Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka INEZ

szczerze od serca wroze zblakanym.

Polecane posty

Gość wrozko dlaczego robisz
takie straszne bledy ortograficzne? :-O

Gość miki ma
wrózko ja tez moge? czy znajde niedługo prace i prawdziwa miłość iwona 1980

Gość nastolatkamama
Brzuch mi penkł hehe

Gość Wrozka INEZ
Jakie bledy, kolezanko? Kazdy ma prawo robic to co chce, rownie dobrze ja mogie zapytac Ciebie dlaczego mnie pouczasz? mikima widze, we kuli, ze masz milosc I ze poznasz ja we pracy, a to znaczy, ze znajdziesz I prace. Pytasz ile czasu to bedzie trwalo? Znalezienie pracy do dwoch miesiecy, a nowa milosc, po miesiacu. aga 20, czy mi sie wydaje, czy ty w tym roku poprawiasz mature? A moze to jakis inny egzamin? Nie widze, ale woiem, ze zdasz, po ogloszeniu wynikow pojdziesz nad rzeke ze znajomymi oblac to, tak sie urzniesz, ze przenocujesz na trawie z kolego, ale nie boj zaby, obydwoje byliscie tak pijani, ze do niczego nie doszlo. laurko w tym roku hucznie bedziesz

Gość Wrozka INEZ
Dalej, dalej bo zara zakrywam kule I sie skonczy. Ostatnie piec osob dzis przyjmuje, a jutro od czternastej. Do osiemnastej tylko.

Agnieszka 30 07 1985 dzień dobry, mam pytanko odnośnie mojej sytuacji zawodowej i uczuciowej, dziękuję z góry za odpowiedź

Gość Wrozka INEZ
Bibizo w. Zawodzie nic nowego, dalej bez zawodu, a w uczuciach, no sama wiesz, nie jest latwo. Troche sobie zaszkodzilas nieumiarstwem w jedzeniu I sporo kilo masz do zerzucenia, ale dasz rade bo jestes zawzieta. pozdrawiam INEZ

Gość nastolatkamama
Wróżko kochana ,a ile mam lat bo juz się pogubiłam i kiedy mąż wróci?

oooo.... a ja właśnie nie wiem czy pozostać w dotychczasowej pracy czy brać nową a Ty piszesz- dalej bez zawodu nic mi to dobrego nie wróży pozdrawiam

Gość Wrozka INEZ
Jak masz prace to bierz, ale to nie twuj zawod.

Gość kiedy wyjdę za mąż i czy....
w ogóle ;) ewa 84 :)

Gość Kobieta29
Małgorzata 1983

Gość w.i.t.c.h.
Agnieszka 14.01.1990 czy będę pracować w zawodzie i czy będę z moim aktualnym partnerem

Gość fkvofko
paulina 1994

Gość beata.beata.
beata 22.10.1990 pytanie o chrisa i nasza wspolna przyszlosc. Prosze wrozko

Amanda 01,04,1992 Czy znajdę prace za granica na te wakacje i co z moim związkiem ,który się rozpadł ?

Gość Wrozka INEZ
Wpadłam tylko na sekundę! Pragnę z całego serca przeprosić Faqju i kryjącą się tam Dorotkę za to że pominełam ją dźiś,niestety moja kula pękła jak zobaczyłam jej dziesięcioletnią przyszłość o która pytała. Mam zamiar ubiegać się teraz o odszkodowanie za ten incydent i przepraszam Cię jeszcze raz Dorotko ale ta kula nie była ubezpieczona jutro zostawie ci mój numer konta bankowego i podam dokładną kwotę,(muszę sprawdzić po ile szklane kule teraz na allegro chodzą)-bardzo cię proszę o szybką wpłatę. pozdrawiam i do zobaczenia. Do jutra do 14stej!

Gość ŻANETKa.
No ale jak to pękła? To nie będzie wróżenia jutro? Co teraz????

Gość wróżko i ja jestem
dorotką '88 z 3 strony, i nie dostałam jeszcze wróżby :( Mam nadzieję, że będzie dzisiaj na nią szansa... czekam ! Pozdrawiam.

Gość lwica1998
Podstawą wszelkich form wróżenia z run jest alfabet futhark. Jego nazwa pochodzi od początkowych liter pierwszych sześciu run. Najpopularniejszą jego odmianą jest tzw. „futhark starszy złożony z 24 symboli, którymi posługiwano się do VII wieku. Modyfikowany był on przez kolejne lata, pojawiając się w kilku odmianach na różnych obszarach. W czasach współczesnych dodano na przykład dwudziestą piątą, pustą runę zwaną runą Odyna, lub runą wyrd. Prawdopodobnie jej twórcą jest wybitny znawca tematu i twórca własnego systemu runicznego Ralph Blum. Klasyczny futhark posiada jednak tylko 24 runy. Podzielony jest on na trzy części po osiem run (tzw. Atty), a każda z tych części przypisana jest danemu bóstwu, którego imię zaczyna się od pierwszej litery rozpoczynającej każdą z trzech ósemek. Osoby profesjonalnie zajmujące się wróżeniem z run, znają wszystkie litery alfabetu runicznego, a także znaczenie poszczególnych symboli. Potrafią trafnie zinterpretować ich układy i położenie względem siebie, a także posłużyć się odpowiednim rozkładem w zależności od zadanego pytania. Runiści tworzą także runiczne skrypty i amulety, które właściwie dobrane chronią przed złymi urokami, negatywną energią, oraz pomagają w duchowym rozwoju i uzyskaniu życiowej harmonii. Jeżeli chcesz otrzymać swój indywidualny skrypt runiczny, lub talizman z przeznaczonym tobie symbolem, skontaktuj się z naszymi runistkami. http://www.wrozenie24.com/runy-symbole/