Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on ma dylemat

spotkalem dziewczyne ale nie podoba mi sie, jak mam sie zachowac?

Polecane posty

Gość on ma dylemat

Poznalem ja na portalu randkowym. Zanim doszlo do spotkania rozmawialismy przez 2 miesiace okolo, byly telefony, czeste smsy. Wczoraj sie z nia spotkalem po raz pierwszy i zupelnie nie podoba mi sie na zywo. Jak mam sie zachowac w tej sytuacji, powinienem do niej napisac, ze z mojej strony nic nie ma, czy olac poprostu i nie odzywac sie?

Gość utuy
nic nie pisz jak ona się odezwie to powiedz ze znalazłes juz sobie kogos innego :)

Gość on ma dylemat
Ona sie od wczoraj nie odzywa, napewno nie mam zamiaru sie z nia juz spotkac, ale nie chce wyjsc tez na chama. Czyli lepiej w ogole nie komentowac i nic sie nie odzywac?Czy wypada wyslac smsa, ze niestety nie jest w moim typie czy cos takiego.

Gość lashkar-e-taiba
to bardzo ładnie z twojej strony

Gość utuy
nic nie wysylaj, jak ona sie odezwie czy spyta to wtedy grzecznie powiedz ze nie jest w twoim typie albo ze masz juz kogos innego na oku

Gość utuy
zreszta wydaj e misie ze dziewczyna potrafi wyczuc podczas spotkania czy facet bedzie nia dalej zainteresowany czy nie

Gość dfffddddddddddddd
nie, nie mow jej , ze nie jest w Twoim typie, jesli laska ma kompleksy to ja to zalamie..; jakos rzadziej pisz... i po tygodniu samo sie skonczy, ale pisz mimo wszystko w koncu ma sie ta klase...

Gość on ma dylemat
Ale co mam mowic o brzuchu bo nie rozumiem...Zastanawiam sie, czy jesli napisze jej nawet nic nie znaczaca wiadomosc ona nie przyjmie tego jako inicjatywy z mojej strony. Moze lepiej nic nie pisac.

Gość Eeerrr...
Nie badz dzieciakiem (mam na mysli olanie bez slowa) i wyslij jej wiadomosc, ze nie czujesz miedzy Wami chemii i zyczysz jej powodzenia w dalszych poszukiwaniach.

Gość kkkiiikkkaaa
Nie pisz dziewczynie, że nie jest w Twoim typie. Z ortali randkowych korzystają osoby samotne, które z jakiś powodów nie znalazły sobie partnera w "realu". Więc stwierdzenie, że dziewczyna nie jest w Twoim typie (czyli wg niej nieatrakcyjna) może ją zwyczajnie załamać, a po co to? Po prostu odpisuj rzadziej, zdawkowo, ale nie pisz wprost, że Ci się nie spodobała.

Gość sorry musiałam
może ty też jej się odwidziałeś i dlatego się nie odzywa. Problem sam się rozwiąże.

Gość on ma dylemat
Ale jak mam jej odpisywac rzadziej skoro ona sie nie odzywa. Musialbym do niej napisac pierwszy, a wtedy ona moze to zrozumiec tak, ze mi sie spodobala i co wtedy, nie chce jej robic zadnych nadziei.

Gość gdzie szukac
nic nie pisz po prostu!