Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stałe uczucie

co się dziej wszędzie tylko kochanki

Polecane posty

Gość stałe uczucie

Mówili pisali ze rok 2012 to koniec swiata i co się dzieje z ludzmi .Nic się nie słyszy tylko ciągle kochanki , zachwile epidemia bo jak takie ku....stwo się dzieje to jak tu żyć ?????????????

Gość goska287
bardziej dbac o zwiazek:)

Gość pannazmiasta
Za duzo kobiet a za mało mężczyzn...czyli popyt większy niz podaż:) A,że kobiety nie lubią i często nie mogą byc same..to wybierają życie tej drugiej..czyli kochanki.

Gość to ja ci powiem o co chodzi
Ponieważ wpadłaś w sidła systemu, swój światopogląd, opinie, myślenie budujesz na wirtualnym świecie - tutaj w internecie :), fora, portale, wiadomości, sklepy. Zadaj sobie sama pytanie, ilu ty znasz rzeczywistych ludzi, znajomych którzy się tak zdradzają na lewo i prawo, a ilu tych zasłyszanych, przeczytanych itd. Wyłapujesz po prostu te złe informacje, jest wielu wartościowych ludzi, którym jest coraz ciężej. A jak tu żyć? Wyłączyć neta, korzystać z niego w konkretnym celu, skupić się na budowaniu relacji w życiu realnym, mieć swój system wartości i się go trzymać, mieć swoje ja, o tak żyć :)

Gość pokrecony egoi
w takim razie trzymaj sie twoich mądrych przemyslen i zamknij kompa. A mi nie mów co mam robić!

Gość durna krowa
Jak sie doaje doopy jak trzeba swojemu facetowi, to nie szuka na boku- ja oprocz miloci jaka darze swoja Kobiete, mam sexu tyle, ze nawet nie mysle o innych dupach :) Moja dupcia jest the best Czyli 1- uczucie pielegnowane, 2- sex duzzo roznego sexuuu