Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech.............///

Topik specjalnie dla kobiet ale moich i tak nikt nie czyta

Polecane posty

Gość ech.............///

Zważywszy na promocję w lidlu (2,99) czy jakoś tak postanowiłem kupić ananasy. Bo mi stary zdechł :( Niektóre kobiety w tym moja matka nie potrafią dbać o rośliny... Więc jak by kogoś interesowało. Kupujecie w lidlu ananasy po 2,99 jak to w reklamie :P Jak najdojrzalszego ( kiść u dołu a nie liście jest zółta lub żółto zgniła a nie zielona czy brązowa) Ucinacie liście u góry przy kiści. Odrywacie liści koło 1,5 cm żeby korzenie było widać. Odstawiacie na 3 dni żeby obsechł. Wkładacie liście do szklanki wody na tydzień około ( tak żeby sie korzenie rozwineły) Potem mieszacie ziemie pół na pół z piaskiem. I sadzicie. Podlewacie co 3 dni. Żeby ziemia była stale mokra. MOKRA A NIE ZLANA WODĄ!!!!!!!! Wtedy gnije i już go nic nie odratuje. A podlewamy ciepła wodą bo tez go załatwicie. I musi mieć wodę w rozecie liści. No a tak po 2 latach położyć jabłko w pokoju albo blisko rośliny to zakwitnie. W lecie wywlec na balkon do światła i pszczół. Wstawić i po kolejnych 6 miesiącach mamy ananasy. Jak jakaś kobieta zna się na kwiatach będzie żył. Jak nie to szkoda sił. Ponoć wpływa na smak.. nie wiem nie mam żony. A tu obrazkowo tylko róbcie jak w moim opisie. http://www.naszecytrusy.pl/ananas/83.htm Amen oczywiście nikt nie przeczytał ale cóż lubie gadać do siebie.

Gość ech.............///
JEDNYM SŁOWEM NIE WIETRZYĆ POKOJU W ZIMIE. NIE PRZELEWAĆ WODĄ. ROZETA Z LIŚCI ZAWSZE MOKRA. Kurde 2 rośliny mi zabić ;( Szkoda mi tych moich roślin w domu :(

Gość ech.............///
Spermy a czego... I coś a afrodyzjaku czytałem swego czasu. Nie wiem ..

Gość ech.............///
Mnie uczyli w szkole że dzięki niemu jakies tam plemie ma zdrowe zęby bo rozkłada cukry czy jakieś tam ma ph.. W każdym bądź razie czyści zęby.

Gość sterana życiem ogrodniczka
a tych ananasów dojrzewa?

*a ile

Gość ech.............///
W pierwszym roku?? 1 2 Po 3 latach u mnie miał hmm koło 1,5 2m i 4,5 ananasów. ok 2l wody co 3 dni.

Gość ech.............///
A tak z innej beczki Z moimi wypowiedziami jest coś nie tak czy ki uj ??Że ja się z ludźmi dogadać nie mogę ??

Gość ech.............///
nie wiem ostatnio w jakimś temacie kobita kojarzyła moje tematy dość dokładnie. A wypowiedzieć się nie ma kto... Akurat tu nie ma nic do wypowiadania się. Co prawda myślałem że może kilka dostaje mani sadzenia ananasów.. No nic moje życie skazane jest na 4 ściany i gadanie do siebie....

Gość ech.............///
Ja mam stały nik.. ech i ileś kropek sie powiększała aż mi ktoś nika zarejestrował. I doszły kreski

no wiesz... to byłam ja :D pytałam o wpierdol od ojca po spowiedzi. niestety nie mogę za bardzo się wypowiedzieć w tym temacie, bo mam taką rękę do roślin, że po tygodniu wszystkie przy mnie usychają :D

jeszcze mam takie pytanie - to ty pisałeś w topikach o pompie cieplnej i roadsterach ?

Gość ech.............///
O pompie ciepła pewnie ja a o roadsterach nie kojarzę bym coś takiego pisał.

można wiedzieć ile masz lat? pracujesz jako programista plc? ja studiuje automatyke :classic_cool:

Gość ech.............///
Nie pracuje przy plc pracuje przy sprzęcie med pisałem x razy. Ale czasem się zaprogramuje jakiś falownik czy PID. 25 prawie.

aha. jest tu jeszcze taki jeden nick - inzynier serwisowy - tez od sprzetu med. to tez ty?

Gość ech.............///
nie On jest z rehabilitacji, jakiś dziadek z agd. A ja z biologii hematologii itd