Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta1000

Czy kupujecie buty przez internet???

Polecane posty

Gość gość
ja wczoraj zamówiłem na allegro fajne na koturnach, zapłaciłam z ipko i czekam. maja po weekendzie dowieść :)

Ja też kupuję buty bez oporów w internecie. U nas w sklepach nie ma zbyt dużego wyboru, a tak dzięki internetowi to mam dostęp do właściwie wszystkich dostępnych modeli. To jest wygodne, bo nie traci się czasu na łażenie po sklepach, a w razie czego można wymienić.

Gość kaprosiek
A jak sprawa wygląda ze zwrotami w Merg? Mieliście problemy? Nie że od razu zamierzam zwracać moje buty, ale chciałabym po prostu mieć od wszelkiego wypadku taką możliwość. Nigdy jeszcze nie kupowałam w sieci.

Gość kamigen
Kupujemy, nawet dosyć często, również na Merg. Tak jest mi łatwiej. Nie mam czasu na chodzenie cały dzień po sklepach, zresztą nie widzę nawet tego sensu. W necie mam większy wybór, jest taniej i w zasadzie zawsze jestem z zakupów zadowolona.

Gość kataloteks
Pewnie, że kupujemy - w sieci jest znacznie taniej, te same buty widziane na mieście kupuję taniej nawet o połowę, a już coś takiego się zdecydowanie opłaca. Merg jest moim liderem - mają mnóstwo oryginalnych wzorów, a mnie właśnie na takich zależy.

Gość karesiek
Tak, bardzo często, głównie na Merg. Generalnie staram się szukać obuwia w dobrej cenie - zdarza się nawet przymierzać na mieście, a dokładnie takie samo obuwie kupować w sieci. I to ma sens ;-)

Gość gość
nie kupuję przez internet butów, wolę w zwykłym sklepie

Gość Italshoe
Zakup butów przez Internet to duże ułatwienie i oszczędność czasu, a często również - pieniędzy. Wszystkie dostępne produkty są widoczne i nie trzeba wychodzić z domu, by zamówić upatrzoną parę. Jest to przydatne szczególnie, gdy brakuje czasu czy nie można wyjść w danej chwili z domu np. ze względu na dziecko. Minusem jest to, że nie można wcześniej zmierzyć produktu, jednakże wymiary poszczególnych rozmiarów powinny znajdować się na stronie każdego sklepu internetowego. Poza tym zawsze istnieje możliwość zwrotu towaru ciągu 10 dni i otrzymania z powrotem swoich pieniędzy. Pozdrawiam, Aleksander z www.Italshoe.pl

Gość gość
Merg ma świetne buty w bardzo dobrej cenie. Generalnie jeśli tylko umiecie szukać, to zawsze załatwicie to online znacznie łatwiej - wybór większy, ceny niższe. Po prostu stawiajcie na pewniaki. Drogie marki nie mają sensu.

Gość alicja555
Ja kiedy znalazłam sklep internetowy z obuwiem to kupuję buty tylko przez internet. Zakup robię zawsze z tej samej hurtowni, a konkretnie z http://sosimply.pl/buty. Owszem, początkowo bałam się kupować buty w ten sposób, jednak dla odważnych świat nalezy ;P Zamówiłam raz i do tej pory to robię, bo buty zawsze przychodzą w terminie i zgodne sa z opisem. Jak dla mnie to najlepsze wyjście.

Gość gość
Zdecydowanie wolę szukać w sieci, bo mam dużo większy wybór - i łatwiej jest mi to wszystko przeglądać. Buty mam od Merg, na dobrych warunkach, w dobrych cenach. Póki co jeszcze się nie zawiodłam. Dostawy szybkie - kupowanie na mieście to już nie dla mnie.

Gość zertt
Przyzwyczaiłem się do wyszukiwarki produktów na stronie http://poszukiwacz24.pl. Przede wszystkim to co mi się tutaj podoba, to fakt, że strona jest profesjonalnie zaprojektowana, przejrzysta, nie ma problemów żeby się odnaleźć nawet jak ktoś tu pierwszy raz wszedł w ogóle. Nie atakują człowieka zaraz jakieś okienka wyskakujące z reklamami itp. Szybki, prosty sposób, żeby wyszukać interesujący produkt.

Gość gość
nie kupuje bo wiele razy sie zawiodlam i buty nie pasują, są za duże albo w ogole nie takie jak wygladaly na zdjeciu; chyba lepiej jednak isc do sklepu, przymierzyc i kupic

Gość gość
A ja kilka razy kupowałam w sklepie http://herrero.pl i zawsze byłam zadowolona.

Gość gomper
Często kupujemy od Merg, tam robimy zakupy, okazji nie brakuje. Najważniejsze, że faktycznie mają dosyć tanio, a zawsze wysyłka szybka i nie mam u nich żadnych problemów ze znalezieniem fajnego obuwia - coś takiego jednak mało gdzie.

Gość gość
Sklep internetowy z butami, w którym kupowałam wielokrotnie, trzymajcie namiary - https://www.paradashop24.pl Ogolnie w sieci kupuje mi się znacznie wygodniej, dużo łatwiej o fajne okazje i po prostu można rozsądnie wydać kasę. Tyle.

Gość gość
Kupujemy, nawet częściej niż na mieście. Ale skoro Merg jest tani, mam opcję zwrotu bez podania przyczyny i internetowo zawsze o wiele łatwiej jest mi coś znaleźć, to po co mam szukać po mieście? Przez ostatni rok tylko raz kupowałam buty poza netem ;-)

Gość gość
Kupujemy, zazwyczaj na Merg. Internetowo ten wybór jest bez porównania lepszy, okazji nie brakuje, trzeba tylko rozsądnie szukać, a w każdym przypadku można coś sensownego rzeczywiście dopasować. mnie sie wygodniej kupuje w sieci, chociaż kiedyś faktycznie lubiłam chodzenie po mieście.

Gość gość
Niestety nie - mam szeroką stopę i wysokie podbicie, rzadko które buty pasują, choć rozmiar jest ok albo i większy. Tak bez mierzenia to musiałabym odsyłać 9 na 10 zamówionych par.

Gość mariosss44
W sezonie wiosenno – letnim chodzę wyłącznie w trampkach od marki Converse, a w sezonie jesienno – zimowym przesiadam się na Caterpillary. Najlepsza cena na wskazane marki w Warszawie występuje w sklepie http://starshop.pl (na 100% nie przepłacisz). Mam też od nich małą torbę marki National Geographic i przyznam, że produkt wręcz niezniszczalny. Organizuję hobbystycznie obozy survivalowe i bez butów Caterpillar i torby NG się w ogóle nie ruszam :P

Gość gość
Na spokojnie i bez obaw możecie kupować tutaj - https://www.merg.pl/ A ogólnie na zakupach w necie wychodzi się o wiele lepiej, korzyści jest więcej, pojawiają się okazje. Przede wszystkim starajcie się to wszystko tak dopasować, żeby nie przepłacić, a mieć coś jakościowego.

Gość magdamaterny
ja do tej pory raczej unikalam zakupu butow przez internet. przekonalam sie tak naprawde dopiero dzieki multu.pl - poczatkowo skusila mnie cena, a po otwarciu paczki - wyglad i jakosc. zamowilam sobie baleriny https://multu.pl/fuksjowe-balerinki-arti-cvs6t41iw-a11 i wygladaja naprawde oblednie!

Gość gość
Merg wam coś mówi? Pewnie, że fajnych okazji nie brakuje, ale przede wszystkim chodzi o to, że tak te zakupy robi się zdecydowanie łatwiej, szybciej, nie tracisz wieczności na chodzenie po mieście. Kiedyś całe dnie w galeriach jeszcze mnie kręciły, ale teraz to już nie moje klimaty

Gość jy7i7tu5
Wysokiej jakośc***antofle znajdziesz w naszym sklepie – www.pantofle-goralskie.pl. Odwiedź naszą stronę i zobacz wspaniałą kolekcję tradycyjnych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/

Gość gość
buty w internecie to najlepsze co moze być :D a jeszcze jak na promocji to juz w ogole szaleństwo. w diamonddreams.pl mają teraz promocje, lecę polować

Gość Beata

Ale dziś to nie problem kupić buty czy też ubrania przez internet. Ja kupowałam przez internet ze strony www.aliera.pl i do 14 dni nie było żadnego problemu z wymianą.