Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet = pieniądze

Super wygląd u faceta blednie, jeśli brak dobytku

Polecane posty

Gość do brzydko napisze
a myslisz ze w polsce tak latwo o dobra prace? ciekawe za co kupilas te mieszkanie? na pewno rodzice ci pomogli, bo nikt w wieku 21 lat nie ma takiej dobrej pracy. a auta nawet bym nie chcial miec, bo nie lubie jezdzic, wole w tym czasie spac w autobusie

Gość autorko a ile razy przeleciał
cie ten facet zanim odkryłaś, że jest gołodupcem?

od 17 roku życia zapierniczam. Kiedyś korepetycje 5 osób wcisnęłam 2 razy w tygodniu, jesienne grabienie liści.. Dla chcącego nic trudnego. Teraz prowadzę własna działalność jak trzeba pracuje 7 dni w tygodniu bo 12h... jak nie trzeba to mniej

problem was chłopcy jest taki ze chcecie mieć choc odrobinę luksusu , nie stać mnie na super furę to kupie super telefon itd a tak myśląc nigdy nie uzbierasz na nic i wszystko wydasz na nowe modele bezużytecznych zabawek...

Gość brzydko napisze
Do brzydko napisze: Widze, ze jest Ci przykro, wiec jeszce raz Ci wytlumacze: nikt tu nie jedzie po facetach, ktorzy nie maja samochodu. Wysmiewamy jedynie takich, ktorzy sie lansuja, kupujac drogie ciuchy, zegarki na kredyt i udajac golfiarzy, mimo, ze na samochod ich nawet nie stac. Jednym slowem ludzi, ktorzy tworza pozory bogaczy, na ktorych nie sa. Nie tych, co nie maja samochodow, z jakichkolwiek przyczyn. P.S. Nie wiem, czy buty Nike i Lacoste mozna postawic w jednej kategorii, ale chyba nie, co?

Gość do brzydko napisze
nie kazdy chce byc niewolnikiem swojej firmy. ja lubie byc typem imprezowicza i podrywac atrakcyjne klubowe laski, a nie panny zajete swoimi firmami, ktore mimo mlodego wieku sa zbyt powazne i zachowuja sie jakby mialy 40 lat

Gość do brzydko napisze
buty nike - nike nieco ponad 200 zl, lacoste niecale 300

Gość do brzydko napisze
blondyneczko kazdy chce miec odrobne luksusu i cos eksluzywnego

Gość brzydko napisze
Nie, nie kazdy :)

Gość CocoMademoiselle
brzydko napisze ma rację. tu chodzi właśnie o to, że porażka tacy, ktorzy sie lansuja, kupujac drogie ciuchy, zegarki na kredyt i udajac golfiarzy, mimo, ze na samochod ich nawet nie stac. Jednym slowem ludzi, ktorzy tworza pozory bogaczy, na ktorych nie sa. Nie tych, co nie maja samochodow, z jakichkolwiek przyczyn --- cytat

Gość lansuje się na bogacza
po to żeby wyrywac laski. A wyrywa je aby je ruchac. Taka tapeciara myśli, ze poznała księcia z bajki a zanim odkryje prawdę o facecie to już jest ruchnięta we wszystkie otwory i może spadać.

Gość do brzydko napisze
ja na brak powodzenie nie narzekam i z niejedna naprawde atrakcyjna dziewczyna juz spalem. mimo ze nie mam drogiego zegarka, ale ubieram sie raczej porzadnie

Gość to dobry i niezawodny
sposob na sprawdzenie czy szmata leci na kase :classic_cool:

Ja od nikogo nie oczekuje że zapewni mi życie w luksusie, ale 2 raz do domu nikogo nie wpuszczę aby sobie pożył moim kosztem... A wy, starajcie się mieć coś a nie udawać że macie...

Gość do brzydko napisze
ja nic nie udaje. ubieram sie w miare normalnie, auta nie chce miec, za to fajny telefon i tablet owszem mam. nie dla szpanu, a dla siebie. a sypiam z fajnymi kobietkami i to mnie zadowala

Gość bez auto kobieta_27
[zgłoś do usunięcia] Blondyneczka 85 no jak z 1800 nie umiesz utrzymać samochodu to super. Można mieć nadzieje ze nie przypierniczasz tej kwoty na zabawę mieszkając u rodziców którzy kupują żarcie, piorą itd ja zarabiam 4,5 tys na reke miesiecznie i sie nie porywam na auto. samo auto to pikus... co z przegladami, naprawami, ubezpieczeniem i o zgrozo, paliwe?:o mieszkam w duzym miescie, w centrum, nie bardzo daleko do pracy, w ladna pogode to i nawet na pieszo spokojnie moge dotrzec. swietcze polaczenia komunikacja miejska, gdzies dalej to pociagiem, wtedy moge sobie poczytac, pospac. dlatego mowie, nie wszystkim jest potrzebny samochod! moze z raz czy dwa razy w roku mysle sobie ze przydalby mi sie samochod... i tyle:/ ps. nie mam prawka:D

Gość najmadrzejszy na swiecie
a coscie sie uczepili tego auta? przeciez dziewczyna wyraznie napisala, ze to nie warunek sine qua non, a bardziej przenosnia

Gość brzydko napisze
I teraz sie beda sypac wpisy, jak to nie kazdy musi miec samochod. Nie kazdy musi tez umiec czytac :D

Gość ty nikogo nie wpuscisz
ale zeby facet cie wpuscil zebys zyla na jego koszt to juz jak najbardziej :classic_cool:

Gość najmadrzejszy na swiecie
przeciez wyraznie napisala, ze jest samowystarczalna i woli byc sama niz utrzymywac golca

Gość bez auto kobieta_27
a kobieta powinna stac przy garach, sprzatac, zajmowac sie dziecmi i panem wszech wladca? :D

Gość a kobieta powinna sie
dobrze prowadzic. jesli oczekuje od faceta ogarniecia. na co facetowi z klasa panna, ktora uprawiala przygodny seks, miala wielu partnerow i ma za soba anal to z wieloma facetami?

Gość brzydko napisze
:D

wystarczy ze będzie umiał gospodarować tym co zarabia i znajdzie kogoś z kim się dogada na standard życia. Jednym wystarczy kawalerka lub 2 pokoje inni jak nie maja domu 1000m2 to jest dramat...