Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

Alergia? Okropne łzawienie i pieczenie oczu! jak to wyleczyć?

Polecane posty

Gość bogna763
Jeśli to alergia i nadal sie utrzymuje to weź allertec, jest jeszcze wapno do tego i oba są bez recepty w większosci aptek.

Gość anetafox
Dwa lata gwarancji nam dali na aparat Alergia Stop od Sanity. Zobaczymy jak to będzie, póki co pracuje cicho i płynnie. Lek szybko jest przetwarzany na mgiełkę, inhalację można całkiem sprawnie odhaczyć. Jeszcze mnie dłuższe siedzenie nad automatem by pewnie średnio męczyło, ale synka na pewno już zdecydowanie bardziej.

Gość moniek76
Dla alergików jest pełno materiałów w internecie do poczytania www.odetchnijspokojnie.pl ta dla alergików i astmatyków. Jeśli ta alergia złapała Cię podczas pylenia, być może jesteś uczulona na jakieś pyłki? Warto sprawdzić w kalendarzu i zapisać się na wizytę u lekarza. Skoro bardzo łzawią Ci oczy, samej tego leczyć nie możesz.

Gość beatiiiii
Wydajnie dostarcza aerozol nasz inhalator Alergia STOP. Kupowaliśmy go może pół roku temu już i na razie ciągle działa tak samo sprawnie jak na początku. Jest cichy, a to naprawdę bardzo ważne przy takich urządzeniach. Moja znajoma ma tak głośny inhalator, że nie jest w stanie inhalacji wykonać u swoich dzieci w zasadzie. To znaczy, jakoś do tego dochodzi, ale ile się dzieciaki przy tym napłaczą to już ona tylko wie.

Gość gość
ja podczas sezonu letniego, kiedy alergia na pyłki mnie najbardziej dotyczy i moje oczy puchną i szczypią stosuję krople Starazolin i po problemie ;)

Gość gość
Zadowoleni jesteśmy z mężem z inhalatora Alergia STOP. Polska marka Sanity, długa gwarancja, poręczny mały rozmiar urządzenia.

Gość gość
borykam się z nieustającym łzawieniem i swędzeniem oczu podczas sezonu alergicznego, ale zaczęłam zakrapiać oczy Starazolinem i widzę poprawę, co za ulga!

Gość gość
Kupowałam Alergia STOP głównie ze względu na to że to mały inhalator a ja często jeżdżę i muszę mieć aparat ze sobą – ten się nadaje idealnie.

Gość elka11x
Dobrą pojemność ma nebulizator w moim Alergia Stop, płynnie generuje mgiełkę, nie buczy przy tym jakoś mocno.

Gość gość
podczas sezonu alergicznego, wiosna, ulge przynosza mi tylko i wylacznie krople starazolin, w czerwonej buteleczce, inne niestety nie daja rady

Gość gość
Fajną nieskomplikowaną konstrukcję ma Alergia Stop, można łatwo sobie taki zabieg wykonać zwłaszcza jak ktoś jeszcze nigdy wczesniej inhalatora nie miał.

Gość gość
W aparacie Pro się przewody nie zatykają, można rużne leki stosować tutaj, nie ma problemu z tymi bardziej oleistymi, kture jednak przy wielu terapiach się używa

Gość gość
Dobre ma parametry Alergia Stop może bardzo małą cząstkę leku wytworzyć także nada się do dolnych dróg tak samo, nie tylko do górnych

Gość gość
To co fajne w inhalacji to fakt, że jest to dość budżetowa metoda ;) Nie ma strat leku, wszystko leci prosto w drogi oddechowe, nie marnuje się krótko mówiąc. Działanie inhalacji fajnie tłumaczą w swoich tekstach na https://inhalacja.pl.

Gość gość
Inhalacja na oczy? Serio? Słaby pomysł ;) Alergia może się różnie objawiać, niekoniecznie problemem jest katar czy kaszel, a tutaj wyraźnie mowa o oczach. Ja też tak mam, że nie mam kataru, tylko czerwone oczy, łzawiące, szczypiące, co niestety widać też na zewnątrz, więc z dwojga złego już bym chyba ten katar wolała ;) Póki co ratuję sie kroplami, hialeye do każdego oka kilka razy dziennie, żeby nie były czerwone i nie piekły.

Gość gość
Mi najlepiej pomaga allertec. Gdyby nie on miałbym stale załzawione oczy i cieknący nos. Za miesiąc zacznie się sezon i pierwsze objawy alergii, dlatego zawsze wcześniej przygotowuję się i mam odpowiedni lek.

Gość mariusz_f
Czy wiesz, że objawy alergii nasilają się, gdy oddychasz powietrzem, które jest zanieczyszczone? Jeśli chciałabyś je oczyścić, zdecyduj się na zakup urządzenia http://ranking-oczyszczaczy.pl/recenzje/xiaomi-mi-air-purifier-2s/ które bez problemu usunie z powietrza pyłki, sierść czy bakterie i wirusy. Jest niemalże pewna, że gdy powietrze w Twoim mieszkaniu zostanie oczyszczone, objawy ustąpią.

Gość gość
Używamy Alergia Stop przy naszej córce i są efekty, bardzo taka inhalacja dobrze wpływa na życie alergika można sobie lepiej poradzić w okresach pylenia

Gość gość
Dobrą inwestycją był Alergia Stop żadnych awarii żadnych pękających końcówek, wszystko jest w solidnej jakości.

Gość pompuusia
Przy takich objawach stosuję http://hitaxafast.pl/ w sumie właśnie dzięki temu, że poczytałam na ich stronie jak działa ten lek i dlaczego warto go stosować. Polecam lekturę wszystkim alergikom, nic Wam to nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie może pomóc.

Gość gość
Bardzo fajnie mi się udało trafić z inhalatorem Alergia Stop. Nie marnuje leku, nie robi hałasu, a w sumie wyszedł dość tanio cenowo.

Gość gość
Mi najbardziej pomaga allertec, który łagodzi kichanie i łzawienie. Bywa, że dodatkowo sięgam po starazolin, kiedy oczy pieką lub są podrażnione.

Gość gość
Bez alertecu ie przetrwałabym całego maja. Kiedyś tak mi łzawiły oczy, że nie byłam w stanie zrobić sobie makijażu. Kobieta z czerwonymi oczami jest mało atrakcyjna.

Gość gość
Na pieczenie i podrażnienie oczu najlepszy jest starazolin. Jak dla mnie działa szybko i skutecznie pomaga ukoić czerwone oczy.

Gość gość
Mam ten w czerwonym opakowaniu, poleciła go koleżanka. Nie wiem dlaczego tak podrażniłam oczy. Obstawiam kosmetyki. Miałam całe czerwone po demakijażu i męczyły mnie dwa dni. W końcu starazolin zrobił swoje i to wszystko wyciszył.

Gość gość
No nie wiem, u mnie trzeba leku antyhistaminowego, żeby to wszystko zatrzymać. Dlatego wakacje zawsze są z allerteciem. Inaczej i oczy by łzawiły i katar nie dałby mi żyć.

Gość gość
U mnie co roku ten sam zestaw.Zawsze leki antyhistaminowe, które wyciszają organizm i krople starazolin hydrobalance. Bez tego miałabym mocno podrażnione oczy i do tego to kichanie.

Gość gość
Polecam inhalator Alergia Stop dla całej rodziny, dobrze sprawdza się przy leczeniu dorosłych ale też go używamy u naszej 10 letniej córki i nie ma problemu. Aerozol prosty w pobraniu dobrze przetworzony, nie ma męczącego hałasu podczas pracy kompresora, oby działał nam tak wydajnie jak najdłużej :)

Gość gość
gF8iKz3wbak3b1aDgC1TWatO