Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dzisiaj jakaś matka chciała zgłosić mnie na policję, ale miałem ją gdzieś

Polecane posty

Idę sobie chodnikiem. W Polsce chodniki są dziurawe i nierówne i była wielka kałuża. Stanąłem i próbowałem ominąć ją bokiem. Jednak jakiś gówniarz w kaloszach (3-4 latek) miał super zabawę i sobie skakał. Spojrzałem się na niego, a on na mnie i to był błąd. Zaczął skakać w moją stronę i specjalnie mnie oblał. Wkurwiłem się i wrzuciłem go do kałuży (przewróciłem, ujebał sobie ciuchy). Wyskakuje jego matka i drze na mnie mordę i straszy policją. Ja z tekstem, że niech bachora pilnuje, a jak nie może, to kupi mu smycz. I poszedłem w swoim kierunku.

Gość anastazjapee
To tylko dziecko, moj brat ma 3 lata i co rusz węszy żeby coś komuś na złość zrobić :) i nie powiem, tez sie denerwuje. Mogles babce zwrócić uwagę, ale takie małe to nie zdaje sobie sprwy z tego co robi, wiec zachowales sie jak dziecko :)

Gość anastazjapee
Sorry, ale to nie jest sposob na wychowanie. O wiele lepszy efekt by wyszedl jakbys podszedl do niego, chwycil za reke i zwyczajnie powiedzial ze tak sie nie robi i bleee ble...

Gość bo niby
to mogles jego matke wrzucic do kaluzy, nie dzieciaka wina , matka powinna go skarcic

Gość hjbhjbhj
"nie dzieciaka wina" A kurwa czyja? Jestem kobietą, ale też bym gówniarza siłą nauczyła porządku, nienawidzę takich bachorów :O

@ Śmieszny Student 14:56 (...) Spojrzałem się na niego, a on na mnie i to był błąd. (...) - [ turla się ze śmiechu -->] to brzmi jak pełna napięcia akcja z westernu. Z John-ym Wayne-em w roli głównej! :D (...) i wrzuciłem go do kałuży (...) - coś Pan zrobił? ... [ocieram łzy ze śmiechu] @ Śmieszny Student 15:07 (...) Nauczyłem gówniarza, że tak się nie robi. Zastąpiłem ojca (...) - no taaak. Ciekawa sprawa.... A co na to Pańska Oleńka? :) ____________________

dobrze zrobiłeś ja bym temu bachorowi to samo zrobila,a co kure nie będzie mnie kurdupel chlapał:P

Gość pannazmiasta
Tez bym cie opieprzyła...na miejscu matki..nie wolno bić dzieci!!! A na twoim miejscu ?...wrzuciłabym bachora do kałuży..niech sie nauczy..hhehe.. Miałeś trudny poranek? co?... A może trzeba było razem z nim wytaplać się w błotku?..

Gość bo niby
chodzilo mi ze nie dzieciaka wina to matka go powinna przywoilac do porzadku, od tego ona jest !!!! matka go nie skarcila to robi co chce skad ma 3 latek wiedziec ze robi zle???

Gość bo niby
3letnie dziecko nie zna norm zachowan to matka powinna go zjebac a nie ty studencie

dobrze zrobiłeś, jeszcze matkę trzeba było wrzucić za 10 lat gówniarz da komuś po mordzie a matka dalej się będzie głupio uśmiechać i go tłumaczyć, znam takie panie, syn sąsiadki okradł babkę a matka wypłakiwała się mojej mamie w rękaw, że jej synuś taki biedny "Jak to do więzienia ? Przecież pierwszy raz kogoś okradł, każdemu może się zdarzyć" Myślałam, że padnę z ubawienia. Choć to w sumie bardzo smutne.

Gość pannazmiasta
Będę dobrym ojcem... ......oby....... :)

Gość trele morele morele trele
moim zdaniem żle zrobil autor dlaczego? bo takie dziecko nie zdaje sobie sprawy z tego co robi, gdyby mnie 4 latek ochlapał a w pobliżu byłaby matka to wyjechałabym z pyskiem na matke, bo dziecko w tym przypadku jest nie winne, nawet jesli zrobił to specjalnie, to nie zdaje sobie z tego sprawy, gdyby to był 7latek to z pyskiem wyjechałabym na niego, a pozniej na matke o ile by była w poblizu. Widac ze autor poki co bezdzietny bo obwinia za to 4latka, ktore nie ma pojecia co robi, wiec nastpenym razem drzyj jape na matke co ma dziecko w dooopie a nie rob krzywdu dziecku wrzucajac go do kaluzy :o bo mi jak raz wyjechal koles w mcdonaldzie ze dziecko mi ryczy, a wcale nie ryczal tylko smial sie z drugim dzieckiem kolezanki co moga takie 2latki robic? jak jeszcze mowic nie potrafia, to zjebalam kolesia na pol mcdonalda ze goowno mu do tego co moje 2letnie dziecko robi.

Gość bo niby
trele morele dobrze gadasz

Gość Zuzanna Amelia & 25
Smieszny - doskonale Cie rozumiem. Takie rozwydrzone niewychowane dzieci wzbudzaja chec odwetu. Jak mamusi sie podoba takie zachowanie to niech sama sie nastawi zeby gowniarz jej sukienke blotem z kaluzy opryskal. Jak juz i tak byles wybrudzony a glupia mamuska gebe prula to trzeba bylo jeszcze tupnac w tej kaluzy tak zeby i ona miala swoje ciuchy i plaszczyk w brudnym blocie. Moze wtedy by sie nauczyla ze nie nalezy dziecku pozwalac na takie zachowanie w stosunku do innych. Bo wyraznie to ze jej dziecko zniszczylo Twoje spodnie nie bylo zadnym argumentem.

dzizyss wy naprawde macie wode w mozgu, jak mozna 3latka nazywac GÓWNIARZEM???? to jest małe dziecko, moj 3latek nawet mówic nie potrafi dobrze a co dopiero rozumiec co jakis obcy czlowiek od niego chce, wtedy sie idzie do MATKI i na niej sie wyzywajcie, naprawde wam wspolczuje a nie wam tylko kiedys w przyszlosci waszym dzieciom, zobaczymy jak sie wy zachowanie jak obcy facet wrzuci wam dziecko do kaluzy i nazwie wasze dziecko bachorem... Ja jak poszlam z moim dzieckiem w deszcz na dwor calkiem nidawno, ubralam peleryne kalosze, i poszedl sie chlapac bo dla dziecka to niezla frajda chodzic i skakac po kaluzach, mnie tez przy okazji ochlapal i przezylam, spodnie wypralam ale nie wyzwalam swojego dziecka tylko dlatego ze mial fajnu ubaw. A skoro autora tak zabolalo ze spodnie dziecko mu zniszczylo to trzeba bylo do matki bic, moze kupilaby ci nowe :D dziecko w takim wieku obojetnie jakbys nie skarcil to i tak nie wie o co chodzi, tym bardziej jak nie mowi jeszcze, wiec walcie do rodzicow jak macie problem z dzieciakami. Bo mozecie dziecku naprawde krzywde zrobic.

Gość Zuzanna Amelia & 25
A jak mozna 3 latka wychowywac tak zeby niszczyl ludziom ubrania blotem z kaluzy? Do tego jakos mu mlody wiek nie przeszkadza? To dokladnie jak napisal smieszny. Trzymaj gowniarza z daleka od ludzi albo mu kup smycz.

Gość cfvcfvg
"wtedy sie idzie do MATKI i na niej sie wyzywajcie," a jak do ciebie ktoś podszedł w makdonaldzie w sprawie twojego niewychowanego bachora to się na niego wydarłaś. Przedstawiasz własnie typ znienawidzonej i pojebanej matki polki lecz się idiotko 🖐️

IDIOTKA TO JESTES TY!!!!!!!!!!!!!!!! a bachor to moze twoje dziecko??? wspólczuje mu jak nie teraz to w przyszlosci takiej matki :o dzieciaki siedzialy i sie smialy jako 2latki, pierwszy raz w macdonaldzie byly!! a ze siadl jakis debil i podobnie jak autor na tego 3 latka wyjechal, to ten debil stary oblesmy koles, wydarl morde ze dzieci maja sie nie smiac bo mu w zarciu przeszkadzaja, wiec sory ale ja zawsze bede bronic sowjego dziecka jesli jest NIEWINNE!!!! bo 2letnie dziecko to dziecko niewinne i bezbronne tak samo jak 3latek i 4!!!! wiec od idiotow wyzywaj siebie i swoich bliskch. Jesli byloby to starsze dziecko zachowujace sie karygodnie to jape bym otwarla na te dziecko bo takie dziecko ROZUMIE. Rodzice niestety nie zawsze. I jesli moje dziecko kiedykolwiek bedzie winne wybicia szyby, zbicia, czy oplucia to kare zasluzona bedzie miec! ale jesli robi to nieswiadomie maluch to SORY ALE COŚ MI NIE HALO Z WAMI :o i LECZ SIE TY

Gość Zuzanna Amelia & 25
Jak mozna nieswiadomie wziac kamien i rzucic w szybe? Chora jestes ? Widac twoje niewychowane gowniarze juz sie tak zachowuja jak opisal student. I jakim prawem wyzywasz jakiegos czlowieka. Pilnuj swoich gnoi zeby ludziom krzywdy nie robily bo im w koncu ktos kiedys dobrze wpieprzy i wtedy to naprawde bedziesz miala zmartwienie.

Gość cfvcfvg
"kiedys dobrze wpieprzy i wtedy to naprawde bedziesz miala zmartwienie." dokładnie! ja to bym chętnie wjebała jakiemuś rozwydrzonemu szczylowi, oj wjebałabym ...

a ty jakim prawem mnie od idiotek wyzywasz???????????? ty naprawde masz cos z glowa :o gnoi to moze ty w domu masz, albo gnoj jak wolisz :D temat z malo inteligenta osoba zakocznylam. Jak bedziesz miec kiedys dziecko to wpadnij na kafe i napisz czy twoj 2latek kapuje co do niego gadasz i czy swiadomie bierze kamiec i nim rzuca. Widac ze gooowno wiesz o dzieciach i tak trzymaj, zobaczymy jak swoje wychowasz, bo od mojego wychowania WARA. My mamy sie dobrze. Jakbys wiedziala to nawet 3latek nie ma swiadomosci nioebezpieczenstwa, nie wie ze odkrecenie kurkow grozi wybuchem, ze przez otwarte okno moze wypasc. I chocbys wiele razy tlumaczyla to nie ma tej 2-3 latek swiadomosci. ale to pogadamy przy nastpnej okazji jak napiszesz czy twoj bachor kapuje wszystko jako 3 latek a tymczasem żegnam