Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet = pieniądze

Super wygląd u faceta blednie, jeśli brak dobytku

Polecane posty

Gość a kobieta powinna sie
a dla mnie nie praca u kobiety jest wazna, ale to jak sie prowadzi. dlaczego mam byc z kobieta, ktore arabowie wkladali penisy w tylek?

wy kobiety myslicie ze jestescie fajne bo studiujece ambitne kierunki, macie auta, firmy, dobre prace, a to wszystko blednie, jak jestescie puszczalskie i macie za soba anal i przygody. wole ladna i porzadna studentke prywatnej pedagogiki czy socjologii, niz jakas pania inzynier po polibudzie z wlasnym autem, ktora miala przygody, a byla ambitna bo z wygladu jest przecietna i chciala czyms nadrabiac

Gość bo to są
zgadzam się autorką. pieniądze w tych czasach to podstawa.

Ja się dobrze prowadzę. Uczepiłam się dyskusji bo 2 raz rozstaje się z facetem. NA start każdy ma prace i ambicje ...później jak widzi ze się da to ambicje maleją i jego odział w opłatach tez aż kończymy na momencie kiedy pracy już nie trzeba ob można się wczepić do mojej firmy i spać do 10 i udawać ze się coś robi.

wczoraj pisalas ze idziesz do lozka na 1-2 spotkaniu, ja za takie panie dziekuje. mam w nosie ambitne kobiety, ktore maja za soba wielu partnerow, przygodny seks i anal. jest tyle slodkich studentek wydzialow gier i zabaw, ktore nie maja za soba takich grzechow

nie po to sie ksztalcilem, nie po to pracuje, nie po to mam plany i ambicje, zeby brac wywloke co sie puszczala z arabami

albo uprawiala przygodny anal. fuj.

mnie interesuje u kobiety wyglad i przeszlosc seksualna

Miałam w życiu 5 partnerów i w moim wieku uważam to za wyczyn, tak mi się składa ze jak już się decyduje na kogoś to jest to przemyślana decyzja i szybka akcja... samiec który nie potrafi działać odpada i szukam takiego który sprosta wymaganiom. A ze sex jest w moim życiu bardzo ważny to z tych którzy mogli by się nadać wybieram tych którzy dadzą rade w tej dziedzinie ;) Zmarnowałam już 5 lat z panem 10 minut i 2 raz na taka frustracje się nie pisze.. kochać to czasem za mało...

a ze czuje jak uciekamy od tematu t ja tez uciekam. Ja sobie rade dam, jak zwykle :) Teraz kupuje psa. Zorbie mu w pracy miejsce prezesa i będzie robił w niej tyle co były ;)

dla mnie 5 partnerow to za duzo. dziekuje za taka kobiete. maks. 1-2, jak kobieta miala wiecej to gra nie jest warta swieczki

poza tym jak idziesz do lozka z facetem i zostawiasz go bo seks slaby to dla mnie stawiasz seks ponad dobre prowadzenie sie

dziekuje wzajemnie

Przypomnę ze nie oceniamy tu mnie, nic ci do tego z kim się spotykam i jak sobie radze, były pytania do kobiet odnośnie mężczyzn swoje zdanie zostawiłam. Tym z którymi się spotykam moja przeszłość nie przeszkadza i nie mam problemu ze znalezieniem kogoś zwykle sami czekają na wycieraczce ;) tym razem lepiej wybiorę ;)

bo pewnie nie wiedza o twojej przeszlosci

Gość najmadrzejszy na swiecie
nie ma nic zlego w doswiadczonej kobiecie, wrecz przeciwnie

Gość dfbv
@Facet = pieniądze Bo taki rwie do bogatych kobiet to musi dobrze wygladac, sa tacy kretyni.

Gość Kortyo
Tez nie mam samochodu, nie zarabiam super a moj rekord to sex z 3 dziewczynami jednego dnia a mam dopiero 25 lat:) Nie mam kasy i super wyksztalcenia a dziewczyny zawsze i to ladne i zgrabne....