Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronicka345

JAK SIE ZEMSCIC NA KOCHANCE MEZA (BYLEJ PROSTYTUTCE)

Polecane posty

Dluga historia, wiec napisze w skrocie. Znalam z widzenia pewna dziewczyne, która dorabiala sobie w sposob jakby to napisac niemoralny, a ze mieszkala blisko mnie czesto widzialam ja z roznymi mezczyznami w akcji, czesto zonatymi, zawsze wspolczujam, ze te biedne kobiety o niczym nie wiedza itp. ale maz zawsze mowil, zebym sie nie wtracala, to ich zycie, ze widocznie sa idiotami, ze zdradzaja, az w koncu sam sie dopuscil zdrady z owa dziewczyna.Nie moglam uwierzyc, plakalam, nie chcialo mi sie zyc teraz juz minal jakis czas od tego zdarzenia. Zostawilam meza, sama wychowuje córeczke, jest mi ciezko. A owa dziewczyna wyjechala do wiekszego miasta i o dziwo zakochala sie! Teraz widze jej zdjecia na facebooku, gdzie bezczelnie pisze jaka jest zakochana, fotografuje sie z jakims facetem i ten facet tez ma zdjecia na facebooku z nia, gdzie pisze, jaki jest szczesliwy itp. obawiam sie ze nie wie, jaka przeszlosc ma jego partnerka. Ale czy ta dziewczyna zasluguja ne milosc tego nieswiadomego faceta, skoro rozbila tyle malzenstw, tyle rodzin????

Gość jot 23
sama zdecyduj :)

Gość a dla czego ty piszesz, ze ona
rozbila? Chyba nie zmuszala twojego meza ani innego do seksu. To oni (ci mezowie) rozbili swoje rodziny a nie ona:O

Gość Eeerrr...
To nie ona rozbijala malzenstwa tylko Ci mezowie, ktorzy z nia sypiali. Gdyby to nie byla ona, to bylaby inna. Daj sobie spokoj z zemsta i zachowuj sie jak dorosla osoba. Jesli masz do kogos zal, to miej do bylego meza, bo to jego wina, a nie laski, ktora przeciez chyba na sile do lozka go nie ciagnela. Skup sie na ulozeniu sobie wlasnego zycia, a nie rozwaleniu cudzego.

Gość kot_odwrócony_ogonem
mąż autorki może i jest szmaciarzem, ale przecież maż prostytutki ma prawo wiedzieć z kim się związał, czyż nie? :D

ale skad wiesz czy mu nie powiedziala? Po co chcesz sie wpierdalac? Bo przyznaj szczerze nie chodzi ci o to, ze on bidny facet moze nie wiedziec tylko o wlasna zemste.

Gość ja bym napisała jej nowemu
fagasowi jaka z niej szmata :o Co z tego, że mąż jest winny rozpadowi Waszego małżeństwa, ona też wiedziała na pewno że facet żonaty co nie powstrzymało jej od dawania dupy :o Zrobiłabym szmacie takie świństwo jakie ona zrobiła Tobie :)

to jest smieszne, ze facet tej prostytutki pisze o niej, ze jego jedyna to to i tamto, zejego aniolek... no nie moge po prostu.

zazdroscisz, ze ona sobie ulozyla zycie? Bo na to wyglada:O I co z tego, ze nawet wiedziala, ze jest zonaty. Byla prostytutka czyli brala kase za seks, przychodzil, placil i byl tylko klientem, a nie zonatym facetem dla niej:O To nie byla przeciez jego kochanka, a prostytutka.

Gość marlenka;;;
jasne ,że powiedz ,wszystkim powiedz niech cały internet się dowie:D twój mąż to szmata ale ona też dawaj namiary to jej wyjebie na fejsie:D

wera, ma prawo widzieć w niej jedyną... ciekawe czy ta miłość z lekka nie przyrdzewieje, jak pozna prawdę :P to juz twój wybór dziewczę

niestety tak sie zlozylo, ze wszyscy mieszkalismy na jednym osiedlu w malym miasteczku, ja z mezem i ona. Jeszcze kilka dni po zdradzie zagadala mnie w sklepie, zyczyla wesolych swiat, to obrzydliwe. Wlasciwie nie znalam tej dziewczyny, bardziej znam ja z widzenia, jedynie czesc, czesc i tyle zawsze mialam z nia kontaktu, wiec nie moge powiedziec, ze ja znalam.

ale ja juz nie rozumiem:O Ona byla prostytutka czy kochanka?

nie masz prawa wtrącać się w jej życie. Twój facet to kurwiarz i pretensje powinnaś mieć wyłącznie do niego. W Boga się nie baw 🖐️

bo dla niej jest aniołkiem :) i niech się im układa, oby jej chłop nie był taką kurwą jak ten twój. nie wpierdalaj się tak gdzie cię nie chcą, bo naprawdę na idiotkę wyjdziesz. Czytając takie posty jak twój wstydzę się za kobiety :O Żaden chłop, jakby mu się żona puściła z jakimś fagasem, nie śledziłby go, nie obserwował na fejsie i nie wypisywał do jego kobiety, ja pierdolę :O

zreszta laska moze zawsze powiedziec, ze to jakas waritaka (autorka) wypisuje brednie o niej, bo maz ja zostawil i szuka winnych:D

za to twój małzonek zna ją możne rzec dogłębnie :D to sporo ułatwia

nie byla to 'pracownica agencji', moze jakos bym to strawila, raczej dziewczyna, która dzialala na wlasna reke i jak kiedys stwierdzila moja znajoma, ktora z nia kiedys rozmawiala ' takze dla swojej przyjemnosci'

prostytutka to kobieta pobierajaca oplaty za seks. Jesli pracowala w ten sposob (nie musiala w agencji) to byla prostytutka. Jesli robila to tylko dla przyjemnosci to zadna z niej prostytutka:D

Gość daaaaa
ona wiedziala, ze jestescie malzenstwem?

różni ludzie w różnych rzeczach upatrują własne przyjemności :) ona - mogła w rozbiciu twojego związku ty - możesz w rozbiciu jej ale to tylko i wyłącznie twoja decyzja

ona pobierala oplaty, ale nie od wszystkich, czesciowo robila to tez dla przyjemnosci, z tego co slyszalam, nie jestem pewna ale prawdopodobnie tak bylo

Gość daaaaa
jak sie twoj maz z tego tlumaczyl i jak sie o tym dowiedzialas?

a ty wiesz jak bylo? moze dla przyjemnosci a moze normalnie dziewczyna sobie zarabiala i twoj maz byl tylko KLIENTEM a nie kochankiem.

Gość kaszpirowska
nie jestes pewna, czyli nie wiesz. Nie rob sobie kaszany. Zazdroscisz jej, sledzisz na fb. Zlosne:o

no i co z tego, ze wiedziala:O Jak nie ona to poszedlby do innej prostytutki. Tez bys ja tropila?

sobie? :D ona już kaszaną została nakarmiona :P teraz co najwyżej może zwiększyć ilość spozywających kaszanę o wybranka rywalki

stalo sie to na imprezie, bylismy na spotkaniu ze znajomymi meza , ale ze to male miasto, wiec bylo takze wiele innych ludzi, musialam wyjsc duzo wczesniej, zeby odebrac corke od rodziców, maz wrocil pod wplywem alkoholu, jak gdyby nigdy nic sie nie stalo, po ok ilku tyg dowiedzialam sie od znajomej, nie powiedzialam mu od kogo, nie zaprzeczal.