Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xBesh

Granice flirtu... Gdzie one są?

Polecane posty

Gość xBesh

Mam takie pytanko: czy czesto uskuteczniacie flirtowanie z kolegami / kolezankami z pracy? Mam tu na mysli spotkania w 4 oczy, aluzje do seksu, przytulanie, chodzenie na kawe / piwo, dyskoteke itd. Nawet wowczas, gdy jedna badz obie osoby sa w zwiazkach, czy tez sa zaobraczkowani. Gdzie konczy sie ta cienka granica pomiedzy flirtem, a romansem? Jak postrzegacie ludzi, ktorzy notorycznie w pracy lakna dotyku plci przeciwnej, caly czas szukaja dowodow na swoja atrakcyjnosc? Zapraszam do dyskusji.

Gość hehe :D
jak można flirtować będąc w związku? :/ co za dziwkarstwo...

Gość lopae
odbiegając nieco od tematu - macie już jakieś plany na Sylwestra?

Gość gfgghgfghdg
flirt w pracy to flirt w pracy...wg. mnie wychodzenie poza jej obszar juz nie jest niewinnym flirtem ale czymś więcej, więc nie wyobrażam sobie żebym mogła chodzić na kawkę zkolegą z pracy i mieć jednocześnie swojego faceta

Gość xBesh
Niekotrzy ludzie maja problemy w swoich zwiazkach, zamiast je rozwiazywac szukaja pocieszenia u innych. Niekoniecznie to musi byc pojscie do lozka. Flirtowanie nie jest same w sobie zle, ale nalezy znac umiar, wyznaczyc sobie pewne granice. Tylko gdzie one sie tak naprawde zaczynaja i koncza?

Gość na kobietach się nie znasz
Lubisz sobie podyskutować? Jakie granice dziewczyno? Dopóki traktujesz to jako flirt, tzn. z momentem wyjścia z pracy masz inne sprawy na głowie i nie myslisz o tym dopóty jest to flirt, ale jakieś kawki, srawki po pracy? Ty serio pytasz? A granice są takie, że się nie flirtuje, romansuje w pracy!!! Można się powygłupiać ale tylko na chwilę ale nie jakieś flirty.

Gość xBesh
Jestem kobieta i pytam innych o zdanie. Dla mnie kawka, czy piwko po pracy to swego rodzaju zaproszenie do czegos wiecej,

Gość hhtyyt
flirt to słowa, romans to czyny... jeśli tylko rozmawiacie - choćby o świństewkach - to jest jeszcze tylko flirt, gdy zaczynacie to robić - choćby pocałunki, macanki, palcówki,... to już jest romans...