Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

czy jakiejkolwiek kobiecie można

Polecane posty

to załóż bryle faceci w brylach są przystojniejsi widze tylko nick - czyli nic...

czyli potocznie mówiąc - jest foch z przytupem. I męskie fochy są takie same jak kobiece z tą różnicą, że facet zamiast siedzieć na środku z obrażoną miną idzie w kąt pokoju widoczny z absolutnie KAŻDEGO miejsca w danym pomieszczeniu i stwarza pozory, że naprawdę nie chce, żeby z nim rozmawiać. Oczywiście jak się go zacznie ignorować to zaczyna się przemieszczać...z kąta do kąta, żeby w końcu stanąć swojej partnerce centralnie przed nosem dla upewnienia, że widzi jego zmarszczony z niezadowolenia nosek :D

odpowiedzcie konkretnie na pytanie - na co meżczyzna może zwrócić uwagę , wam ..?

na wszystko co Ci przeszkadza, wyjątkiem pewnie jest usilne zwracanie, że coś co sam mógłbyś zrobić jest niezrobione.

foch kobiecy jest o wiele bardziej pretensjonalny , często bez powodu lecz dla powodu i ma drugie dno , a czasem nawet trzecie :classic_cool:

hmm...nie wiem, może się nie znam, moje fochy mają z zasady tylko i wyłącznie jeden cel.

facet się jedynie wk**wia lub ewentualnie następuje obraza majestatu hrabiego Jakbyś poznał mojego eksa, inaczej byś powiedział :) Mnie samą wprawiał w zdumienie za każdym razem. Ale to był jedynak i maminsynek XD

damascenka ale pisałaś , ze ten facet był jak kobieta w związku , więc żaden przykład...:classic_cool:

Kobiecy foch to broń masowego rażenie która ma działanie nie tylko na cel w który została wymierzona ale i wszystkich wkoło :D Revolver oczywiście że można zwrócić kobiecie uwagę :D Trzeba tylko liczyć się z konsekwencjami złego doboru słów :D

nie, jestem leniwa jak cholera. a tak poważnie - po prostu nie wierzę w fochy które mają więcej niż jedno dno. Kiedy ktoś się obraża to z reguły dlatego, że w tym momencie nie chce z kimś rozmawiać lub oczekuje przeprosin. Tu nie ma żadnego drugiego dna i to działa tak samo u obu płci.

"odpowiedzcie konkretnie na pytanie - na co meżczyzna może zwrócić uwagę , wam ..?" no przeciez ci napisalam rev! - ale pieknei dzis wygladasz - ooo nowy ciuszek, powinnas częściej wydawać pieniażki na ciuszki ...

ale pisałaś , ze ten facet był jak kobieta w związku , więc żaden przykład. Żaden? Revciu, pisałeś o facetach. Eksiu miał narzędzie mówiące wybitnie o jego przynależności do męskiego rodzaju. Zaczynasz być mało konkretny - zupełnie, jak baba :P FSTYĆ się :P