Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Woman In Kitchen

Czy wedlug was kobieta powinna umiec gotowac?

Polecane posty

woman in the kitchen --> jej chodzi o to ze powinanas sie wstydzic tego ze swietnie gotujesz i to lubisz a do tego komplementy powinny cie obrazac i na pewno jestes brzydka i glupia i zachowujesz sie jak szukajaca odrobiny zainteresowania ze strony faceta zakompleksona i zdesperowana kura domowa ;)

Gość 4234234242
423423 Czyli w takim razie wykluczasz nadal to ze kobiea moze dobrze nie tylko gotować ale i np...jeździć konno? W obydwu tego znaczeniach? Wykluczam twoją inteligencję- jak to wysnułas w moich postów. nie pisze w ogóle co kobieta robi dobrze bądż niedobrze.

tak, ale wiesz jak ktos sie sam nauczyl i robi cos naprawde ekstra a nie jakies tam proste potrawy z dupy wziete to niby dlaczego nie mialalbys byc z tego dumny :P?

właściwie to nie wiem czym się przejmować :) tak jak pisze zdesperowana: swój facet może mówić takie rzeczy bo to właśnie takie troche perwerysjne jest :D i Autorko- też myślę, że Twoje koleżanki się nauczą gotować, tak jak i ich partnerzy, bo teraz gotowanie jest całkiem modne- pełno tych wszystkich filmów, seriali i programów o gotowaniu. O konkursach nie wspominająć :D

Lady, Zdesperowana Tak, ja wiem o co tej kobiecie chodzi, ale spytałam jeszcze raz z nadzieja ze moze zrozumiała juz swoją głupotę :D 423 Przecież kurna specjalnie napisałam 2 przypadki w których facet nazywa d..ą i jak bym zareagowała..

Taka jak już pójdzie w tangoto na żywioł. Full HARDCORE ze wszystkimi dodatkami.:D:D:D kajdanki, klapsy, anal- słowem wszystko. Kompletny brak hamulców Bolca ci potrzeba i kilku wyzwisk... Twój stary to fajtłapa a twoje placki są do dupy. ))) fuj .....

Gość 4234234242
i Autorko- też myślę, że Twoje koleżanki się nauczą gotować, tak jak i ich partnerzy, bo teraz gotowanie jest całkiem modne- pełno tych wszystkich filmów, seriali i programów o gotowaniu. O konkursach nie wspominająć Tylko Women in kitchen wyraznie nie chce, zeby jej kolezanki nauczyły sie gotowac, bo jest z jakiegos powodu niedowartosciowana, i podbudowuje sobie poczucie wartosci przez dobre gotowanie, chce się w ten sposób spełnic jako kobieta....

Gość 4234234242
Poza tym, to że ktos komplementuje nie jest zadną miara tego, że coś jest naprawdę dobre. Często chce po prostu sprawic przyjemnosc. Sama nieraz tak robiłam, wiem że podobnie robi wiele osób. Jak slysze, że np. ktoś chwali moje ciasto domowe, nie jest to dla mnie absolutne potwierdzenie jego niezwykłosci, tylko raczej tego- ze dana osoba uwaza, że będzie to dla mnie jakaś najwyzsza pochwała i się zesram ze szczęścia

Zle mnie zrozumialyscie. Ja jestem gotujacy. Mojej narzeczonej srednio to idzie. Piszac o oczywistosci chodzilo mi o siebie:) Wiec Lady Love: na owsiance sie nie konczy:)

to nie ja pisalam o owsiance :) widzisz a ja wierze w to co mowia, bo nie bez powodu zajadaja nie jeden a 2 talerze ;) gdyby nie smakowalo pewnie nie zmiescili by 2ch porcji :D

Gość 4234234242
woman --> a nie mowilam? jestes brzydka i niedowartosciowana i dlatego gotujesz, proste i logiczne nie wiem czy ona jest brzydka, ale widze wyraznie że niedowartosciowana, wiadomo chyba że nie jest mozliwe, zeby jej wszystkie kolezanki nie znały sie kompletnie na gotowaniu, tylko ona jedna tak. Mam nadzieję, że piszesz pół zartem, bo jak nie to ci IQ spadło od tego robienia placków...

pozatym moje domowe ciasta wygladaja jak z cukierni ;) bulki i chelby sa o niebo lepsze niz ze sklepu, ohh jak ja sie lubie przechwalac :D

sama mam 23 i moi znajomi z mojego rocznika tez slabo sobie w kuchni radza, bo mama ugotuje albo ewentualnie zajadaja sie gotowcami

Lady Love: nie czytalem calosci:) a ciast i tak nie lubie:) Chodzi mi o to, ze nie ma potrzeby dorabiania ideologii to tematu gotowania.

Zdesperowana No tak... Mialas rację ;) 423 Opieprzylas mnie ze źle Cię zrozumiałam. Teraz ja sie Ciebie pytam - gdzie ja napisałam ze "wszystkie moje koleżanki źle gotują tylko ja jedną to potrafię"?

Gość 4234234242
To same panie perfect z was, jest w ogóle coś co robicie słabo?