gosciem twierdzac ze masz za malego kutasa ale nie zerwie z toba bo sie przyzwyczaila hehe Pozdro&Pocwicz

Gość filip kumaty
a ja ci powiem , ryzykuj i trzymam kciuki ,zeby sie udało!

Gość pioootrek
I właśnie tak zrobie, zaryzukuje! :)

Gość do kuboltas
kuboltas przeczytaj moj wpis i powiedz co myslisz:)

w chorych związkach nie należy trwać, takie jest moje zdanie. Kończ to, bo chyba potrzeba Ci zmiany, to nie jest jeszcze to. Gdzies na jakiejś płaszczyźnie w waszym związku coś kuleje i trzeba zakończyć pewien etap w życiu, żeby móc pójść dalej. :)

Gość filip kumaty
Piotrek, brawo, to się nazywa miec jaja na miejscu

Gość pumabela
popeiram, super decyzjaŻyczę super szczęścia i duzo dużo miłości i samych dobrych dni!

Gość do kuboltas
to chyba nieliczni podejmuja takie odwazne decyzje wiekszosc woli wygodny uklad :) a szkoda :(

Gość filip kumaty
bo nie wszyscy maja jaja

Gość do kuboltas
hehe chcialabym, zeby moj K mial je :) ale jak znam swoje szczescie to nic z tego :)

Gość filip kumaty
jeśli odpowiada dwum stronom taki układ, to się to nie zmieni, jesli tobie to przestało sie podobac, odejdz od niego a zobaczysz jaka reakcja bedzie