Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pms jak cholera

PMS i straszna klotnia z facetem

Polecane posty

Gość pms jak cholera

Boze co ja teraz zrobie:-( zadzwonilam do niego wczoraj i robilam mu jazde :-( boje sie ze skonczy ze mna :-( mam PMS jestem agresywna i placzliwa na przemian :-( do tego sie upilam i zrobilam mu taka jazde ze szok:-( :-(:-( napisalam smsa teraz ale nie odpowiada :-( powiedzcie cos, tez tak macie przed okresem???

Gość pms jak cholera
wkurwil mnie bo powiedzial ze jego Ex ma dobry gust :-O to powiedzialam mu zeby mnie nie wku......i nie robil w chuj.. :-O jak tak swoja byla chwali to niech se do niej idzie :-O rzucil mi sluchawke i napisal sms,ze mam isc spac bo jestem pijana i ze dzisiaj pogadamy...ogolnie poiszlo o to ze on nie ma czasu dla mnie :-( ech...:-( nie chce mi sie zyc :-( brzuch mnie boli i wyc mi sie chce a w drugim momencie bym mogla komus walnac w leb :-(

tez zawsze sie czepiam i mu wytykam a on mi ze sie czepiam,placze ,za chwile przepraszam itd ..napisz mu sms ze nie chcesz sie klocic ,i przepraszasz za swoje zachowanie masz trudne dni i masz nadzieje ze zrozumie ..

Gość pms jak cholera
napisalam :-( nie odpowiada :-( albo spi albo ma mnie w d.......:-( nie wytrzymuje tego czekania :-( az mnie skreca :-( chyba przez okno wyskocze zaraz :-(

Gość pms jak cholera
ja sie chyba zabije :-(dzieki za mile slowa Niepoczytalna. :-(

znam to tez tak mam,zrobie mu awanture jak mam pms a potem on ma mnie dosyć...zrob cos dla siebie odpręż sie itd ..a on i tak w koncu odpisze,emocje mu opadną ,pozdrawiam :)

Gość pms jak cholera
dziekuje ja Cie tez pozdrawiam ale wiesz co? Ja mysle ze to koniec :-(:-(:-( po pierwsze nagadalam mu straszne rzeczy a po drugie chodzilo o to ze on nie ma czasu. juz sie 3 tygodnie nie widzielismy i on dalej czasu nie ma dla mnie bo tyle pracuje :-( no i co ja teraz zrobie? nie wytrzymuje juz tego :-( powiedzial ze chce byc ze mna ale nie moze bo praca..no to super :-( nie moge juz :-( nie chce mi sie zyc :-(

Gość pms jak cholera
ja sie chyba zabije:-( pomozcie mi :-(

Gość Szczerzyneczka :)
A odpisał ci już ? Poczekaj daj troszke czasu . A swoją drogą to troche dziwne że sie aż 3 tygodnie nie widzicie . Gdyby mu zależało to by nawet głupie 5 minut znalazł by zobaczyć swoją lubą , daje do myślenia

Gość pms jak cholera
nie odpisal :-( on strasznie duzo pracuje, ja o tym wiem :-(

Gość pms jak cholera
up :-(

Gość pms jak cholera
ja zadzwonilam, no byl zly jak cholera ale przyjal moje przeprosiny:-) czy ktos wie czy cos pomaga na PMS?lekarstwa jakies? bo za miesiac bedzie ta sama jazda :-(

Gość kobietka jedna taka
opanuj sie poprostu dziewczyno jak masz pms i wiesz, ze jestes rozdrazniona to zakomunikuj to otoczeniu, zamknij sie w pokoju i nie wyzywaj sie na ludziach

Gość pms jak cholera
dziekuje za rade madralo. sama sie zamnknij w pokoju

Gość ,,,,,,,
A gdzie on mieszka,w Australi ze nie moze sie spotkac?I tez bym sie wkurzyla bez wzgledu na pms moim zdaniem nie masz chyba za co przepraszac..

Gość nopilko
Tez tak to przechodzilam - poki komus nie dowalilam, poty bylam nakrecona na maksa. Teraz staram sie juz ze dwa dni przed brac zelazo, magnez, potas i ziolowe tabletki uspakajajace. Kiedy czuje, ze mimo wszystko mnie bierze, staram sie zamknac w lazience i wykrzyczec lub wyryczec w recznik. Jak daje rade to cwicze. W zasadzie dziala i nie mam juz takich jazd. Ale poczatki byly ciezkie. Powodzenia.

Gość pms jak cholera
dziekuje za dobre slowa. Biore tabletki z witaminami i nic nie pomaga.:-(

Gość solastyna
ojj też co miesiac strasznie ciężko przechodzę PSM. Jestem na wszystko wściekła, potem płaczę... A najbardziej mnie wkurwia to ze mój facet to ignoruje, nie robi nic żeby mi pomóc, choćby dobrym słowem :O wtedy na niego warczę i nie chcę go znać

Gość solastyna
PMS oczywiscie

Gość danp
podobno facet mysli chujem a tu sie okazuje ze kobieta mysli jajnikami :D

Gość pms jak cholera
jak to? ja nie mysle jajnikami

Gość do danp
Nawet jesli tak jest, to kobiecie zdarza sie to raz na miesiac a u mezczyzn to niestety stan pernamentny.

Gość dziewczyna_fajnego_faceta
Mój facet jest idealny jeśli chodzi o mój PMS, a uwierzcie jestem baaaaaaardzo agresytwna!! On wie, że mój zly nastroj potrwa kilka dni i wsystko wróci do normy:)) A tak swoją drogą to na PMS dobry jest wiesiołek, tyle ze trzeba go brac w kapsulkach regularnie przez kilka miesiecy, nie wystarczy na dzien przed 'wielkim wybuchem'!