Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shiza91xx

Prostownica Babyliss czy Remington? Pomóżcie:**

Polecane posty

Zamierzam kupić prostownicę, doradźcie mi która z nich jest naj:) bo ja słyszalam różne opinie i sama sie juz w tym pogubilam. Tutaj wklejam linki prostownic , którymi jestem zainteresowana i prosze o wypowiedzi (nie ukrywam ze bardzo mi zalezy na opiniach szczegolnie tych osob ktore mialy ktorąs z nich :) albo uzywaly obu firm i są w stanie porównac). Oto linki: http://allegro.pl/prostownica-babyliss-st227e-led-wet-dry-i2283443192.html http://allegro.pl/prostownica-babyliss-st226e-prostuj-i-krec-24h-i2274156469.html http://allegro.pl/prostownica-remington-s6500-sleekcurl-sklep-i2274011682.html http://allegro.pl/zdrowa-prostownica-remington-s9950-shine-therapy-i2274977160.html

Gość Strupek
Zdecydowanie Remington :)

Gość barddottka
Mam suszarkę i depilator Remingtona. Prostownicy nie używam, ale jakbym miała kupić, to również stawiałabym na Remingtona ;)

Gość barddottka
Shine Therapy, suszarkę mam z tej serii i jest świetna :)

Zdecydowanie Remington- mam, używam już długo, nie niszczy włosów:) I obie są dobre :)

ale i tak wydaje mi sie ze ciezko mi bedzie podjac decyzje która z nich wziac:P:P wszystkie sa fajne:):):D

Gość barddottka
Przy zakupie tego typu produktów radzę stawiać na jakość zamiast na "fajność" :P

Gość gyhgj
Mam tą pierwszą Babyliss i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń :)

bardotka no ja wiem przeciez nie patrze na wyglad czy cos.. czytalam ich wszystkich funkcje itd i kazda ma cos w sobie i nie potrafie sie zdecydowac a co do firmy slyszalam podzielone opinie stad powstal ten watek.. a zalezy mi aby dobrze prostowala przy czym nie palila wlosow(wiem ze kazda je niszczy ale chodzi mi zeby jak w najmniejszym stopniu), nie ciagnela za wlosy..

Gość barddottka
Rozumiem. Przyszło mi jeszcze do głowy opineo.pl. Tam będziesz miała dużo opinii różnych użytkowników:)

Gość eciapecia222
zdecydowanie remington.. mam tez suszarke i prostownice super sie sprawdzaja .. prostownica nie niszczy tak wlosow a prostuje juz jakis czas i to czesto

Czyli narazie mam dwa glosy na remingtona shine therapy i na babyliss wet & dry :) czekam na dalsze opinie, pomagajcie dziewczyny jesli tylko wiecie cos na ten temat :)

maleeha a jaka masz dokladnie? podałabys mi nazwę? i moze pomoglabys wybrac sposrod tych ktore ja podalam??

Gość igiełka ..
mam ta ostatnia. jest swietna:)

Gość oppp
Acha i suszarkę też mam tej firmy i sobie chwale :) Chyba każdy poleci to, co sam ma hehehe

Gość a jjaaaa
Mam REMINGTON jest świetna i polecam z tej drugiej firmy nie posiadam więc się nie wypowiem.

Gość gyhgj
mam ją parę miesięcy, używam dość często, prawie codziennie. Nie zauważyłam żeby moje włosy były jakoś bardzo zniszczone. :) Dobrze prostuje, chociaż nie używam najwyższej temperatury, szybko się nagrzewa, nie wyrywa mi włosów. :) generalnie polecam

czytalam opinie na opineo i rzeczywiscie wszystkie z tych ktore wymienilam maja dobre opinie ale chyba najlepsze z nich ma remington sleek & curl .. no ale nadal czekam na opinie :) zakupuje dopiero gdzies za miesiac ją wiec mam czas na przemyslenie decyzji :)

a jjaaaa no i do tego jest plyta dvd z poradami jak loczkowac te wlosy an rozne sposoby:) to tez mnie przekonuje bardzo na tak :)

masakra teraz to juz biore pod uwage jeszcze tą s6600 ;p jest super tez:) ciekawe czym sie rozni od 6500..hmm

Gość a jjaaaa
Tu nawet płyta nie jest potrzebna , ja nauczyłam się w chwilkę . Włosy są piękne po niej , polecam osobom które muszą się prezentować dobrze każdego dnia i mogą zrobić to same w łazience każdego poranka . Mnie życie uratowała :D i zwraca się bo sama potrafię wyczarować fryzurę bez fryzjerki nawet na baaardzo wyjątkowe wyjście ;)

Gość a jjaaaa
Nie wiem czym się różnią , ja swoją dostałam w prezencie od mojej siostrzyczki :)