Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvfverfverfv

dlaczego dosyc niskiego (175-176) ale atrakcyjnego z wygladu faceta nie chce naw

Polecane posty

Gość fvfverfverfv

et przecietna albo mniej niz przecietna dziewczyna? Czy wzrost to JEDYNE kryterium atrakcyjnosci dla kobiet? Bo wydaje mi sie ze tak . I nie wazne jak wyglada, czy ma waskie ramiona wielka dupe, twarz bobasa, ale jak jest wysoki to jest sexy. Takie panuje obecnie przekonanie.

Gość fvfverfverfv
pytanie jest adresowane raczej do bardziej kobiecych filigranowych kobiet ponizej 170 cm.

Gość Anita...26
Facet poniżej 185 cm nie jest sexy. Np. J. Kaczyński- parodia faceta :D

Gość majajajffff
mój facet nie jest wysoki, ma cos około 177, 178 i jest najseksowniejszy na świecie

Gość dziś na pomarańczowo
widzisz mój drogi, dla Ciebie kobiece jest niskie, dla mnie męskie jest wysokie :D proste prawda? sam sobie w kolano strzelasz. Ty dyskryminujesz, dyskryminują Ciebie.

Gość ggggghhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam 1,60 i jesli rzeczywiscie jest tak jak mowisz ze jestes atrakcyjny z wygladu to bym Cie brala. to ze jakies wielkie babsztyle w szpilkach chca chodzic, no coz... moja kolezanka - 1,61 jej facet ok 1,75, moja kuzynka 1,68, jej facet ok 1,74, a obaj sa atrakcyjni wiec czego ty tak naprawde chcesz? nie we wzroscie tkwi twoj problem kochany

Gość vbegegerb
o wypraszam to sobie, zostalem zdyskryminowany pierwszy, kto mnie nazwal kurduplem w 1 poscie? Za 2 lata koncze lekarski, wiec podymam za kase bo zaraz po studiach bede mial z 2 dyzurami w miesiacu prawie 6 kola. Za hajs bede sobie kupowal piekne kobiety. zwiazek to i tak zalegalizowany burdel wiec wychodzi na to samo. Na cito pukne sobie jakas pielegniarke bo one wypinaja sie kazdemu z lekarskiego.

Gość fdfsdfsdfsfds
Gadasz głupoty, mój facet ma 178 i jest zajebisty

Gość fdfsdfsdfsfds
A wysoki nie zawsze równa się atrakcyjny. To samo z kobietami, ile jest babochłopów, albo nieproporcjonalnych, niezgrabnych, wysokich bab.

Gość fvfverfverfv
jestem atrakcyjny , jestem wysportowany i wogole ale jestem "kuduplem" [cool} To dla was wielki problem.

ja pójde dalej i stwierdze ze wzrost ma sie nijak do atrakcyjnosci. Liczy sie jakis taki caloksztalt. Sa tak seksowni faceci 175 cm ze nawet sobie nie wyobrazacie. To jest jakies takie polaczenie fajnego ciala, meskiej twarzy i ogolnego sposobu bycia. Osobisicie znam takich 2och i kazdy z nich nie moze sie opedzic od kobiet. Znam tez kilku po 19pare cm ktorzy nie moga pochwalic sie zadnym braniem.

Gość ggggghhhhhhhhhhhhhhhhh
ja znam dwoch ponad dwumetrowych i wygladaja jak mutanty, optymalny wzrost to 1,85, a z dwojga zlego lepiej byc za niskim niz za wysokim, zwlaszcza ze wiekszosc niskich facetow nadrabia charakterem i ambicjami i odnosza sukcesy a wiadomo ze to najwiekszy afrodyzjak, no ale autor chyba do takich niestety nie nalezy

Gość służebnica
S_M Ty i sexi :D

Gość niewysoka bo 161 cm
hej ja na studiach poznałam BARDZO przystojnego chłopaka, niewysokiego bo oceniam go na 170 max, był jednak bardzo bardzo przystojny, dziewczyny za nim ganiały i był prze to potwornie zarozumiały. na sczęśćie nie zdążyłam sie w nim zakochać bez wzajemności ani nic. ale naprawdę mi się podobał. teraz, dużo później (mam obecnie 29 lat) jak go przypadkiem czasem spotkam na mieście, wieczorem, ja z moim mężem lub koleżankami on z kolegami, uśmiech i zwykłe cześć i nic, zero rozmowy, ale widac zę nadal jest atrakcyjny i ma powodzenie ... więc jak widać, niscy mężćyźni też mogą być bardzo atrakcyjni. p.s. mój mąż ma 132 cm i dla mnie to jest maksimum jakie mógłby mieć facet (bo ja jestem taka niska)

Gość niewysoka bo 161 cm
*183 cm :P

Gość patatatajka
mysle ze nie twoj wzrost jest powodem tego ze na ciebie nie leca. pociesze cie piszac ze mam 157 i przy mnie wszyscy są wysocy ? :D:D oczywiscie jestem kobieta :)

Gość niematakiegonumeru007
To nie jest "niski" facet. Możesz być "nieatrakcyjny" z innych powodów. No ale ja mówię z perspektywy niskiej i drobnej kobietki w trampkach.

Gość zaprawdę powiadam....
niscy ludzie mają przejebane. nie ma nic gorszego od karzełka, któremu się widzi, ze jest atrakcyjny. :) pozdrawiam wysokich :)

Gość Elizka Ojrzeszkowa
Jak na moje oko najseksowniejsi sa faceci 173-180. Po prostu maja najlepsze proporcje, a np u mnie na roku, tez najwieksze branie.

śmieszny jesteś. Mój eks ma 167 cm wzrostu i na brak powodzenia (wśród niższych lub swojego wzrostu) naprawdę nie narzeka :)