Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta1000

Czy kupujecie buty przez internet???

Polecane posty

Gość Aneta1000

Ja zawsze trochę się bałam, ale myślę nad tym żeby spróbować, zwłaszcza, że na wielu stronach są naprawdę tanie, np. takie za 30 zł. Co sądzicie? Jeśli chodzi o moją stopę, jakoś tak mam, że zawsze rozmiar 36 mi pasuje, ale mimo wszystko sceptycznie podchodziłam do kupowania przez internet. http://ciuszkioliwia.pl/dla-mamy/eleganckie-fioletowe-buty-polbuty-koturna-36-jak-nowe/

Gość goska287
nie, trzeba przymierzyc

Gość Aneta1000
Tylko, że w sklepach wszystko takie drogie. Ciężko dostać ładne buty w normalne cenie, a ja nie będę przepłacać na buty, bo to nie jest rzecz, która jest warta wysokiej ceny.

Każda firma ma inną numerację. Aby kupić dopasowane buty należy znać daną markę i jej numerację.

Gość laura.k
a co jest warte wysokiej ceny jak nie buty ?

Gość goska287
Aneta mi akurat facet kupuje:)

Ja kupowałam na www.deezee.pl. Wymiana przez 10 dni bez problemu, zamiana na inny rozmiar. Jedyne co się wtedy ponosi to koszty transportu - czyli ok 11-13 zł poczta polska.

Chodziło mi że ponosi się koszty transportu dodatkowe jeżeli buty okażą się za małe/duże, albo brzydsze niż na zdjęciu i zażąda się wymiany albo oddania kasy.

Gość butoman
ja tylko ubieram sie na allegro. wyszukuje takie okazje, ze szok. nie patrze na numer buta, a na centymetry. moja stopa ma 28cm, wiec biore buty ktore maja wiecej niz 28cm, numeracja w roznych firmach rozna od 43 do 45. zawsze na mnie pasowaly, nigdy nie bylo problemu. kupuje zazwyczaj w cenach od 50 do 150zl. te za 50zl - biale na rzepy potrafilem przenosic 3 sezony wiosenno-letnie. tylko przez internet i to z hurtowni.

Gość Aneta1000
Wszystkie buty Ci kupuje? A to Twój mąż? Jak nie to trochę słabo. :P Ja wolę sama kupować sobie ubrania niż być czyjąś utrzymanką.

Gość Aneta1000
Moje pytanie było oczywiście do goska287

Gość goska287
Nie maz:) Nie wszystkie, ale na pewno wiekszosc:) I dlaczego slabo skoro chce i sprawia mu to przyjemnosc?

Gość Aneta1000
No zależy jakie macie układy. Okay, nie będę oceniać. :) Już jakoś tak mam, że jeśli o mnie chodzi to chcę być jak najbardziej niezależna, sama na siebie zarabiać itp. Jeżeli sprawia mu to przyjemność to okay, bo wiem, że są takie pary, gdzie kobieta domaga się, żeby facet jej kupował i cały czas pyta tylko: Kupisz mi buty? Kupisz mi torebkę? itd. To jest dla mnie żałosne.

Gość Aneta1000
Tarja666 a w jakiej cenie Ty kupujesz?

Gość goska287
Dlaczego zalosne? Co w tym zlego, ze facet kupuje swojej kobiecie prezenty?:) Widzisz ty jestes taka niezalezna i nie masz na buty, a ja jestem "zalezna" i mam buty:) Kto na tym lepiej wychodzi?:) Odpowiedz sobie sama:)

Między "nie warto przepłacać" a "nie stać mnie" jest spora różnica. PS. Buty przez internet kupuję - tej samej firmy, ten sam rozmiar. Zawsze pasuje :)

Gość Aneta1000
Co innego jak facet kupuje prezenty sam z siebie, a co innego jak kobieta się doprasza, żeby jej kupował.

Gość goska287
Faceci bywaja malo domyslni i czasami trzeba im cos podpowiedziec:) poza tym skad on moze wiedziec co mi sie podoba czy co mi jest potrzebne

Gość Aneta1000
:-/ A swoich pieniędzy nie masz? My z facetem traktujemy się po partnersku, nie wymagam od niego żeby myślał, co jest mi potrzebne i zaspokajał moje materialne potrzeby.

Gość goska287
Mam swoje pieniadze, ale nie az tyle zebym mogla sobie pozwolic na wszytskie moje potrzeby i nie widze nic zlego w tym, ze on zaspokaja czesc z nich

Gość gość
Pewnie, że kupujemy - przecież buty kupowane z netu są o wiele tańsze, a jakość ta sama. Niby mam 14 dni na zwrot butów, a przy zakupach z Merga nigdy z tej opcji nie korzystałam. Po prostu jeśli kupuje się od pewniaka i ma się odpowiednio wymierzoną stopę, to wszystko będzie ok.

Gość karolinahis
Jest dużo taniej w sieci, można oddać, trzeba tylko mieć jakąś bazę pewnych sklepów, gdzie istnieje gwarancja braku problemów. Merg.pl znam, ale kupuję też na innych. Po prostu staram się znajdować najlepsze okazje.

Gość gość
Jedyne buty jakie zamawiam przez internet to sportowe.Ostatnio kupiłam świetne adidasy zx 750.Znam rozmiarówkę więc nie obawaiam się o to że nie będą pasowały.Jeżeli chodzi o pantofle,kozaki to chyba bym nie zaryzykowała.

Gość gość
Ostatnio kupilam ugg na zalando i bardzo jestem zadowolona.

Gość dante44
Powiem, że dobrze zrobili portal www.gdzieobejrze.pl . Pokazują tutaj stany magazynowe sklepów online, ale też sklepów stacjonarnych. Dobra sprawa jak ktoś chce obejrzeć produkty przed kupnem. Mam swoje doświadczenia i ja jestem z tych co wolą towar obejrzeć z każdej strony, nim wyłożę pieniądze ;P

Gość gardziel
Kupujemy buty przez internet, w zasadzie to nawet częsciej niż normalnie ze sklepu - bo jest taniej i wybór jest większy. Moje ostatnie pochodzą z Merg, ale kupowałam już u nich wcześniej kalosze, czy czółenka - same na prawdę oryginalne pomysły.

Gość maerbs
Pewnie - duże różnice w cenach w stosunku do tego co jest na mieście, a na dokładkę - nie podoba mi się coś to zwyczajnie tego nie kupuje tj. mogę to przecież oddać bez podawania przyczyn i tak powinno być. A zakupy robię na Merg.