Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buszująca_w_zbożu

Czy on kłamie tyle lat ?

Polecane posty

Tak to prawda , że przez trzy lata praktycznie nic nie ruszyło do przodu , ale powiem tak . Przez ponad rok nic nie wiedziałam na jego temat , teraz wiem wszystko , kiedy jest sprawa itp . Znam go już dobrze , no może nie najlepiej.

Gość jiy,m
Zostaw go!

Gość EwciaaPg
jesteś z nim?

Dzięki Bogu nasze drogi się rozeszły :) Czuję się teraz tak jak by on nigdy nie istniał. Zaczęłam stopniowo ograniczać z nim kontakt , a któregoś dnia to on się już nie odezwał, najgorsze jest tylko to , że wpadamy na siebie bo mieszkamy niedaleko. Trochę mi go brakuje, ale tak chyba jest lepiej....

Gość idziek
Napisz , czy w koncu byl (JEST) , z ta zona -znaczy sie zciemnial?

Żoną nie jest , ale uczestniczyła cały czas w jego życiu, np kiedy (niby) przyjeżdżała w odwiedziny do młodego to nocowała u niego w domu , tylko nie wiem gdzie bo chyba w jednym łóżku skoro mieszka w kawalerce. Jestem prawie, że pewna ,że oni mieszkają po prostu ze sobą , mam zamiar któregoś wieczoru przejść się pod jego mieszkanie i to sprawdzić... Kłamał non stop !

Gość idziek
przepraszam ze mnie nie bylo , no to wspolczuje....pewnie z nia tez wspolzyl....no nie zazdroszcze ci.Daj sobie spokoj , po co tam chodzic?W sumie ty jestes w porzadku - mialas dobre intencje , a on raczej przeciwnie.

Gość Niyaaa82
W sprawie o przyznanie praw rodzicielskich to czy się z kimś spotyka nie ma żadnego znaczenia. I dziecko oczywiście że może reagować różnie na nową partnerkę taty ale bez przesady żeby się aż ukrywać. Właśnie powinno poznać i oswoić się a nie być okłamywane. Wg mnie to raczej przez kobietą chciał ciebie ukryć. Jak dla mnie jeśli facet chce ukrytego związku to na bank oznacza to nieszczerość z jego strony, nawet jeśli ma ku temu jakieś argumenty.

Kochane , najgorsze jest to, że to on nagle urwał kontakt, tak więc już wiadomo po co się ze mną spotykał , tym bardziej jak skończyła się opcja seksu i nie było nawet o niej mowy , to on nagle ucichł nie ja. Mimo wszystko wydaje mi się, że powinnam być z tego powodu szczęśliwa , bo mam problem z głowy....