Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

Alergia? Okropne łzawienie i pieczenie oczu! jak to wyleczyć?

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie tak samo myślę, gdyby nie taki portale jak http://inhalacja.pl to musiałabym kupować inhalator już zupełnie w ciemno na chybił trafił. Tutaj można się dowiedzieć jak działają takie przyrządy, jak prawidłowo wziąć wdech na jakie rzeczy zwracać uwagę i tak dalej .

Gość gość
Polecam czerwony starazolin, dla mnie najszybsza pomoc przy czerwonych i podrażnionych oczu. Gdyby nie on byłoby marnie. A ta, po trzech dniach wyglądam jak normalny człowiek z białymi gałkami ocznymi.

Gość gosc

Super mi się sprawuje włoski Novama Familino Pro. Inhalator jak dla mnie bez słabych stron. Raz że szybki i skuteczny, a dwa że poręczny i taki dopasowany do człowieka – jeśli chodzi o tempo generowania aerozolu, budowę maseczek, długość rurki i tak dalej.

Gość gość

Na pewno trzeba zwracać uwagę na kształt maseczek w inhalatorach. Niektóre są tak źle wyprofilowane że zupełnie nie przylegają do twarzy. Ja mam model Familino i tutaj obie maseczki są bardzo wygodne, i ta dziecięca i ta dla os dorosłej.

A jeżeli trzeba się będzie z tym męczyć przez całe życie?

Gość Enemefff

Są teraz bardziej sprawdzone sposoby walczenia z alergiami. W okresie np. mocnego pylenia ja stosuję maski Broyx. Świetnie się sprawdzają jesienią/zimą (funkcja antysmogowa), jak również latem (funkcja antyalergiczna)

Gość gosc
Dnia 9.05.2019 o 13:07, Gość gość napisał:

Na pewno trzeba zwracać uwagę na kształt maseczek w inhalatorach. Niektóre są tak źle wyprofilowane że zupełnie nie przylegają do twarzy. Ja mam model Familino i tutaj obie maseczki są bardzo wygodne, i ta dziecięca i ta dla os dorosłej.

tez polecam

Dnia 29.06.2019 o 20:18, Gość Enemefff napisał:

Są teraz bardziej sprawdzone sposoby walczenia z alergiami. W okresie np. mocnego pylenia ja stosuję maski Broyx. Świetnie się sprawdzają jesienią/zimą (funkcja antysmogowa), jak również latem (funkcja antyalergiczna)

Też mogę je polecić - u mnie maski Broyx spisują się o wiele lepiej niż inhalacje, leki w czasie gdy pylą rośliny.