Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajabongo$$

on po spotkaniu się nie odzywa a przed pisze miłe rzeczy

Polecane posty

Gość bajabongo$$
a mi po dłuższej przerwie napisał " nie słychać u mnie nic nowego to i nie było co pisac ":D miałam mu odpisać że przepraszam że napisałam do niego bo u mnie przecież też nic ciekawego nie słychac więc nie powinnam się odzywać:D ale dałam sobie spokój i olałam to , żeby nie było że się tym przejęłam chyba muszę podobną strategię objąć jak Ty. traktować jak kogoś z kim można spedzić wolny czas. a z kimś jeszcze się spotykasz poza nim ?

Gość bajabongo$$
a za to ten "mój" jak mu coś opowiadam to się dopytuje, interesuje itp. więc tym bardziej mnie to wszystko dziwi.

Gość sjfsjflde
tak, odkad zdalam sobie sprawe, ze nie traktuje mnie serio, tylko jak rozrywke w miescie, w ktorym nikogo nie zna to zaczelam spotykac sie z innymi. z tym, ze zwykle po jednym razie, a raz pojechalam z jednym (drugie spotkanie) do innego miasta na festyn, a tam... tak, ON :D ale nie widzial mnie z tamtym, tylko sama ;) i teraz mam problem, bo wszyscy inni do mnie pisza, a ja ich niestety musze splawiac, bo niestety nie przypadli mii do gustu. ale teraz od kilku dni intensywnie pisze z jednym facetem, zapowiada sie bardzo obiecujaco ;) ale wiadomo - internet, a reczywistosc to dwie rozne sprawy usmialam sie 'miałam mu odpisać że przepraszam że napisałam do niego bo u mnie przecież też nic ciekawego nie słychac więc nie powinnam się odzywać' :D

Gość bajabongo$$
miałam mu tak napisac serio :D ale mnie siostra powstrzymała ha ha :D mówi, nie ośmieszaj się, olej to no my też żeśmy się przez neta poznali i po tym jak po kilka dni się nie odzywał to się spotkałam z innym , tylko oszukał mnie co do swojego wieku a był 10 lat (jak nie lepiej) starszy ode mnie.

Gość sjfsjflde
no to niefajnie, ja sie spotkalam chyba z 2 lub 3, 2 poznalam w klubie i sie z nimi tez umowilam i nie mialam ZADNYCH wyrzutow sumienia w stosunku do tego skurwiela :P jak sie nie odzywal po te 2 tygodnie to codziennie logowal sie na konto :P nawet pododawal cos do danych o sobie etc :P

Gość sjfsjflde
z 2 czy 3 spotkalam sie z neta, a dodatkowo 2 poznalam w klubie, czyli spotkalam sie w miedzyczasie z 5 :P

Gość RaZR
Ja robię tak że dzwonię do kobiety co 5-6 dni i umawiam się na spotkanie. Żadnych smsków, facebooków, gg. Zero kontaktu pomiędzy spotkaniami. W ten sposób sprawiam że kobieta zastanawia się i myśli o mnie. Nie które się obrażały lub nie odbierały po takim czasie zwłaszcza po pierwszej randce ale ja w ten sposób eliminuje obrażalskie księżniczki. Zainteresowana dziewczyna nie zapomni o mnie po 6 dniach.

Gość sjfsjflde
gdyby sie nie odzywal od poczatku po spotkaniu to pomyslalabym po prostu, ze ten typ tak ma. ale jak na poczatku zasypywal mnie smsami, a z dnia na dzien przestal to stwierdzilam, ze tez jestem przechodnia dziewczyna :P

Gość bajabongo$$
ogólnie to my też pisaliśmy na początku często i to być może w jego odczuciu ja się nie odzywałam kilka dni bo napisał do mnie "czemu się misia nie odzywasz" może myśli, że to ja obrałam taką strategię i się do niej dopasowauje, nie wiem już wcześniej na gg często go widziałam a teraz prawie w ogóle.

Gość bajabongo$$
RaZR no jakby po 1 randce facet się nie odezwał to chyba się samo przez się rozumie , że nie jest zainteresowany więc nie przesadzaj bo nie tylko obrażalskie księżniczki by się pogniewały.

Gość osiemnastolatkaaaaaaaa
A co ja mam myśleć o chłopaku, który odzywa się 2-3 razy w miesiącu, chce się spotkać, a po spotkaniu milczy...aż znowu mu się o mnie przypomni...Nie uprawialiśmy nigdy seksu, więc nie o to chodzi, że dzwoni jak mu się zachce. Też przed spotkaniem pisze miłe rzeczy, ostatnio napisał Kocham Cię, więc nie wiem co mam myśleć.

Gość bajabongo$$
osiemnastolatka no to Ty już jesteś hardkorowym przypadkiem , nieźle. radzę Ci o nim nie myśleć, tylko spotykać się z kimś kto będzie Tobą zainteresowany.

Gość sjfsjflde
bajabongo$$ - no wlasnie ja to samo sobie myslalam. ale pierwsza sie odezwalam 3 razy - za pierwszym od razu odpisal, od razu i ze czekal az napisze, za drugim dalam mu sygnal, nie odzywal sie kilka dni, za ostatnim napisalam mu smsa, nie odpisal to zadzwonilam i wtedy obiecal, ze nastepnego dnia sie zobaczymy i cisza 2 tygodnie... dlatego ja juz pierwsza nie pisze, nie mam zamiaru byc olewana :P

Gość osiemnastolatkaaaaaaaa
Ja się spotykam też z innymi, ale na razie nikogo na stałe nie mam, a tamten mi się podoba...bardzo nawet, jak się spotkamy jest cudownie, a później cisza. Na początku jeszcze pisałam coś do niego, ale zbywal mnie jakimiś krótkimi odpowiedziami, więc dalam sobie spokój i to on zawsze pierwszy się odzywa a ja nie potrafię napisać, że sorry, ale się nie spotkamy...nie wiem o co mu chodzi

Gość sjfsjflde
hm, moze tez jestes przejsciowa... ale ja zauwazylam, ze zaczelo mi zalezec odkad mnie olewa ;) i prawdopodobnie jara mnie wlasnie to. jak pisal to mu odpowiadalam np po kilku godzinach, nie czekalam na zadne wiadomosci... dziwna jestem :P