Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Woman In Kitchen

Czy wedlug was kobieta powinna umiec gotowac?

Polecane posty

......moj facet blednie na sama mysl ze moglabym kiedys od niego odejsc i juz mu nie gotowac. .........zdesperowana, gratuluje udanego zwiazku ;)

Nigdy nie zrozumiem tej głupiej tendencji na kafe - "pewnie założyła temat bo jest brzydka i chce sie dowartosciowac"... Uwielbiam gotować, tak, to jest moja pasja, ale nie jedyna Nie uważam się za brzydka, mogłabym opisać jak wygladam ale wtedy byłoby od razu "jak sie przechwala, napewno kłamie, jaka zarozumiala", czyż nie? ;) :D

423423 Naprawde nie cieszy Cię taka pochwała? Jak mnie raz koleżanka poczestowala nalesnikami to sie okazało ze zrobiła je z mąki ziemniaczanej...

Woman In Kitchen Masz bardzo zdrowe podejście do tematu. Gotowanie to żadna ujma. Wręcz przeciwnie. Ta laska od jazdy konnej chyba dawno nie była wydymana. To ta z tych co to "bułkę przez bibułkę a chuja gołym łapskiem" Czy taki człowiek jest potrzebny? Tak- Ładnie wygląda na koniu. Pożytek z niej taki, jak ze sflaczałej fujary...w haremie pełnym dziwek.

Gość 4234234242
a jak facet ci komplement sypnie ze masz fajna d**e to mu w pysk strzelasz ze cie traktuje przedniotowo? nigdy w zyciu nie słyszałam nic takiego od swojego faceta, na szczęście nie był subtelny jak rewolucja pazdziernikowa... zreszta tego typu szczyle nie budza mojego zainteresowania...

lepiej jak ci powie: ale pasz przepiekne ksztalty kiedy stoisz do mnie tylem... niz mialby ci powiedziec: fajna masz dupe? na to samo wychodzi :) no ale jak nie lubisz komplementow z seksualnym podtestem to trudno, tak tez bywa.

Jak mnie raz koleżanka poczestowala nalesnikami to sie okazało ze zrobiła je z mąki ziemniaczanej... a z jakim nadzieniem? hahaha nie no dobre. ja tam lubie jak smakuje co zrobie :) nie lubie tylko pytan "a od kogo masz przepis". nie gotuje z przepisow bo to nudne :] oglądam za to pasjami programy o gotowaniu :))

Gość 4234234242
423423 Naprawde nie cieszy Cię taka pochwała? serio mnie nie cieszy, najczesciej słyszałam od teściowej, albo innej rodziny, podobno piekę dobre ciasta. ale oni to mówią takim tonem przesadnie egzaltowanym, że mam wrazenie jakby wg nich to była najlepsza rzecz dla kobiety jaka moze istniec - ze dobrze gotuje. Jak jeszcze dobrze wyszywa i daje dupy to moze byc idealną FRau

Petard... Haha :D dziękuje ;) Wydaje mi sie ze ok, te koleżanki moje znajdą sobie facetów, najpierw knajpy i w ogole jedzenie na mieście, ale jak później przyjdzie co do czego to włączy sie racjonalne myślenie i okaże sie ze takie życie jest troszkę za drogie i na dłuższą metę niepraktyczne... Mówię o umiejętnościach pokroju ziemniaczanych nalesnikow ;)

Gość 4234234242
Mój facet jest typowym facetem i komplementy - raz na ruski rok, nie mniej jak juz - na szczescie nie były prostackie.

oczywiscie ze powinna, facet tez powinien :P co do komplementow to moj prawi mi je codziennie od 3 lat :)

ja lubie jak tesciowa mi powie: ale pyszne zrazy ugotowalas!!! albo : ale przepyszne ciasto! ale tez lubie jak np. moj facet mi mowi: niezla masz sile w nogach, niezle pierdolniecie ;) po prostu lubie byc dobra we wszystkim co robie :)

Gość 4234234242
HMS- sam sobie wsadż- niedojebany debilu z kurzym mózgiem... :)

Jak facet powie ze masz fajna d..e to reakcja powinna zależeć od sytuacji: a) jak chce poderwać na takie cos to niech spieprza, b) jak jesteśmy w stałym związku to... mrrr :D

bo to jest powod do dumy, tymbardziej jezeli sie to lubi i sprawia ci to przyjemnosc ( no nie tylko Tobie ale calej reszcie ktora te potrawy konsumuje )

Gość 4234234242
Jesli chodzi o schodzenie na ziemię, to nie mam zamiaru... :) Lepiej mi na chmurce, przynajmniej zachowam złudzenia, nie musze koniecznie wchodzic do rynsztoka i sikac ze szczęścia, bo Henio z dyskoteki złapał mnie za tyłek, albo inny debil nazwał mnie dupą... Wam się podoba ta nowa nazwa na kobiety jak wszedzie mówia: "dupy"? Dowartościowuje to was?

Dla niej wykonywanie tych dwóch czynności (obocznie) stanowi barierę nie do przejścia. Myślę, że należy do tych idiotek które nie potrafią żuć gumy i jednocześnie spacerować:D . . . . ............durna jak ATARI