Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enell

Kobieta pasożyt

Polecane posty

Gość enell

Dlaczego kobiety mieszkają w domach które pobudowali mężczyźni i korzystają z samochodów które stworzyli mężczyźni, a mężczyźni od kobiet nic nie mają?, a jedyne co mogą zaoferować kobiety mężczyznom czyli sex, traktują jako element do wykorzystywania mężczyzn? Kobiety dużo robią i dużo mają na głowie - takie myślenie kobiety wpajają mężczyznom od zawsze - pytanie, co robią i co mają na głowie i co z tego mamy? Dochodząc do oczywistego wniosku, że do życia potrzebny jest byt, jedzenie i spanie, to czy to nie są właśnie elemeny ktore oferują mężczyźni kobietom? Kobieta pasożyt ?

Gość Petronela z pipidówy
pytanie za 100 punktów kto tym mezczyznom zmieniał pieluchy, podawał kaszke i wycierał zasmarkane nosy?

Gość eh.............
:p kolejny prawik bez życia

Gość HMS..SDCR..Petard
Prawidłowe spostrzeżenie. Większość kobiet żyje niczym huba. Zero jakiejkolwiek inwencji i własnego 'wkładu" ... Postawa roszczeniowa wpajana od dziecka.

Gość eh.............
a kiedy ty "hubo" wyprałeś coś sobie ugotowałes , bez nas byście zarośli brudem, dodatkowo pracujemy i nie jesteśmy wiecznie zmęczone pracą jak wy....

Gość Petronela z pipidówy
HMS..SDCR..Petard pierdolisz... większość panów zyje niczym huba przyrośnięta do cipki :classic_cool:

Gość HMS..SDCR..Petard
ugotowałem sobie dzisiaj i wczoraj. jutro też sobie ugotuję. pranie już zrobiłem. jeszcze coś?

Gość najmadrzejszy na swiecie
kobieta rodzi dzieci, samo to wystarcza, zeby je szanowac

Gość o fuccckkk
HMS..SDCR..Petard - Czyli żyjesz bez kobiety :) wszystko jasne

Gość HMS..SDCR..Petard
Też mi odkrycie. Czujesz się jak Kolumb czy co?

Gość HMS..SDCR..Petard
ja tam się do nikogo nie podczepiam i nie przypierdalam. nie jestem rzep nie wiem jak inni:)

Gość ech.............///
DOMAGAM SIĘ NIE PODRABIANIA MOJEGO NIKA NIE SĄ TO MOJE WYPOWIEDZI!!!

nie wiem kurde ale dla mnie facet jest jak posozyt, wiecznie czegos chce, a juz nie mowie o wykarmieniu takiego, zoladki to wy macie bez dna :) nikt wam nie kaze miec ani dziewczynani zon, no chyba ze stoi taka z pistoletem przy glowie to ja rozumiem jeszcze...

Generalnie.. to każdy jest jaki jest.. są kobiety takie i mężczyzny srakie.. W gruncie rzeczy.. temat jest szeroki jak ocean Atlantycki.. Kobieta pasożyt.. hmm.. mężczyźni od kobiet nic nie mają.. hmm.. rozumiem że kur&a dzieci bocian przynosi.. :) Jeśli chodzi o statystyki które uwielbiam.. kobiety są silniejsze psychicznie od facetów.. to my Was popychamy do pewnych działań, to my Was wspieramy kiedy Wam źle.. Kiedyś było inaczej i chciałbym wrócić do tych starych czasów kiedy kobieta była kobietą a nie jakąś pieprzoną feministką - babochłopem :)

Gość o fuccckkk
Zdesperowana domowa żona - lepiej bym tego nie ujeła :D, HMS..SDCR..Petard nie utrzymujesz więc kobiety, nie musisz na nia tyrać, więc po co wypowiadasz sie w temacie który Ciebie absolutnie nie dotyczy?

Gość ech.............///
W skrócie kobiety mozna podzielić na 2 rodzaje wieskie i miejskie. Podział nie ma z wsia i miastem obecnie wiele wspolnego. Te 1 to kobiety mające dobry stosunek do życia. Może i nie pójdą do pracy ale są normalne. Wiedzą ile kosztuje pieniądz wysiłku itd. 2 gi typ to kobiety szukające faceta robiącego na nią. Łatwo można je poznać po kilku tyg znajomości usłyszysz słowa chciałeś panią to rób na nią. Uważają że jak rodzą dzieci i wychowują ( często wogule ich nie słuchajac i puszczając na smyczy jak psa) nic więcej nie muszą. A facet ma zarabiać na nią i na dzieci. W praktyce przy 5 tyś netto narzekają i często odchodza. I jw podział nie ma obecnie nic do lokalizacji bo doraz więcej typu 2 giego na wsi.

Gość HMS..SDCR..Petard
wy wszystkie jesteście uzbrojone po zęby. dybiecie, mącicie i łapiecie na dzieci. wasze gierki są mi dobrze znane, posuniecie się do wszystkiego żeby tylko zaobrączkować, albo w jakiś sposób uzależnić. oszukujecie na każdym możliwym kroku.

Gość ech.............///
moja wypowiedź + wypowiedź powyżej z uwzględnieniem "Kobieta która nie ma powodzenia nie jest taka do czasu. Czyli nie mąci nie bajeruje. Nie ma 2 chłopów jednocześnie. Ale jak tylko znajdzie się lepszy na horyzoncie daje dupy 2 razy częściej niż normalna" To mniej więcej cała prawda o kobietach.

Gość in lub with
Petronela z pipidówy brawo ,brawo,brawo,brawo !!!!!!!!!!!! Pierwszym tekstem rozwlilas wszystko.Szacun!!!

Gość ech.............///
Niestety tylko sexu i kleszczycie nas swoją macicą. I matkowaniem.

Gość HMS..SDCR..Petard
Już się histeryczki pochlastały. Niekiepska jatka:D

zeby zaobraczkowac, to musi byc facet dobrze zarabiajacy:) jaki jest sens brania golodupca?

taki że ten gołodupiec też jest w stanie wyjść na ludzi.. wiem to z autopsji :) Wybrałam gołodupca, zaczyna się pięknie układać.. wiem że mnie nie zdradzi, jestem szczęśliwa i to tyle w tym temacie :)

wychodzi na to ze facet nie ma zadnego pozyctku z kobiety, chce ja wyruchac i teoretycznie zostawic, ale zostaje, daje sie wciagnac w dzieciaki, malzenstwo, slucha fochow, lize cipke i jaki z tego wniosek? ze facet to bezwolna cwiercinteligentna malpa :)

Gość HMS..SDCR..Petard
"zeby zaobraczkowac, to musi byc facet dobrze zarabiajacy jaki jest sens brania golodupca?" . . . ..........."bolec reprodukcyjny'? :D

Smutne są te czasy, tylko kasa i kasa. Nie liczy się to, że kobieta daje nowe życie co defakto łatwe nie jest, nie liczy się oddanie, że np. dba o dom i tak dalej, tylko kasa i kasa. Kiedyś, za czasów prawdziwych mężczyzn takich problemów nie było, facet szedł do pracy, kobieta wychowywała dzieci, pracowała w somu i nikt nie rozliczał co jest lżejsze, czy przyjemniejsze. Dzisiejsi faceci są żenujący.......... smutny ten świat. Mam szczęście, że mój facet jest trochę jakby cofnięty w czasie, tzn jego poglądy i nigdy by takich rzeczy nie napisał jak te cioty tutaj :)